Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Stilul industrial utilizat pentru amenajarea locuintei

Articol postat de: H Metal Data: 2020-05-26

Stilul industrial utilizat pentru amenajarea locuintei

Pentru toti cei care iubesc amenajarile originale, neconventionale si iesite din tipare, stilul industrial poate fi integrat cu usurinta in orice locuinta. Poti opta pentru o amenajare integrala in acest stil sau poti alege elemente de accent.

Popularitatea acestui stil de design interior s-a extins in momentul in care dezvoltarea zonei urbane a generat reconvertirea spatiilor industriale neutilizate (hale si depozite) in spatii de locuit.

Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta.

Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe. Pe langa faptul ca este foarte la moda, acest material lasa o amprenta puternica asupra spatiului in care este folosit.

mobilier-de-baie-stil-industrial-metal-creativ-min

Paleta cromatica este una neutra bazata pe culori mai reci. Nuante de gri, care amintesc de otel si beton ar trebui sa fie utilizate din belsug.

rafturi-mobilier-stil-industrial-metal-creativ-min

Negru si alb sunt, de asemenea, intalnite frecvent in interioarele industriale. Pentru a echilibra paleta, poti adauga tonuri mai calde date de lemn sau caramida astfel incat amenajarea sa nu fie una glaciala.

usa-glisanta-in-stil-industrial-metal-creativ-min

Un aspect esential ce caracterizeaza acest stil este cel de functionalitate. Caracterizat prin versatilitate, acestea se integreaza cu eleganta atat in spatiile moderne, cat si in cele vintage.

biblioteca-carti-rafturi-stil-industrial-metal-creativ-min

Spatiile deschise, structurile metalice la vedere si pardoselile cu finisaje care redau betonul sunt, de asemenea, trasaturi esentiale ale esteticii industriale.

suport-tv-rafturi-metalice-stil-industrial-metal-creativ-min

Citeste si:

HORNBACH lanseaza patru noi stiluri de amenajare a locuintei

Despre Metal Creativ

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Datorita faptului ca piesele de mobilier pe care le realizam sunt confectionate la comanda, tu iti poti alege design-ul, materialul sau finisajele.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Urmareste-ne pe:
www.metal-creativ.ro
Facebook - MetalCreativRo
Instagram - @metalcreativ

Tags: amenajarea locuintei, metal creativ, h metal, amenajare interioara, amenajari, stilul industrial, metal

Vizionari 1103

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.

Alte stiri din “HOME & DECO”

Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.
Usile cu prag 0 sunt o solutie practica si versatila, rezultatul combinarii in cel mai bun mod, a functionalitatii si designului unui element de tamplarie. Usile glisante si usile de balcon cu prag la nivel cu podeaua sunt o solutie excelenta pentru a spori gradul de utilizare a spatiilor, aducand noi valente estetice interioarelor.
Parchetul laminat este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor in ce priveste amenajarea interiorului casei tale. Desi este mai degraba o pardoseala, parchetul laminat are propriile avantaje: pretul redus, usurinta montajului si a asortarii cu design-ul interior.