HORNBACH sarbatoreste Ziua Copilului cu ateliere pentru cei mici, in toate magazinele retelei

Articol postat de: Hornbach Romania Data: 2018-05-30

HORNBACH sarbatoreste Ziua Copilului cu ateliere pentru cei mici, in toate magazinele retelei

Ca in fiecare an, cu ocazia Zilei Internationale a Copiilor, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, organizeaza ateliere special concepute pentru a stimula creativitatea si pofta de joaca a celor mici.

Astfel, in toate magazinele HORNBACH (Berceni, Militari, Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu), in zona special amenajata in cadrul departamentului Gradina, vor fi organizate ateliere gratuite pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. 

Din ce in ce mai putine activitati cotidiene le solicita copiilor abilitati creative si, mai ales, practice. In acest sens, am decis sa continuam traditia atelierelor de 1 Iunie, care au rolul de a pune in valoare aptitudinile creative ale celor mici, precum si dezvoltarea de noi abilitati, intr-o atmosfera relaxata“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al HORNBACH Romania. 

Copiii vor putea descoperi unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute jocuri - „X si 0“. In cadrul atelierului vor realiza singuri placa de joc si piesele, dupa care vor invata regulile jocului. Confectionarea acestuia din materiale simple si mereu la indemana - o scandura patrata si pietre sau bucati mici de lemn - va fi o buna ocazie pentru exersarea si dezvoltarea abilitatilor practice si ii va ajuta pe copii sa aprecieze mai mult jucariile. De asemenea, provocarile din cadrul jocului contribuie la dezvoltarea gandirii logice si, totodata, vor stimula interactiunea si socializarea intre participanti. 

hornbach-sarbatoreste-ziua-copilului-cu-ateliere-pentru-cei-mici-1-iunie-2018

Pentru o organizare cat mai eficienta, atelierele se vor desfasura in doua intervale orare. Astfel, pentru prima grupa, copiii sunt asteptati intre orele 10.00 si 12.00, iar pentru a doua, intre orele 12.30 si 14.30. Totodata, HORNBACH va pune la dispozitia micilor participanti materialele necesare proiectului, iar pe parcursul atelierelor, acestia vor fi supravegheati si indrumati de personal specializat.

Participarea la ateliere se face pe baza de inscriere gratuita pana la data de 31 mai 2017, la adresa de email ateliere@hornbach-romania.ro sau la telefon 0749.200.928 (de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 18.00).

Pentru mai multe informatii despre Ziua Copilului la HORNBACH vizitati www.hornbach.ro.

Despre HORNBACH Romania

HORNBACH este o companie multinationala de familie, care a inregistrat in exercitiul financiar 2017/2018 (data bilantului: 28 februarie) o crestere a cifrei de afaceri (neta) de 5,1%, la peste 4,1 miliarde euro. 

Fondata in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 158 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).

Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. HORNBACH le garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. in plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructii si produse de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, in acest moment avand circa 18.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.

Vizionari 302

Alte stiri ale companiei Hornbach Romania

Amenajarea locuintei capata noi si noi valente, nemaifiind vorba doar despre amplasarea unor piese de mobilier si a unor decoratiuni intr-un spatiu, ci despre starea pe care o aduce fiecarui membru din familie.
Inchideri de magazine din cauza crizei de generate de Covid-19. Albrecht Hornbach considera „amar“ faptul ca succesul anului financiar incheiat se estompeaza din cauza vestilor, care se modifica de la ora la ora, legate de criza generata de Covid-19.
Magazinele de materiale de constructii si gradinarit Hornbach raman deschise in Romania, dar adopta masuri speciale cu privire la igiena si fac tot posibilul pentru a evita aglomeratia, in contextul pandemiei de Coronavirus.
Aplicatia ofera o selectie variata de articole ce pot fi comandate online, dar si rezervate pentru ridicare din magazin. Totodata, aplicatia poate oferi diverse instructiuni, sfaturi sau videoclipuri despre proiecte, cu rol de suport si inspiratie pentru proiectele clientilor.
Luna ianuarie 2019 incepe cu recomandarile consultantilor HORNBACH - unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit - despre amenajarea interioara a unei incaperi, respectiv montarea parchetului, gresiei, faiantei, materialelor de izolare pentru pereti si a obiectelor sanitare. Totodata, HORNBACH aduce in atentia clientilor sai deliciile culinare pentru caini de la Mr. Beef, un producator de hrana german, la un raport calitate/pret excelent.
Cu ocazia Centenarului Marii Uniri din 1918, HORNBACH organizeaza, in fiecare magazin, actiuni dedicate acestui eveniment. In cadrul acestor manifestari, reprezentanti ai Asociatiei „6 Dorobanti“, echipati in uniforme si costume, vor amenaja un bivuac istorico-militar, care sa recreeze epoca Razboiului cel Mare. 
HORNBACH Romania deruleaza o campanie de responsabilitate sociala, prin care si-a propus sa sprijine victimele inundatiilor care au afectat Romania luna trecuta.
HORNBACH pune la dispozitia clientilor cele mai noi modele de usi, ce asigura securitatea si confortul locatarilor, precum si un design inovator si atractiv.
HORNBACH pune la dispozitia clientilor sai in luna Iunie o gama completa de articole destinate irigarii rasadurilor, tufelor si gardurilor vii sau a jardinierelor si ghivecelor
HORNBACH ofera clientilor un sortiment de mobilier de baie foarte variat, atat din punct de vedere al pretului, cat si din punct de vedere al modelelor si al culorilor.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a creat un fond de solidaritate dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei pentru actiuni de sprijin imediat
Inchideri de magazine din cauza crizei de generate de Covid-19. Albrecht Hornbach considera „amar“ faptul ca succesul anului financiar incheiat se estompeaza din cauza vestilor, care se modifica de la ora la ora, legate de criza generata de Covid-19.