Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Capace antiescaladare - securizarea proprietatii

Articol postat de: H Metal Data: 2021-01-27

Capace antiescaladare - securizarea proprietatii

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.

Acest capac este confectionat din otel, zincat la cald, avand o rezistenta indelungata la coroziune.

Montajul se realizeaza usor prin pozitionarea acestuia peste stalpii existenti, securizarea / blocarea capacului realizandu-se cu un surub autoforant.

Capacele cu sistem antiescaladare se monteza cu ajutorul unui surub autoforant ce trece prin gaura capacului si se insurubeaza in stalp.

Avantaje:

• Design robust cu forma de tepi ce nu permite folosirea lui ca sprijin in cazul unei escaladari

• Prevazut cu 3 lacasuri pentru montajul a 3 randuri de sarma ghimpata deaspura gardului

• Securizeaza garduri deja existente, se monteaza peste stalp, in partea superioara

• Protejeaza stalpul, pe langa rolul de securizare a gardului are rolul de capac stalp

capac-stalp-gard-cu-tepi-suport-sarma-ghimpata

Design robust - capacul de metal este debitat intr-o forma in care nu permite sa fie folosit ca si sprijin in cazul unei escaladari. Datorita tepilor acesta produce vatamari asupra mainilor daca se incearca folosirea lui ca punct de sprijin. Corpul capacului este din otel, nu se poate indoi / deforma.

Prevazut cu 3 locasuri - forma bradutului de pe partea superioara a capacului are realizate 3 decupaje pentru montajul in ele a 3 randuri de sarma ghimpata. Tot pe partea superioara a capacului sunt prevazute gauri prin care trece sarma normala si leaga / prinde sarma ghimpata. Asadar sarma ghimpata este asezata in decupajele existente si este legata de capac cu sarma normala.

Securizeaza - Prin montajul pe capul stalpilor zincati a acestor capace gardul dumneavoastra se transforma dintr-un gard normal cu scop de delimitare a proprietatii intr-un gard de securitate. Atat forma capacelor cat si faptul ca deasupra gardului sunt 3 randuri de sarma ghimpata constituie elemente de descurajare a escaladarii gardului.

Protejeaza stalpul - forma capacului, proiectat sa se monteze peste stalp, asigura o protectie a stalpului la ploaie si zapada, in sensul ca blocheaza patrunderea apei in stalp. Patrunderea si stationarea apei in stalpii de gard are ca efect coroziunea stalpilor de gard pe interior.

capac-antiescaladare-cu-suport-sarma-ghimpata

Pret capac stalp cu sistem montaj sarma ghimpata

Avand in vedere ca sunt multe variante de stalpi posibili, pentru o oferta concreta de pret va rugam sa ne transmiteti pe email office@imprejmuiri.ro informatiile necesare:

• Diametru exterior stalp gard existent
• Numarul de bucati necesare
• Localitatea de destinatie

Dupa ce avem aceste date de la dumneavoasra suntem in masura sa va raspundem cu o oferta pret capace antiescaladare.

Despre H Metal

Compania H Metal importa si distribuie produse metalurgice de calitate impreuna cu cele mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra.

Printre produsele comercializate amintim: Teava patrata, teava rectangulara, Teava rotunda neagra si teava zincata, Teava pentru utilizare in constructii, Teava fara sudura, Corniere cu laturi egale sau inegale, Otel hexagon, Otel patrat, Otel rotund, Otel lat, Profil T, Tabla neagra laminata, Tabla medie laminata, Tabla zincata, Tabla decapata, Tabla groasa, Tabla striata, Europrofile IPE, Europrofile HEA, Europrofile HEB, Europrofile HEM, Profile UNP, Profile INP.

Tags: capac metalic, capace antiescaladare, sarma ghimpata, escaladari, capac de metal, securizarea proprietatii, securitate, H Metal

Vizionari 2481

Alte stiri ale companiei H Metal

Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.