Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Masca de calorifer, o modalitate simpla si eleganta de a ascunde radiatoarele inestetice

Articol postat de: H Metal Data: 2019-02-05

Masca de calorifer, o modalitate simpla si eleganta de a ascunde radiatoarele inestetice

Modul in care ne decoram locuinta ne reflecta personalitatea, iar preferintele noastre sunt atent transpuse in forme, materiale si culori.
 
Chiar daca nu au un design foarte prietenos caloriferele sunt indispensabile in sezonul rece. Pentru persoanele care nu doresc sa faca rabat atunci cand vine vorba de elementul estetic al spatiului in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea, solutia ideala este o masca pentru calorifer.

Designerii de interior considera ca acesta este cel mai potrivit mod de a ascunde un calorifer inestetic.

Deoarece fiecare dintre noi isi doreste ca integrarea caloriferelor sa fie facuta in acord cu stilul propriu de design al camerei respective, Metal Creativ propune diferite modele de masti pentru calorifer. De asemenea, aveti si posibilitatea realizarii la comanda, conform propriului model/ desen, a unei masti de calorifer. Puteti alege dimensiunile dorite, modelul dar si culoarea, astfel incat sa obtineti aspectul vizual dorit.

masca-de-calorifer-custom-made

O masca de calorifer reprezinta o modalitate simpla si eficienta pentru a ascunde caloriferele inestetice fara a le afecta in vreun fel rolul lor definitoriu, incalzirea. Rolul ei este de a diminua vizual eventualele prezente mai putin estetice din jurul caloriferului, precum conductele sau denivelarile de la nivelul peretilor.

masca-de-calorifer-tabla-expandata-neagra

Datorita varietatii de culori, conform paletarului RAL, mastile pentru calorifer nu se opresc la clasicul alb si negru. Alegerea este a dumneavoastra, astfel incat acestea sa nu faca nota discordanta cu restul pieselor de mobilier. 

masca-calorifer-tabla-perforata-MC10

Masca de calorifer poate sa fie in trend cu ultimele tendinte arhitecturale de design interior. Aceasta va putea fi folosita ca suport pentru decoratiuni sau plante, fiind astfel un spatiu suplimentar in cazul unor camere mai mici.

masca-decorativa-calorifer-MC9

Despre Metal Creativ:

Metal Creativ produce mobila la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem mobilier si decoratiuni la comanda deosebite care ies din tipare.

Ne puteti urmari proiectele pe pagina de Facebook Metal Creativ

Asteptam propunerile dumneavoastra la office@metal-creativ.ro


Vizionari 3506

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.

Alte stiri din “HOME & DECO”

Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.
Usile cu prag 0 sunt o solutie practica si versatila, rezultatul combinarii in cel mai bun mod, a functionalitatii si designului unui element de tamplarie. Usile glisante si usile de balcon cu prag la nivel cu podeaua sunt o solutie excelenta pentru a spori gradul de utilizare a spatiilor, aducand noi valente estetice interioarelor.
Parchetul laminat este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor in ce priveste amenajarea interiorului casei tale. Desi este mai degraba o pardoseala, parchetul laminat are propriile avantaje: pretul redus, usurinta montajului si a asortarii cu design-ul interior.