Stilul industrial utilizat pentru amenajarea locuintei

Articol postat de: H Metal Data: 2020-05-26

Stilul industrial utilizat pentru amenajarea locuintei

Pentru toti cei care iubesc amenajarile originale, neconventionale si iesite din tipare, stilul industrial poate fi integrat cu usurinta in orice locuinta. Poti opta pentru o amenajare integrala in acest stil sau poti alege elemente de accent.

Popularitatea acestui stil de design interior s-a extins in momentul in care dezvoltarea zonei urbane a generat reconvertirea spatiilor industriale neutilizate (hale si depozite) in spatii de locuit.

Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta.

Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe. Pe langa faptul ca este foarte la moda, acest material lasa o amprenta puternica asupra spatiului in care este folosit.

mobilier-de-baie-stil-industrial-metal-creativ-min

Paleta cromatica este una neutra bazata pe culori mai reci. Nuante de gri, care amintesc de otel si beton ar trebui sa fie utilizate din belsug.

rafturi-mobilier-stil-industrial-metal-creativ-min

Negru si alb sunt, de asemenea, intalnite frecvent in interioarele industriale. Pentru a echilibra paleta, poti adauga tonuri mai calde date de lemn sau caramida astfel incat amenajarea sa nu fie una glaciala.

usa-glisanta-in-stil-industrial-metal-creativ-min

Un aspect esential ce caracterizeaza acest stil este cel de functionalitate. Caracterizat prin versatilitate, acestea se integreaza cu eleganta atat in spatiile moderne, cat si in cele vintage.

biblioteca-carti-rafturi-stil-industrial-metal-creativ-min

Spatiile deschise, structurile metalice la vedere si pardoselile cu finisaje care redau betonul sunt, de asemenea, trasaturi esentiale ale esteticii industriale.

suport-tv-rafturi-metalice-stil-industrial-metal-creativ-min

Citeste si:

HORNBACH lanseaza patru noi stiluri de amenajare a locuintei

Despre Metal Creativ

Ne place provocarea mobilierului si a obiectelor de design realizate la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Datorita faptului ca piesele de mobilier pe care le realizam sunt confectionate la comanda, tu iti poti alege design-ul, materialul sau finisajele.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Urmareste-ne pe:
www.metal-creativ.ro
Facebook - MetalCreativRo
Instagram - @metalcreativ

Vizionari 301

Alte stiri ale companiei H Metal

Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.
imprejmuiri.ro este site-ul care iti ofera solutii complete de imprejmuire atat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru cele industriale, comerciale sau agricole.
Un trend tot mai des intalnit, in ultima perioada, il reprezinta compartimentarea spatiilor cu ajutorul usilor si peretilor realizati din metal si sticla. Aceste partitii s-au impus in randul solutiilor moderne de impartire a spatiului interior.
Securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim de imprejmuirea corespunzatoare a spatiului dumneavoastra. H Metal produce stalpi metalici de gard utilizati ca elemente de sustinere si fixare pentru panourile bordurate si plasa impletita.
Se estimeaza ca zincarea termica este cea mai buna varianta existenta in prezent pentru prevenirea coroziunii produselor din otel. Desi se afla intr-o continua competitie cu alte tehnologii de protectie, zincarea termica cunoaste o continua dezvoltare.

Alte stiri din “HOME & DECO”

La 10 ani de la aparitia pe piata de profil, gama de adezivi-etanseizanti Bison POLY MAX ramane o referinta de succes in alegerile constructorilor profesionisti si utilizatorilor casnici (DIY).
Vopselele simple, in combinatie cu cele decorative, tapetul sau placarile speciale din pluta si lemn sunt unele dintre cele mai folosite metode de amenajare a locuintei de catre romani, potrivit Hornbach unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit.
Lemnul de stejar este o esenta pretioasa si foarte populara in special in aria amenajarilor de lux. Calitatea parchetului din lemn de stejar este incontestabila, rezistand testul timpului, si ofera o serie de avantaje printre care putem vorbi si despre cresterea valorii locuintei tale.
Amenajarea locuintei capata noi si noi valente, nemaifiind vorba doar despre amplasarea unor piese de mobilier si a unor decoratiuni intr-un spatiu, ci despre starea pe care o aduce fiecarui membru din familie.