Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Obiectele personalizate de design adaptate cerintelor tale

Articol postat de: H Metal Data: 2018-09-25

Obiectele personalizate de design adaptate cerintelor tale

“Dam viata ideilor tale INEDITE” acesta este sloganul dupa care se ghideaza echipa Metal Creativ.

Optiunile in materie de design difera deoarece fiecare dintre noi cauta sa dea o nota personala locuintei sau spatiului in care isi desfasoara activitatea, iar acest lucru poate fi foarte usor de realizat cu ajutorul obiectelor de design custom made.

In portofoliul nostru se regasesc proiecte diverse, de la mobilier, compartimentari, sigle, corpuri de iluminat, instalatii interactive pana la garduri si porti.

Prin linia noastra de produse Custom Made oferim posibilitatea executiei unor obiecte de design realizate conform conceptului propus de clientul nostru.

corp-de-iluminat-in-stil-industrial-metal-creativ

Ne lasam inspirati de nevoile si ideile clientilor, iar procesul de creatie si optimizare presupune gasirea celor mai bune solutii pentru acestia. Colaboram atat cu arhitecti si designeri de interior, dar si cu persoane fizice care doresc sa dea viata propriilor idei.

gard-si-poarta-metal-creativ

Executam proiecte care presupun urmatoarele prelucrari:

- debitare la ghilotina si jet de plasma
- stantare la rece cu diverse modele de gauri
- ambutisare la abkant
- sudura 
- vopsitorie in camp electrostatic.

instalatie-ineractiva-pentru-google-realizata-de-metal-creativ

Pe acelasi subiect:

Designul personalizat imbina conceptul clientului cu viziunea si priceperea echipei Metal Creativ

Ne place sa ni se puna creativitatea la incercare si sa vedem clientii surprinsi de ce reusim sa realizam pentru ei. Rolul nostru este sa intelegem, sa proiectam si sa realizam un concept unic si un design care sa ii reprezinte.

corp-metalic-cu-polite-de-mdf

Aducem impreuna tehnologia de productie de ultima generatie si o echipa de specialisti dedicata nevoilor dumneavoastra. Pentru crearea unor obiecte de design premium punem accent pe materialele de buna calitate si finisaje bine executate.

mobilier-receptie-pal-si-tabla-perforata-din-otel

Despre Metal Creativ:

Metal Creativ creaza obiecte de design custom made pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem produse deosebite care ies din tipare, impletind functionalitatea cu elementul decorativ.
Telefon: +40.753.124.722 (productie)
E-mail: office@metal-creativ.ro
https://www.facebook.com/MetalCreativRo/
https://www.instagram.com/metalcreativ/


Vizionari 905

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.