Itechsol Sisteme solare termice, pompe de caldura, centrale electrice fotovoltaice

Stalpi metalici tip Y pentru garduri de inalta securitate

Articol postat de: H Metal Data: 2020-03-17

Stalpi metalici tip Y pentru garduri de inalta securitate

Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol. 

H Metal produce, la comanda, solutii complete de imprejmuiri (stalpi, panouri bordurate, porti auto si pietonale, sisteme de prindere) pentru obiective care necesita securizari speciale. 

Aplicatiile sistemelor de imprejmuire de inalta securitate sunt foarte variate: aeroporturi, unitati militare, birouri guvernamentale, amabasade, cladiri care stocheaza informatii sensibile sau obiecte deosebit de valoroase etc.

Utilizarea unor stalpi metalici tip Y pentru imprejmuirea acestor obiective cu grad mare de securitate limiteaza accesul nejustificat pe cat posibil.

Pe acelasi subiect:

De ce industria siderurgica este vitala pentru societatea moderna?

Stalpii de gard tip Y sunt folositi ca elemente de sustinere si fixare pentru panourile bordurate sau plasa impletita. Acest model de stalp ofera posibilitatea de instalare pe bratele exterioare de pana la 6 randuri de sarma ghimpata zincata sau sarma cu lamele desfasurata liniar. De asemenea, faciliteaza instalarea de sarma cu lamele tip Concertina.

sistem-imprejmuire-cu-stalpi-pentru-sarma-Concertina-h-metal-min

In plus fata de majoritatea ofertelor de pe piata, H Metal produce stalpi de gard cu talpa de fixare pe sau lateral soclu de beton. 

stalpi-gard-zincati-tip-Y-min

Faptul ca stalpii de gard sunt confectionati din teava de otel confera o structura solida si o lunga durabilitate in timp intregului sistem de gard.

stalpi-gard-la-comanda-h-metal-min

Deoarece sistemele de imprejmuire realizate de H Metal sunt confectionate la comanda, tu iti poti alege tipul de finisaj:

- zincarea termica ce asigura o rezistenta optima la actiunea agentilor corozivi externi;
- vopsirea electrostatica, pe langa un aspect atractiv, ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

sistem-de-imprejmuire-pentru-securizari-speciale-min

Pentru ca stratul de zinc sau vopsea sa nu fie afectat, stalpii de gard vor fi pre-gauriti inainte de aplicarea finisajului, daca sistemul de prindere a panourilor necesita acest lucru.

Despre H Metal S.R.L.

Am aniversat 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Showroom Bucuresti: 
Soseaua Morarilor, nr. 1, Sector 2.
Ne puteti urmari pe pagina de Facebook: @HMetalRo

Vizionari 242

Alte stiri ale companiei H Metal

Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.
imprejmuiri.ro este site-ul care iti ofera solutii complete de imprejmuire atat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru cele industriale, comerciale sau agricole.
Un trend tot mai des intalnit, in ultima perioada, il reprezinta compartimentarea spatiilor cu ajutorul usilor si peretilor realizati din metal si sticla. Aceste partitii s-au impus in randul solutiilor moderne de impartire a spatiului interior.
Securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim de imprejmuirea corespunzatoare a spatiului dumneavoastra. H Metal produce stalpi metalici de gard utilizati ca elemente de sustinere si fixare pentru panourile bordurate si plasa impletita.
Se estimeaza ca zincarea termica este cea mai buna varianta existenta in prezent pentru prevenirea coroziunii produselor din otel. Desi se afla intr-o continua competitie cu alte tehnologii de protectie, zincarea termica cunoaste o continua dezvoltare.
Alegerea gardului este un element esential pentru amenajarea curtii, care defineste vizual intreaga locuinta. Metal Creativ realizeaza pe comanda diferite modele de garduri metalice si porti, astfel incat acestea sa tina cont de designul dorit, dimensiunile necesare si bugetul alocat.
Chiar daca nu au un design foarte prietenos caloriferele sunt indispensabile in sezonul rece. Pentru persoanele care nu doresc sa faca rabat atunci cand vine vorba de elementul estetic al spatiului in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea, solutia ideala este o masca pentru calorifer.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Iti izolezi casa cu vata minerala? Iata care sunt diferentele dintre produsele de pe piata - Recomandarile Knauf Insulation
Electroosmoza este un procedeu folosit in mod curent pe plan mondial pentru reducerea timpului necesar finalizarii consolidarii primare. In acest fel, se urmareste reducerea perioadei de realizare a rambleelor de drumuri si cai ferate si respectiv, si a imbunatatirii caracteristicilor fizico-mecanice ale terenului in vederea executiei fundatiilor directe pentru diferite tipuri de constructii.