Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Profile ambutisate atipice si uzuale

Articol postat de: H Metal Data: 2020-07-30

Profile ambutisate atipice si uzuale

Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate datorita urmatoarelor avantaje principale:

Economie - prin reducerea greutatii, pot inlocui cu succes profilele laminate standard, pastrand rezistenta mecanica dar cantarind mai putin.

Versatilitate - se pot executa in diferite forme necesare conform desen / proiect.

Montaj usor in orice anotimp, manevrare usoara, fara sa necesite scule si unelte complicate.

Reciclare eficienta, aceste profile ambutisate se recicleaza integral la sfarsitul utilizarii.

profile-ambutisate-din-tabla-h-metal-min

Putem executa pe baza de comanda, conform schita / desen / proiect o gama diversificata de repere ambutisate, cum ar fi:

1. Produse ambutisate pentru constructii cu utilizare in realizarea pane acoperis din table ambutisate

- Profile U ambutisate
- Profile C ambutisate
- Profile Z ambutisate
- Profile Omega ambutisate
- Piese de legatura pentru aceste profile necesare innadirii profilelor - asa numitele piese Maniki
- Corniere ambutisate

Cornier-ambutisat-de-la-h-metal-min

2. Profile ambutisate din tabla cu utilizari diverse, cum ar fi:

- Profile metalice ambutisate pentru masini / camioane - rigidizari / intariri sasie / podele
- Profile otel ambutisate in forma de jgheaburi transport cereale - industria panificatie
- Profile din tabla ambutisata pentru sisteme depozitare / rafturi sau structura container
- Profile ambutisate zincate diferite forme pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri

3. Profile ambutisate la rece pentru uz industrial

- Piese ambutisate conform schita / desen pe baza de comanda
- Table ambutisate conform proiect in diferite forme necesare
- Alte forme si grosimi de profile tabla ambutisata la comanda, care nu sunt conform standard.

Avem posibilitatea de a executa din tabla noastra diverse forme de profile ambutisate la rece cum ar fi:

- Ambutisare tabla otel 
- Ambutisare tabla zincata
- Ambutisare tabla inox
- Ambutisare tabla aluminiu

Ambutisare otel - putem realiza pe baza de comanda, conform schitei diverse forme de profile ambutisate otel.

Profile-ambutisate-zincate-h-metal-min

Ambutisare zincate - din tabla zincata ambutisata executam diverse profile zincate ambutisate, cela mai uzuale sunt profile metalice U ambutisate si profile ambutisate Z.

Profile-ambutisate-Z-firma-h-metal-min

Ambutisare inox - putem executa in baza comenzii, conform proiect profile ambutisate inox.

Ambutisare aluminiu - din tabla de aluminiu executam conform desen profile ambutisate aluminiu.

Citeste si:

Eficienta produselor metalurgice zincate (tevi, laminate, table si profile)

Prin procedeul de ambutisare la rece se pot realiza profile ambutisate la rece care sunt in afara standardului, din tabla de diferite grosimi si la diferite lungimi pentru a diminua pierderile. 

Profile ambutisate pret: in vederea intocmirii unei oferte concrete pentru ambutisare tabla va rugam sa ne transmiteti pe email office@h-metal.ro sau pe wattsup 0745.328.130 - responsabil profile ambutisate.

- Schita profil ambutisat sau desen / proiect, puteti trimite desen facut de mana;
- Grosime material din care doriti ambutisari tabla;
- Material de executie - avem in stoc si putem realiza profile ambutisate otel, profile ambutisate zincate, profile tabla aluminiu ambutisate sau ambutisare tabla inox;
- Cantitate in metri liniari si localitatea de destinatie.

Dupa ce avem aceste date suntem in masura sa va transmitem o oferta de pret profile ambutisate.


Vizionari 3105

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Utilizarea corespunzatoare a unei astfel de supape garanteaza, mai mult sau mai putin, siguranta unui echipament, utilaj, dar si a angajatilor companiei. In functie de materialul din care sunt confectionate, supapele de siguranta pot rezista la temperaturi incredibile: +400 grade Celsius si -270 grade Celsius.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.