Stalpi metalici tip Y pentru garduri de inalta securitate

Articol postat de: H Metal Data: 2020-03-17

Stalpi metalici tip Y pentru garduri de inalta securitate

Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol. 

H Metal produce, la comanda, solutii complete de imprejmuiri (stalpi, panouri bordurate, porti auto si pietonale, sisteme de prindere) pentru obiective care necesita securizari speciale. 

Aplicatiile sistemelor de imprejmuire de inalta securitate sunt foarte variate: aeroporturi, unitati militare, birouri guvernamentale, amabasade, cladiri care stocheaza informatii sensibile sau obiecte deosebit de valoroase etc.

Utilizarea unor stalpi metalici tip Y pentru imprejmuirea acestor obiective cu grad mare de securitate limiteaza accesul nejustificat pe cat posibil.

Pe acelasi subiect:

De ce industria siderurgica este vitala pentru societatea moderna?

Stalpii de gard tip Y sunt folositi ca elemente de sustinere si fixare pentru panourile bordurate sau plasa impletita. Acest model de stalp ofera posibilitatea de instalare pe bratele exterioare de pana la 6 randuri de sarma ghimpata zincata sau sarma cu lamele desfasurata liniar. De asemenea, faciliteaza instalarea de sarma cu lamele tip Concertina.

sistem-imprejmuire-cu-stalpi-pentru-sarma-Concertina-h-metal-min

In plus fata de majoritatea ofertelor de pe piata, H Metal produce stalpi de gard cu talpa de fixare pe sau lateral soclu de beton. 

stalpi-gard-zincati-tip-Y-min

Faptul ca stalpii de gard sunt confectionati din teava de otel confera o structura solida si o lunga durabilitate in timp intregului sistem de gard.

stalpi-gard-la-comanda-h-metal-min

Deoarece sistemele de imprejmuire realizate de H Metal sunt confectionate la comanda, tu iti poti alege tipul de finisaj:

- zincarea termica ce asigura o rezistenta optima la actiunea agentilor corozivi externi;
- vopsirea electrostatica, pe langa un aspect atractiv, ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

sistem-de-imprejmuire-pentru-securizari-speciale-min

Pentru ca stratul de zinc sau vopsea sa nu fie afectat, stalpii de gard vor fi pre-gauriti inainte de aplicarea finisajului, daca sistemul de prindere a panourilor necesita acest lucru.

Despre H Metal S.R.L.

Am aniversat 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Showroom Bucuresti: 
Soseaua Morarilor, nr. 1, Sector 2.
Ne puteti urmari pe pagina de Facebook: @HMetalRo

Vizionari 126

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Lindab Romania lanseaza sistemul de tigle metalice cu acoperire granulata Lindab Roca
ISOCELL se produce in Austria, intr-una din cele mai moderne instalatii ale Europei
O piscina va fi o investitie pe termen lung, este bine sa va asigurati ca ea va fi in fond si una potrivita.