Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Stalpi metalici tip Y pentru garduri de inalta securitate

Articol postat de: H Metal Data: 2020-03-17

Stalpi metalici tip Y pentru garduri de inalta securitate

Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol. 

H Metal produce, la comanda, solutii complete de imprejmuiri (stalpi, panouri bordurate, porti auto si pietonale, sisteme de prindere) pentru obiective care necesita securizari speciale. 

Aplicatiile sistemelor de imprejmuire de inalta securitate sunt foarte variate: aeroporturi, unitati militare, birouri guvernamentale, amabasade, cladiri care stocheaza informatii sensibile sau obiecte deosebit de valoroase etc.

Utilizarea unor stalpi metalici tip Y pentru imprejmuirea acestor obiective cu grad mare de securitate limiteaza accesul nejustificat pe cat posibil.

Pe acelasi subiect:

De ce industria siderurgica este vitala pentru societatea moderna?

Stalpii de gard tip Y sunt folositi ca elemente de sustinere si fixare pentru panourile bordurate sau plasa impletita. Acest model de stalp ofera posibilitatea de instalare pe bratele exterioare de pana la 6 randuri de sarma ghimpata zincata sau sarma cu lamele desfasurata liniar. De asemenea, faciliteaza instalarea de sarma cu lamele tip Concertina.

sistem-imprejmuire-cu-stalpi-pentru-sarma-Concertina-h-metal-min

In plus fata de majoritatea ofertelor de pe piata, H Metal produce stalpi de gard cu talpa de fixare pe sau lateral soclu de beton. 

stalpi-gard-zincati-tip-Y-min

Faptul ca stalpii de gard sunt confectionati din teava de otel confera o structura solida si o lunga durabilitate in timp intregului sistem de gard.

stalpi-gard-la-comanda-h-metal-min

Deoarece sistemele de imprejmuire realizate de H Metal sunt confectionate la comanda, tu iti poti alege tipul de finisaj:

- zincarea termica ce asigura o rezistenta optima la actiunea agentilor corozivi externi;
- vopsirea electrostatica, pe langa un aspect atractiv, ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

sistem-de-imprejmuire-pentru-securizari-speciale-min

Pentru ca stratul de zinc sau vopsea sa nu fie afectat, stalpii de gard vor fi pre-gauriti inainte de aplicarea finisajului, daca sistemul de prindere a panourilor necesita acest lucru.

Despre H Metal S.R.L.

Am aniversat 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Showroom Bucuresti: 
Soseaua Morarilor, nr. 1, Sector 2.
Ne puteti urmari pe pagina de Facebook: @HMetalRo


Vizionari 2016

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.