Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Gardul din plasa impletita, o varianta economica de imprejmuire

Articol postat de: H Metal Data: 2020-04-29

Gardul din plasa impletita, o varianta economica de imprejmuire

Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia.

H Metal produce, la comanda, solutii complete de imprejmuiri (stalpi, panouri gard, contravantuiri, porti auto si pietonale, accesorii de prindere) pentru aplicatii industriale, agricole sau rezidentiale. 

Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.

Desi nu are un design deosebit, un astfel de gard prezinta un grad semnificativ de flexibilitate, datorita proprietatilor constructive ce caracterizeaza firele de sarma. Astfel, plasa impletita preia foarte usor forma terenului fiind ideala pentru cele denivelate.

Plasa impletita este o retea formata prin impletirea firelor de sarma din otel din care se obtin ochiuri patrate de diverse dimensiuni (25 x 25 mm; 40x40 mm; 50 x 50 mm; 60 x 60 mm).

Finisaje de suprafata plasa impletita: zincare si / sau plastifiere. 

gard-plasa-impletita-imprejmuire-gradina-h metal

Sarma zincata simpla si cea zincata plastifiata ofera plasei impletite o rezistenta indelungata la coroziune, pastrand astfel neafectate proprietatile sistemului de imprejmuire cat mai mult timp.

Pe acelasi subiect:

Stalpi metalici tip Y pentru garduri de inalta securitate

Ce avantaje are un gard din plasa impletita:

- costul mic;
- executia rapida;
- se poate monta si de proprietarul terenului, chiar daca nu are o calificare specializata;
- nu necesita vopsire.

contravantuiri-colt-pentru-gard-plasa-impletita-h metal

Ce dezavantaje are un grad din plasa impletita:

- nu ofera intimitate spatiului imprejmuit;
- poate fi usor deformata prin actiune mecanica.

Optional, dupa instalarea plasei, se poate monta sarma ghimpata zincata sau sarma Concertina deasupra plasei de sarma, pentru o protectie suplimentara, numai daca stalpii de gard ne permit acest lucru. 

plasa-impletita-zincata-pentru-gard-h metal

Despre H Metal S.R.L.

Am aniversat 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Showroom Bucuresti: 
Soseaua Morarilor, nr. 1, Sector 2.

Ne puteti urmari pe pagina de Facebook: @HMetalRo

Tags: gard, gard cu plasa impletita, h metal, imprejmuire, gard din panouri bordurate, stalpi metal, stalpi, imprejmuirea unui teren, sarma zincata, panouri gard, contravantuiri, porti auto, porti pietonale

Vizionari 2138

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Utilizarea corespunzatoare a unei astfel de supape garanteaza, mai mult sau mai putin, siguranta unui echipament, utilaj, dar si a angajatilor companiei. In functie de materialul din care sunt confectionate, supapele de siguranta pot rezista la temperaturi incredibile: +400 grade Celsius si -270 grade Celsius.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.