Coronavirus: Hornbach informeaza cu privire la masuri in vederea protejarii clientilor si angajatilor in magazine

Data: 2020-03-19

Coronavirus: Hornbach informeaza cu privire la masuri in vederea protejarii clientilor si angajatilor in magazine

• Magazinele Hornbach raman deschise in Romania 
• Se extind masurile de prevenire a pericolului de infectare 
• Compania face apel si la clienti 

Magazinele de materiale de constructii si gradinarit Hornbach raman deschise in Romania, dar adopta masuri speciale cu privire la igiena si fac tot posibilul pentru a evita aglomeratia, in contextul pandemiei de Coronavirus. Hornbach a adoptat in ultimele saptamani diverse masuri pentru cele 6 magazine din Romania si mai face un pas in acest sens.

Siguranta si sanatatea angajatilor si clientilor detin cea mai inalta prioritate“, declara Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach Romania. Compania a adoptat, din proprie initiativa, in ultimele saptamani, primele masuri in magazine pentru o mai buna protectie impotriva infectarii cu Coronavirus SARS-Cov-2, de exemplu a intensificat perioadele de realizare a curateniei, a montat dozatoare cu dezinfectant, a dotat personalul de la case cu manusi si masti si a sensibilizat clientii cu privire la respectarea unei distante sociale mai mari. Evenimentele din magazine, dar si scolarizarile au fost anulate. 

Compania extinde considerabil aceste masuri in prezent. In zona caselor si la intrare in magazin se instaleaza afise cu recomandari privind distanta intre clienti si ruleaza spoturi audio cu aceeasi informatie. 

Facem apel catre clientii nostri de a lua in serios aceste masuri – din interes propriu, dar si pentru sanatatea colegelor si colegilor din magazine. Aceasta situatie deosebita necesita atentie deosebita“, spune Mugurel-Horia Rusu.

coronavirus-magazine-deschise-hornbach

Magazinul online, ca alternativa

Hornbach informeaza clientii asupra posibilitatii de a comanda online, cu livrare la domiciliu, produsele dorite. In contextul actual, exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea comenzilor, cauzate de fluxul mare de cereri din aceasta perioada. Angajatii si partenerii companiei folosesc toate resursele pentru onorarea comenzilor plasate de catre clienti, punand la dispozitie un sortiment de aproximativ 55.000 de produse pe www.hornbach.ro.

Despre grupul Hornbach 

Fondata in anul 1877, Hornbach este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 160 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit si magazine online, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu). 
 
Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. Hornbach le garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment, iar consilierea oferita de specialistii companiei direct la raft si serviciile puse la dispozitie in fiecare magazin sunt foarte apreciate.
 
Prin pionierat, cum ar fi deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructii si produse de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), Hornbach isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, Hornbach este considerat un angajator de top, in acest moment avand aproximativ 21.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.

Vizionari 188

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa.
Oferte speciale pentru serviciile de cadastru si intabulare!
Proprietarii si cumparatorii asteapta in continuare.