Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Biblioteci Custom Made pentru interioare cu personalitate

Articol postat de: H Metal Data: 2018-05-07

Biblioteci Custom Made pentru interioare cu personalitate

Va doriti o biblioteca pe gustul dumneavoastra, in care sa fie loc atat pentru carti, cat si pentru obiecte de decor?

Cu ajutorul obiectelor Custom Made puteti optimiza spatiul de depozitare, bucurandu-va de avantajele pe care le ofera bibliotecile moderne: versatilitate si flexibilitate. In ultimii ani, piesele masive au fost inlocuite de biblioteci minimaliste, deschise si aerisite.

In tendinte este tipul de biblioteca realizata din mai multe corpuri independente, mai mici sau mai mari, asamblate aleatoriu pe perete. Cuburile metalice combinate cu cele din lemn / pal melaminat sunt foarte apreciate deoarece ofera un spatiu de depozitare eficient.

Astfel, intr-o asemenea biblioteca isi vor gasi locul cu usurinta, alaturi de carti, televizorul, sistemul home cinema si  dvd-urile.

Mobilierul personalizat, realizat de Metal Creativ, este conceput din dorinta de a crea un spatiu autentic, in conformitate cu personalitatea si cu dorintele fiecaruia.

Aducem impreuna tehnologia de productie de ultima generatie si o echipa de specialisti dedicata nevoilor dumneavoastra. Pentru crearea unor obiecte de design premium punem accent pe materialele de buna calitate si finisaje bine executate.

metal-creativ-biblioteca-stil-industrial

Biblioteca pentru sufragerie este elementul care intregeste incaperea si confera o personalitate aparte spatiului dumneavoastra, in special atunci cand este realizata cu materialul, culoarea, si textura dorita.

O combinatie reusita si foarte solicitata este biblioteca in stil industrial, realizata dintre lemn şi metal. Cele doua materiale, lemnul ce inspira caldura, confort si metalul rece, neutru, sunt folosite adesea, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. 

metal-creativ-biblioteca-cadre-metalice

Acest stil industrial are la baza indrazneala de a fi diferit alaturi de combinatii inedite de elemente de design.

Gama noastra de produse poate fi oricand adaptata nevoilor dumneavoastra, pastrand nota de autenticitate specifica obiectelor custom made.

metal-creativ-biblioteca-stil-industrial-Wheels

Despre Metal Creativ:

Metal Creativ creaza obiecte de design custom made pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem produse deosebite care ies din tipare, impletind functionalitatea cu elementul decorativ.

Telefon: +40.753.124.722 (productie)
E-mail: office@metal-creativ.ro
https://www.facebook.com/MetalCreativRo/
https://www.instagram.com/metalcreativ/


Vizionari 1359

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.

Alte stiri din “HOME & DECO”

Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.
Usile cu prag 0 sunt o solutie practica si versatila, rezultatul combinarii in cel mai bun mod, a functionalitatii si designului unui element de tamplarie. Usile glisante si usile de balcon cu prag la nivel cu podeaua sunt o solutie excelenta pentru a spori gradul de utilizare a spatiilor, aducand noi valente estetice interioarelor.
Parchetul laminat este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor in ce priveste amenajarea interiorului casei tale. Desi este mai degraba o pardoseala, parchetul laminat are propriile avantaje: pretul redus, usurinta montajului si a asortarii cu design-ul interior.