Despre Noi

constructii home & deco proiectcasa.roDeseori cautam perfectiunea. Sau poate doar ce este mai bun pentru noi, pentru fiecare.

Insa de putine ori avem si calitatea de a cunoaste fiecare domeniu in parte, fiecare produs sau serviciu in detaliu. Aici lasam profesionistii sa ne indrume si, mai presus decat orice, ALEGEREA NE APARTINE.

Fie ca discutam de amenajarea unei gradini sau materialele de constructie necesare proiectului nostru, ori poate doar suntem un novice in decorarea spatiului cat mai util sau poate chiar nu avem inca "buletin de meserias" in instalarea mobilei sau repararea chiuvetei, optiunile sunt nenumarate atunci cand nu stim exact ce trebuie sa folosim sau ce sa achizitionam.

De aceea dorim sa va indrumam cat mai util catre o firma specializata sau sa alegeti produsul care vi se potriveste conform cerintelor dumneavoastra. Noi va oferim posibilitatea de a selecta companiile / firmele de constructii cu potential si, de asemenea, serviciile sau produsele in detaliu.

Mai mult, pentru intrebari si / sau recomandari, va rugam sa ne contactati.

Activ de 9 ani in mediul online, portalul de constructii ProiectCasa.ro reuneste cele mai importante companii si firme din domeniul Home & Deco. Structurat pe o nisa de constructii bine definita, ProiectCasa.ro construieste relatii de business pentru comercianti, producatori, distribuitori si, totodata, ofera informatii si sfaturi pentru produsele si serviciile firmelor din domeniul constructiilor.