Gardul metalic la comanda in ton cu designul casei tale

Articol postat de: H Metal Data: 2019-04-15

Gardul metalic la comanda in ton cu designul casei tale

Pentru a avea parte de o locuinta completa si originala din punct de vedere estetic trebuie sa tinem cont si de exteriorul acesteia.

Alegerea gardului este un element esential pentru amenajarea curtii, care defineste vizual intreaga locuinta.

Metal Creativ realizeaza pe comanda diferite modele de garduri metalice si porti, astfel incat acestea sa tina cont de designul dorit de dumneavoastra, dimensiunile necesare si bugetul alocat. 

Fiecare proiect la care lucram este elaborat individual, in functie de nevoile dumneavoastra, pentru a va asigura ca produsul final corespunde asteptarilor.

Este important ca gardul pentru care optati sa se afle in deplina armonie cu intreaga locuinta. Acest lucru este posibil in cazul gardurilor realizate la comanda deoarece va puteti alege: dimensiunile (latime si inaltime) personalizate in functie de nevoile dumneavoastra, modelul grafic si culorile dorite.

gard-rezidential-tabla-bubble-model-Tokyo

Executam garduri metalice din urmatoarele materiale:

- casete din tabla ambutisata
- profile din tabla ambutisata
- tabla expandata
- tabla decupata
- tevi rectangulare si tevi rotunde 
- gabioane realizate din plasa metalica zincata si piatra de diverse sortimente.

gard-metalic-casete-tabla-model-Bucovina

Vopsirea gardurilor este efectuata in camp electrostatic. Acest tip de vopsire ofera o serie de avantaje:

- vopseaua are o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele metalice;
- ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile;
- acoperirea pieselor vopsite este uniforma.

Pe acelasi subiect:

Gard din fier forjat. Sisteme de ingradire pentru personalizarea si protejarea locuintei

Gardul reprezinta o carte de vizita care reflecta gusturile proprietarilor casei. Pe langa functia evidenta a delimitarii spatiului, sunt trei elemente majore de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un gard: intimitate, siguranta si design.

gard-metalic-casete-tabla-model-Casablanca

Factorul estetic este unul foarte important in procesul decizitional; fiecare gard trebuie sa se incadreze in conceptul global de design al spatiului dumneavoastra. Recomandam ca proiectul cladirii sa fie executat simultan cu cel al gardului si al portilor.

gard-tabla-decupata-model-Fermier

Despre Metal Creativ

Metal Creativ produce mobila la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem mobilier si decoratiuni la comanda deosebite care ies din tipare.

Ne puteti urmari proiectele pe pagina de Facebook Metal Creativ

Asteptam propunerile dumneavoastra la office@metal-creativ.ro

Vizionari 871

Alte stiri ale companiei H Metal

Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.
imprejmuiri.ro este site-ul care iti ofera solutii complete de imprejmuire atat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru cele industriale, comerciale sau agricole.
Un trend tot mai des intalnit, in ultima perioada, il reprezinta compartimentarea spatiilor cu ajutorul usilor si peretilor realizati din metal si sticla. Aceste partitii s-au impus in randul solutiilor moderne de impartire a spatiului interior.
Securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim de imprejmuirea corespunzatoare a spatiului dumneavoastra. H Metal produce stalpi metalici de gard utilizati ca elemente de sustinere si fixare pentru panourile bordurate si plasa impletita.
Se estimeaza ca zincarea termica este cea mai buna varianta existenta in prezent pentru prevenirea coroziunii produselor din otel. Desi se afla intr-o continua competitie cu alte tehnologii de protectie, zincarea termica cunoaste o continua dezvoltare.

Alte stiri din “HOME & DECO”

Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Lemnul de stejar este o esenta pretioasa si foarte populara in special in aria amenajarilor de lux. Calitatea parchetului din lemn de stejar este incontestabila, rezistand testul timpului, si ofera o serie de avantaje printre care putem vorbi si despre cresterea valorii locuintei tale.
Amenajarea locuintei capata noi si noi valente, nemaifiind vorba doar despre amplasarea unor piese de mobilier si a unor decoratiuni intr-un spatiu, ci despre starea pe care o aduce fiecarui membru din familie.
Daca detii o terasa spatioasa, dar vrei s-o acoperi pentru a crea un spatiu ferit de precipitatii, investitia intr-o pergola retractabila este o idee foarte buna. Din nenumarate puncte de vedere ea este mult superioara unui acoperis fix si prezinta o serie de avantaje pe care nu le poti intalni la alte sisteme de acoperire.