Balustrada de interior, un element important de design

Articol postat de: H Metal Data: 2019-10-29

Balustrada de interior, un element important de design

Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.

Echipa Metal Creativ realizeaza, la comanda, balustrade metalice adaptate spatiului pe care il ai la dispozitie. De asemenea, o balustrada metalica realizata la comanda tine cont de stilul de design pe care il preferi.

In prezent, structurile metalice sunt o optiune foarte populara pentru realizarea balustradelor. Optarea pentru elemente din otel, fie ca vorbim despre tevi, bare sau table perforate, ofera balustradei o rezistenta mare si durabilitate in timp.

De asemenea, un plus este faptul ca elementele metalice se completeaza perfect cu lemnul, sticla si marmura.

Pe acelasi subiect:

Beneficiile balustradelor de sticla

Varietatea modelelor pentru balustradele de interior este foarte mare deoarece pot fi construite in diferite moduri si intr-o combinatie inedita de materiale. Este important insa de precizat ca atunci cand alegi modelul unei balustrade, aceasta trebuie sa fie in totala armonie cu celelalte elemente de design interior din locuinta ta.

balustrada-metalica-mansarda-metal-creativ

Fiind un element important de siguranta, balustrada se monteaza la o inaltime cuprinsa intre 80 si 110 cm si este folosita atat pentru sustinere, cat si pentru prevenirea unei eventuale caderi laterale.

balustrada-metalica-la-comanda-metal-creativ

De cele mai multe ori alegem pentru balustradele pe care le realizam vopsirea in camp electrostatic. Pentru ca este un proces diferit fata de vopsirea conventionala, pentru cea electrostatica se foloseste o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

balustrada-tabla-decupata-metal-creativ

Acest tip de vopsire prezinta avantaje importante precum: rezistenta la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete precum si rezistenta la conditiile meteo.

balustrada-metalica-interior-metal-creativ

Despre Metal Creativ

Metal Creativ realizeaza la comanda mobilier si obiecte de design iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Ne place sa ne jucam cu metalul si sa cream obiecte cu un design unic. Mobila la comanda iti ofera garantia unui stil autentic, in conformitate cu personalitatea si cu dorintele tale.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Urmareste-ne pe:
https://www.facebook.com/MetalCreativRo/
https://www.instagram.com/metalcreativ/

Vizionari 302

Alte stiri din “HOME & DECO”

Proges aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet - singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP
Tehnica de forjare a metalului a evoluat foarte mult in ultimele decenii
Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.