Care sunt avantajele stalpilor metalici de gard livrati de H Metal?

Articol postat de: H Metal Data: 2019-06-28

Care sunt avantajele stalpilor metalici de gard livrati de H Metal?

Securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim de imprejmuirea corespunzatoare a spatiului dumneavoastra. 

Solutiile complete de imprejmuiri pe care H Metal le livreaza au aplicatii atat in zone rezidentiale cat si in spatii industriale, comerciale, agricole sau sportive. 

Sistemele de gard din plasa zincata impletita / panou bordurat sunt recomandate pentru:

- imprejmuiri hale, fabrici, spatii de depozitare, santiere si organizari santiere;
- imprejmuiri spatii verzi, sedii firme, spatii comerciale, spitale, institutii publice, evenimente in aer liber.

Componentele unui astfel de sistem cuprind: plasa metalica impletita sau panou bordurat, stalpi metalici, fire sarma, accesorii.

H Metal produce stalpi metalici de gard utilizati ca elemente de sustinere si fixare pentru panourile bordurate si plasa impletita.

stalpi-gard-tip-Y h-metal

Care sunt avantajele stalpilor metalici de gard livrati de H Metal?

1. Sunt fabricati la dimensiunea solicitata de dumneavoastra, astfel incat sa economisiti timp.
2. Sunt livrati cu gauri in functie de sistemul de prindere dorit. In acest mod evitati deteriorarea stratului de zinc sau de vopsea.
3. Sunt prevazuti cu placute sudate in vederea prinderii pe soclu.

Pe acelasi subiect:

Gardul metalic la comanda in ton cu designul casei tale

Stalpii sunt realizati din teava de otel (rotunda, patrata sau rectangulara), ceea ce asigura o buna stabilitate si o lunga durabilitate in timp intregului sistem de gard.

stalpi-gard-cu-prindere-pe-soclu h-metal

In ceea ce priveste finisajele, stalpii de gard se livreaza zincati termic sau vopsiti electrostatic.

Vopsirea in camp electrostatic are o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele metalice si ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile. 

stalpi-gard-din-teava-rotunda h-metal

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal S.R.L: www.h-metal.ro

https://www.facebook.com/HMetalRo/
 Vizionari 816

Alte stiri ale companiei H Metal

Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Izolarea este un aspect esential al unei case eficiente din punct de vedere energetic si durabil. Surse de pierdere a caldurii in casa: pereti 35%, pardoseala 15%, pod 25%.
O modalitate foarte buna de a va proteja podul de influentiele atmosferice este izolarea acestuia cu un sistem performant, precum Homeseal LDS - o inovatiie a companiei Knauf Insulation.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Noul trend in acoperisuri in Germania si Polonia - combinatia de culori: gri + cupru. Tigla metalica gri se potriveste de minune cu un sageac cupru-aramiu si cu un sistem pluvial in aceeasi nuanta de cupru.