Masca de calorifer, o modalitate simpla si eleganta de a ascunde radiatoarele inestetice

Articol postat de: H Metal Data: 2019-02-05

Masca de calorifer, o modalitate simpla si eleganta de a ascunde radiatoarele inestetice

Modul in care ne decoram locuinta ne reflecta personalitatea, iar preferintele noastre sunt atent transpuse in forme, materiale si culori.
 
Chiar daca nu au un design foarte prietenos caloriferele sunt indispensabile in sezonul rece. Pentru persoanele care nu doresc sa faca rabat atunci cand vine vorba de elementul estetic al spatiului in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea, solutia ideala este o masca pentru calorifer.

Designerii de interior considera ca acesta este cel mai potrivit mod de a ascunde un calorifer inestetic.

Deoarece fiecare dintre noi isi doreste ca integrarea caloriferelor sa fie facuta in acord cu stilul propriu de design al camerei respective, Metal Creativ propune diferite modele de masti pentru calorifer. De asemenea, aveti si posibilitatea realizarii la comanda, conform propriului model/ desen, a unei masti de calorifer. Puteti alege dimensiunile dorite, modelul dar si culoarea, astfel incat sa obtineti aspectul vizual dorit.

masca-de-calorifer-custom-made

O masca de calorifer reprezinta o modalitate simpla si eficienta pentru a ascunde caloriferele inestetice fara a le afecta in vreun fel rolul lor definitoriu, incalzirea. Rolul ei este de a diminua vizual eventualele prezente mai putin estetice din jurul caloriferului, precum conductele sau denivelarile de la nivelul peretilor.

masca-de-calorifer-tabla-expandata-neagra

Datorita varietatii de culori, conform paletarului RAL, mastile pentru calorifer nu se opresc la clasicul alb si negru. Alegerea este a dumneavoastra, astfel incat acestea sa nu faca nota discordanta cu restul pieselor de mobilier. 

masca-calorifer-tabla-perforata-MC10

Masca de calorifer poate sa fie in trend cu ultimele tendinte arhitecturale de design interior. Aceasta va putea fi folosita ca suport pentru decoratiuni sau plante, fiind astfel un spatiu suplimentar in cazul unor camere mai mici.

masca-decorativa-calorifer-MC9

Despre Metal Creativ:

Metal Creativ produce mobila la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem mobilier si decoratiuni la comanda deosebite care ies din tipare.

Ne puteti urmari proiectele pe pagina de Facebook Metal Creativ

Asteptam propunerile dumneavoastra la office@metal-creativ.ro

Vizionari 1422

Alte stiri ale companiei H Metal

Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.
imprejmuiri.ro este site-ul care iti ofera solutii complete de imprejmuire atat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru cele industriale, comerciale sau agricole.
Un trend tot mai des intalnit, in ultima perioada, il reprezinta compartimentarea spatiilor cu ajutorul usilor si peretilor realizati din metal si sticla. Aceste partitii s-au impus in randul solutiilor moderne de impartire a spatiului interior.
Securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim de imprejmuirea corespunzatoare a spatiului dumneavoastra. H Metal produce stalpi metalici de gard utilizati ca elemente de sustinere si fixare pentru panourile bordurate si plasa impletita.
Se estimeaza ca zincarea termica este cea mai buna varianta existenta in prezent pentru prevenirea coroziunii produselor din otel. Desi se afla intr-o continua competitie cu alte tehnologii de protectie, zincarea termica cunoaste o continua dezvoltare.

Alte stiri din “HOME & DECO”

Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Lemnul de stejar este o esenta pretioasa si foarte populara in special in aria amenajarilor de lux. Calitatea parchetului din lemn de stejar este incontestabila, rezistand testul timpului, si ofera o serie de avantaje printre care putem vorbi si despre cresterea valorii locuintei tale.
Amenajarea locuintei capata noi si noi valente, nemaifiind vorba doar despre amplasarea unor piese de mobilier si a unor decoratiuni intr-un spatiu, ci despre starea pe care o aduce fiecarui membru din familie.
Daca detii o terasa spatioasa, dar vrei s-o acoperi pentru a crea un spatiu ferit de precipitatii, investitia intr-o pergola retractabila este o idee foarte buna. Din nenumarate puncte de vedere ea este mult superioara unui acoperis fix si prezinta o serie de avantaje pe care nu le poti intalni la alte sisteme de acoperire.