Masca de calorifer, o modalitate simpla si eleganta de a ascunde radiatoarele inestetice

Articol postat de: H Metal Data: 2019-02-05

Masca de calorifer, o modalitate simpla si eleganta de a ascunde radiatoarele inestetice

Modul in care ne decoram locuinta ne reflecta personalitatea, iar preferintele noastre sunt atent transpuse in forme, materiale si culori.
 
Chiar daca nu au un design foarte prietenos caloriferele sunt indispensabile in sezonul rece. Pentru persoanele care nu doresc sa faca rabat atunci cand vine vorba de elementul estetic al spatiului in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea, solutia ideala este o masca pentru calorifer.

Designerii de interior considera ca acesta este cel mai potrivit mod de a ascunde un calorifer inestetic.

Deoarece fiecare dintre noi isi doreste ca integrarea caloriferelor sa fie facuta in acord cu stilul propriu de design al camerei respective, Metal Creativ propune diferite modele de masti pentru calorifer. De asemenea, aveti si posibilitatea realizarii la comanda, conform propriului model/ desen, a unei masti de calorifer. Puteti alege dimensiunile dorite, modelul dar si culoarea, astfel incat sa obtineti aspectul vizual dorit.

masca-de-calorifer-custom-made

O masca de calorifer reprezinta o modalitate simpla si eficienta pentru a ascunde caloriferele inestetice fara a le afecta in vreun fel rolul lor definitoriu, incalzirea. Rolul ei este de a diminua vizual eventualele prezente mai putin estetice din jurul caloriferului, precum conductele sau denivelarile de la nivelul peretilor.

masca-de-calorifer-tabla-expandata-neagra

Datorita varietatii de culori, conform paletarului RAL, mastile pentru calorifer nu se opresc la clasicul alb si negru. Alegerea este a dumneavoastra, astfel incat acestea sa nu faca nota discordanta cu restul pieselor de mobilier. 

masca-calorifer-tabla-perforata-MC10

Masca de calorifer poate sa fie in trend cu ultimele tendinte arhitecturale de design interior. Aceasta va putea fi folosita ca suport pentru decoratiuni sau plante, fiind astfel un spatiu suplimentar in cazul unor camere mai mici.

masca-decorativa-calorifer-MC9

Despre Metal Creativ:

Metal Creativ produce mobila la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem mobilier si decoratiuni la comanda deosebite care ies din tipare.

Ne puteti urmari proiectele pe pagina de Facebook Metal Creativ

Asteptam propunerile dumneavoastra la office@metal-creativ.ro

Vizionari 604

Alte stiri din “HOME & DECO”

Proges aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet - singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP
Tehnica de forjare a metalului a evoluat foarte mult in ultimele decenii
Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.