Capace antiescaladare - securizarea proprietatii

Articol postat de: H Metal Data: 2021-01-27

Capace antiescaladare - securizarea proprietatii

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.

Acest capac este confectionat din otel, zincat la cald, avand o rezistenta indelungata la coroziune.

Montajul se realizeaza usor prin pozitionarea acestuia peste stalpii existenti, securizarea / blocarea capacului realizandu-se cu un surub autoforant.

Capacele cu sistem antiescaladare se monteza cu ajutorul unui surub autoforant ce trece prin gaura capacului si se insurubeaza in stalp.

Avantaje:

• Design robust cu forma de tepi ce nu permite folosirea lui ca sprijin in cazul unei escaladari

• Prevazut cu 3 lacasuri pentru montajul a 3 randuri de sarma ghimpata deaspura gardului

• Securizeaza garduri deja existente, se monteaza peste stalp, in partea superioara

• Protejeaza stalpul, pe langa rolul de securizare a gardului are rolul de capac stalp

capac-stalp-gard-cu-tepi-suport-sarma-ghimpata

Design robust - capacul de metal este debitat intr-o forma in care nu permite sa fie folosit ca si sprijin in cazul unei escaladari. Datorita tepilor acesta produce vatamari asupra mainilor daca se incearca folosirea lui ca punct de sprijin. Corpul capacului este din otel, nu se poate indoi / deforma.

Prevazut cu 3 locasuri - forma bradutului de pe partea superioara a capacului are realizate 3 decupaje pentru montajul in ele a 3 randuri de sarma ghimpata. Tot pe partea superioara a capacului sunt prevazute gauri prin care trece sarma normala si leaga / prinde sarma ghimpata. Asadar sarma ghimpata este asezata in decupajele existente si este legata de capac cu sarma normala.

Securizeaza - Prin montajul pe capul stalpilor zincati a acestor capace gardul dumneavoastra se transforma dintr-un gard normal cu scop de delimitare a proprietatii intr-un gard de securitate. Atat forma capacelor cat si faptul ca deasupra gardului sunt 3 randuri de sarma ghimpata constituie elemente de descurajare a escaladarii gardului.

Protejeaza stalpul - forma capacului, proiectat sa se monteze peste stalp, asigura o protectie a stalpului la ploaie si zapada, in sensul ca blocheaza patrunderea apei in stalp. Patrunderea si stationarea apei in stalpii de gard are ca efect coroziunea stalpilor de gard pe interior.

capac-antiescaladare-cu-suport-sarma-ghimpata

Pret capac stalp cu sistem montaj sarma ghimpata

Avand in vedere ca sunt multe variante de stalpi posibili, pentru o oferta concreta de pret va rugam sa ne transmiteti pe email office@imprejmuiri.ro informatiile necesare:

• Diametru exterior stalp gard existent
• Numarul de bucati necesare
• Localitatea de destinatie

Dupa ce avem aceste date de la dumneavoasra suntem in masura sa va raspundem cu o oferta pret capace antiescaladare.

Despre H Metal

Compania H Metal importa si distribuie produse metalurgice de calitate impreuna cu cele mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra.

Printre produsele comercializate amintim: Teava patrata, teava rectangulara, Teava rotunda neagra si teava zincata, Teava pentru utilizare in constructii, Teava fara sudura, Corniere cu laturi egale sau inegale, Otel hexagon, Otel patrat, Otel rotund, Otel lat, Profil T, Tabla neagra laminata, Tabla medie laminata, Tabla zincata, Tabla decapata, Tabla groasa, Tabla striata, Europrofile IPE, Europrofile HEA, Europrofile HEB, Europrofile HEM, Profile UNP, Profile INP.

Tags: capac metalic, capace antiescaladare, sarma ghimpata, escaladari, capac de metal, securizarea proprietatii, securitate, H Metal

Vizionari 847

Alte stiri ale companiei H Metal

Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.

Alte stiri din “HOME & DECO”

Sunt elemente care nu se demodeaza si care pot fi considerate adevarate axiome in domeniul constructiilor de case. De exemplu, o usa metalica va fi mereu un element de luat in calcul atunci cand iti ridici locuinta, deoarece un astfel de obiect iti asigura o buna izolare fonica, termica, dar si un nivel sporit de securitate.
Parchetul arata bine, se monteaza usor si este rezistent. In ceea ce priveste intretinerea sa, acest aspect depinde foarte mult de particularitatile diferitelor tipuri de parchet, insa daca ai de-a face cu o varianta clasica, din lemn, o metoda moderna si foarte eficienta este reprezentata de ceara pentru parchet din lemn, pe baza de apa.
Otelul – material aspru si rece, in combinatie cu caldura si frumusetea lemnului masiv, da nastere unor amenajari deosebite. In cadrul acestui proiect de amenajare a spatiului de locuit, proprietarul a dorit sa predomine stilul industrial. Produsele au fost concepute de catre beneficiar impreuna cu un designer specializat in amenajari interioare.
Yale, expertul in securitate la domiciliu, a lansat Linus®, o incuietoare inteligenta pentru usa, fara cheie, conceputa pentru a securiza si imbunatati accesul in locuinte, dar si pentru a deschide noi orizonturi in ceea ce priveste accesul la servicii la domiciliu cum ar fi livrari, inchiriere pe termen scurt, curatenie sau babysitting.