Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Gard cu plasa impletita. Alege solutia cea mai buna pentru imprejmuire.

Articol postat de: H Metal Data: 2020-11-08

Gard cu plasa impletita. Alege solutia cea mai buna pentru imprejmuire.

Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.

In functie de buget exista mai multe variante de imprejmuire, dupa cum urmeaza:

Varianta simpla, doar pentru a delimita un spatiu de altul si atunci se poate merge pe varianta stalpi lemni cu sarma prinsa – economica.

Varianta medie, pentru a bloca accesul in proprietate, gard din plasa impletita si stalpi metal

Varianta scumpa, pentru a bloca accesul in proprietate, gard din panouri bordurate

Ultimile 2 variante se pot accesoriza pentru a spori gradul de securitate, in functie de specificul zonei, cu stalpi cu 1 brat, stalpi cu 2 brate, sarma ghimpata, sarma lamelara tip NATO, etc.

gard-plasa-impletita-h-metal

Mai jos, varianta medie de imprejmuire teren

Materiale necesare imprejmuire teren gol:

- Plasa impletita, preferabil H 2 metri (din experienta am vazut ca gardurile cu H 1,6 metri pot fi sarite de caini)
- Stalpi de gard rotunzi grosime minim 2.60 mm
- Sarma de intindere
- Sarma de legat
- Capace stalpi
- Contravantuiri pentru colturi
- Montaj – prin baterea stalpilor cu utilaj de batut sau cu pahare de beton

poarta-auto-gard-plasa-h-metal

Cat costa un gard sau cat costa imprejmuirea unui teren?

Luam ca exemplu ultimele lucrari realizate in jurul municipiului Bucuresti

Citeste si:

Gardul din plasa impletita, o varianta economica de imprejmuire

Lungime gard cca 200 metri, montaj stalpi prin batere

- Stalpi de gard montati la 3 metri distanta, executati din teava zincata rotunda diametrul 48 mm x grosime 2.60 mm = 67 bucati x 58.78 ron / bucata + tva
- Plasa impletita din sarma zincata, fir grosime 2.00 mm, ochi 50 x 50 mm, role de 10 metri = 20 role x 126.86 ron / plasa + tva
- Sarma intindere + sarma legat = 580.00 ron + tva
- Poarta pietonala inaltime 2 metri, latime 1 metru = 1060 ron / bucata + tva
- Poarta auto inaltime 2 metri, latime 4 metri, compusa din 2 cadre de 2 x 2 metri = 2.989 ron + tva
- Contravantuiri necesare la colturi sau schimbari de directie ale gardului – 4 seturi x 168 ron / set + tva
- Montaj stalpi prin batere = 65 x 92.00 ron / stalp + tva

imprejmuire-gard-plasa-impletita

In montajul stalpilor intra si montajul portilor.

Executie materiale + programarea montajului: cca 30 zile lucratoare.

Durata montaj: cca 6-7 zile lucratoare.

Modalitate de plata: 50% avans, restul de 50% la receptia lucrarii.

Pentru lucrari in afara Bucurestiului se adauga transportul 3 lei / km dus intors si cazare / masa servita 300 ron / zi pentru echipa de montaj, compusa din 3 persoane. Preturi fara TVA.

Aceasta aproximare de pret gard plasa a fost realizata in octombrie 2020. Termenul de executie / montaj cat si preturile se pot modifica in functie de mai multi factori. Pentru o oferta concreta de pret gard plasa va rugam sa transmiteti solicitarea dumneavoastra cu toate detaliile pe adresa de email: vanzari@imprejmuiri.ro

Tags: gard, gard cu plasa impletita, h metal, imprejmuire, gard din panouri bordurate, stalpi metal, stalpi, imprejmuirea unui teren, sarma zincata

Vizionari 4264

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Utilizarea corespunzatoare a unei astfel de supape garanteaza, mai mult sau mai putin, siguranta unui echipament, utilaj, dar si a angajatilor companiei. In functie de materialul din care sunt confectionate, supapele de siguranta pot rezista la temperaturi incredibile: +400 grade Celsius si -270 grade Celsius.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.