Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Gardul metalic la comanda in ton cu designul casei tale

Articol postat de: H Metal Data: 2019-04-15

Gardul metalic la comanda in ton cu designul casei tale

Pentru a avea parte de o locuinta completa si originala din punct de vedere estetic trebuie sa tinem cont si de exteriorul acesteia.

Alegerea gardului este un element esential pentru amenajarea curtii, care defineste vizual intreaga locuinta.

Metal Creativ realizeaza pe comanda diferite modele de garduri metalice si porti, astfel incat acestea sa tina cont de designul dorit de dumneavoastra, dimensiunile necesare si bugetul alocat. 

Fiecare proiect la care lucram este elaborat individual, in functie de nevoile dumneavoastra, pentru a va asigura ca produsul final corespunde asteptarilor.

Este important ca gardul pentru care optati sa se afle in deplina armonie cu intreaga locuinta. Acest lucru este posibil in cazul gardurilor realizate la comanda deoarece va puteti alege: dimensiunile (latime si inaltime) personalizate in functie de nevoile dumneavoastra, modelul grafic si culorile dorite.

gard-rezidential-tabla-bubble-model-Tokyo

Executam garduri metalice din urmatoarele materiale:

- casete din tabla ambutisata
- profile din tabla ambutisata
- tabla expandata
- tabla decupata
- tevi rectangulare si tevi rotunde 
- gabioane realizate din plasa metalica zincata si piatra de diverse sortimente.

gard-metalic-casete-tabla-model-Bucovina

Vopsirea gardurilor este efectuata in camp electrostatic. Acest tip de vopsire ofera o serie de avantaje:

- vopseaua are o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele metalice;
- ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile;
- acoperirea pieselor vopsite este uniforma.

Pe acelasi subiect:

Gard din fier forjat. Sisteme de ingradire pentru personalizarea si protejarea locuintei

Gardul reprezinta o carte de vizita care reflecta gusturile proprietarilor casei. Pe langa functia evidenta a delimitarii spatiului, sunt trei elemente majore de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un gard: intimitate, siguranta si design.

gard-metalic-casete-tabla-model-Casablanca

Factorul estetic este unul foarte important in procesul decizitional; fiecare gard trebuie sa se incadreze in conceptul global de design al spatiului dumneavoastra. Recomandam ca proiectul cladirii sa fie executat simultan cu cel al gardului si al portilor.

gard-tabla-decupata-model-Fermier

Despre Metal Creativ

Metal Creativ produce mobila la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem mobilier si decoratiuni la comanda deosebite care ies din tipare.

Ne puteti urmari proiectele pe pagina de Facebook Metal Creativ

Asteptam propunerile dumneavoastra la office@metal-creativ.ro


Vizionari 2199

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.

Alte stiri din “HOME & DECO”

Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.
Usile cu prag 0 sunt o solutie practica si versatila, rezultatul combinarii in cel mai bun mod, a functionalitatii si designului unui element de tamplarie. Usile glisante si usile de balcon cu prag la nivel cu podeaua sunt o solutie excelenta pentru a spori gradul de utilizare a spatiilor, aducand noi valente estetice interioarelor.
Parchetul laminat este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor in ce priveste amenajarea interiorului casei tale. Desi este mai degraba o pardoseala, parchetul laminat are propriile avantaje: pretul redus, usurinta montajului si a asortarii cu design-ul interior.