Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Eurotenda Paradise

Sisteme de umbrire pentru inchideri terase: copertine, pergole retractabile sau rulouri transparente

Judet Ilfov
Oras: Pantelimon
Adresa: Strada Campului nr. 1
Telefon: 0729 952 348Cuvinte asociate cu aceasta firma:
copertine, pergole, rulouri transparente, acoperis retractabil, marchize, terasa, pergola retractabila, inchideri terase, Eurotenda Paradise
Vizionari 4465

Ultimele produse adaugate de Eurotenda Paradise

Ultimele stiri adaugate de Eurotenda Paradise

Sistem de umbrire Pergola PERSA - Acoperis retractabil cu lamele din aluminiu izolate cu spuma poliuretanica.
Sisteme de umbrire terasa exterioara: pergole retractabile, copertine sau rulouri transparente pentru inchiderea teraselor.

Infiintata in anul 2008, Eurotenda Paradise are in portofoliu peste 5000 de proiecte unice cu diverse produse pentru sisteme de umbrire. Compania fabrica si asambleaza produse si sisteme inovatoare pentru acoperirea si inchiderea teraselor in aer liber.

Pergola aluminiu pentru terase
Sistemele de pergole de aluminiu pentru terase sunt solutii elegante si eficiente atat vara pentru ventilatia terasei cat si iarna pentru zapada. Totul functioneaza la o simpla apasare de buton!

Pergole retractabile
Cauti o pergola impermeabila si rezistenta la vant? Modelul nostru cu structura in partea din fata este potrivit. Prelata de acoperire este block-out, se poate realiza pe suprafete mari in functie de proiect.

Inchideri terase - Rulouri transparente
Rulourile cu folie transparenta se folosesc la inchiderile perimetrale ale verandelor, balcoanelor, teraselor. Acestea se ruleaza pe tambur pentru ventilatia spatiului in zilele caniculare sau cand dorim aerisirea spatiului.

Copertine Retractabile
Special construite pentru umbrire. Potrivite pentru terase private si comerciale se adapteza la toate conditiile structurale. Copertina retractabila reprezinta modalitatea clasica si rapida pentru protectia de soare si ploaie la fereastre sau terase.

Tesaturi Textile Pentru Copertine Marchize Si Pergole De Gradina

Toate materialele folosite la confectionat copertine, marchize, corturi, pavilioane, umbrele sunt din import Spania. Materiale create pentru a oferi maximul de confort termic si visual. Prelata rezistenta impotriva prafului, uleiurilor, sarurilor, apei, razelor UV. Prelata nu se decoloreaza odata cu trecerea timpului. Materialele (prelatele) impermeabile nu dezvolta microorganisme cum ar fi bacterii sau mucegai. Prelata rezistenta la agentii chimici din atmosfera. Materiale textile cu teflon pentru impermeabilitate. Garantia materialelor textile impotriva decolorarii si al mucegaiului este de 5 ani.

Copertine retractabile, pergole retractabile pentru terase. Folie terasa transparenta.

Produse de top pentru terase si balcoane:

- Copertine
- Pergole
- Rulouri transparente

Compania Eurotenda Paradise furnizeaza: