Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Hornbach Romania

Produse pentru proiecte de constructii, amenajare, gradinarit, zoo, acvaristica si arta

Judet Ilfov
Oras: Comuna Domnesti
Adresa: Strada Hornbach nr. 17 - 21, comuna Domnesti, judetul Ilfov, cod postal 077090
Telefon: 021 206 15 30Cuvinte asociate cu aceasta firma:
materiale de constructii, gradinarit, amenajare, zoo, acvaristica, arta
Vizionari 611

Ultimele stiri adaugate de Hornbach Romania

Infiintata in anul 1877, Hornbach este singura companie din sectorul constructiilor si al gradinaritului care se poate mandri cu o experienta de 6 generatii. In prezent, concernul Hornbach are in folosinta 160 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari situate in Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 magazine in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).

Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. Hornbach le garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment, iar consilierea oferita de specialistii companiei direct la raft si serviciile puse la dispozitie in fiecare magazin sunt foarte apreciate.

Gasesti 120 000 de produse pentru proiecte de constructii, amenajare, gradinarit, zoo (inclusiv acvaristica) si arta, prin magazinele localizate fizic in Bucuresti (Berceni, Militari, Balotesti), Brasov, Timisoara si Sibiu.

Peste 40.000 de produse prin magazinul online www.hornbach.ro, cu livrare oriunde in Romania sau prin serviciul rezervare si ridicare dintr-un magazin localizat fizic.

Prin pionierat, cum ar fi deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructii si produse de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), Hornbach isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, Hornbach este considerat un angajator de top, in acest moment avand aproximativ 21.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.

Compania Hornbach Romania furnizeaza: