Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Aplicatia care te ajuta sa calculezi necesarul de tabla zincata cutata

Articol postat de: H Metal Data: 2018-10-30

Aplicatia care te ajuta sa calculezi necesarul de tabla zincata cutata

Halele metalice cunosc o crestere anuala de peste 40%, timpii de executie pentru aceste structuri putand sa scada cu pana la 75% fata de cladirile traditionale realizate din beton si zidarie.

Durata de viata indelungata, greutatea proprie redusa, aspectul estetic simplu si elegant, capacitatea portanta mare si diversele posibilitati de fabricare (grosimi, lungimi, culori) au facut ca tabla zincata cutata sa fie prima alegere cand vorbim despre construirea si reabilitarea spatiilor de tip hala.

Pentru noi, H Metal, principalii clienti sunt cei care isi construiesc hale de productii, spatii de depozitare, spatii birouri, totul pe profile metalice. De asemenea, livram in agricultura, pentru constructia de hale de depozitare pentru produse agricole, hale de depozitare de utilaje agricole, hale de procesare / prelucrare, etc. In timp ce in domeniul industrial furnizam produse pentru constructia de hale de productie si hale de depozitare, etc.

Pe acelasi subiect:

Tabla zincata, un produs rezistent, calitativ si eficient

Pentru a simplifica metoda de comanda si a avea posibilitatea de a calcula necesarul de tabla zincata cutata, pentru constructia unei hale metalice, am implementat pe site-ul nostru o aplicatie usor de utilizat. Astfel, puteti estima bugetul de care aveti nevoie pentru o astfel de constructie. Rezultatele acestei aplicatii sunt informative, calculul final va fi facut de un reprezentant de vanzari si poate fi diferit.

calculator-tabla-cutata-h-metal

Beneficiul pe care il oferim clientilor nostri este acela ca livram tabla zincata cutata in foi de pana la 13 m. Datorita faptului ca puteti utiliza foaia de tabla intr-o singura bucata, obtineti o rigidizare a constructiei si un aspect estetic placut.

Raportat la tabla standard existenta pe piata se elimina pierdeile in proportie de 20%.

saivan-tabla-zincata-cutata

Tabla zincata cutata va este livrata la locul constructiei avand dimensiunile cerute de dumneavoastra (lungimi cuprinse intre 1000 – 13000 mm, cu latimea utila de 1050 mm). Astfel se elimina pierderea de material, iar montajul se face rapid si usor.

Un avantaj al structurilor metalice de tip de hala este acela ca permit deschideri libere destul de mari. 

tabla-zincata-cutata-12-m-pereti-hala-h-metal

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

https://www.facebook.com/HMetalRo/


Vizionari 1601

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Utilizarea corespunzatoare a unei astfel de supape garanteaza, mai mult sau mai putin, siguranta unui echipament, utilaj, dar si a angajatilor companiei. In functie de materialul din care sunt confectionate, supapele de siguranta pot rezista la temperaturi incredibile: +400 grade Celsius si -270 grade Celsius.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.