Ai nevoie de compartimentarea unei locuinte, a unor birouri sau chiar a unor spatii comerciale?

Articol postat de: H Metal Data: 2019-08-01

Ai nevoie de compartimentarea unei locuinte, a unor birouri sau chiar a unor spatii comerciale?

Un trend tot mai des intalnit, in ultima perioada, il reprezinta compartimentarea spatiilor cu ajutorul usilor si peretilor realizati din metal si sticla. Aceste partitii s-au impus in randul solutiilor moderne de impartire a spatiului interior.

Utilizand aceasta solutie se obtine o separare a diferitelor zone dintr-un spatiu, pastrandu-se insa legatura vizuala intre ele. Un avantaj este acela ca lumina naturala care patrunde creaza iluzia unui spatiu mai mare.

Metal Creativ iti propune diverse variante de partitionare a spatiului. Deoarece fiecare proiect este realizat la comanda, dimensiunea partitiilor este personalizata in functie de spatiul disponibil. De asemenea, impartirea ochiurilor de geam se face in functie de preferintele tale, iar sticla poate fi transparenta, mata, colorata sau de tip oglinda..

Utilizam sticla duplex 3.1.3 care in cazul socurilor produce un efect de fisurare, insa nu se gaureste sau sparge.

Toate elementele metalice (tevi, platbande, corniere) care intra in alcatuirea acestor compartimentari sunt vopsite in camp electrostatic.

compartimentare sticla si metal

Acest tip de vopsire ofera o serie de avantaje:

- vopseaua are o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele metalice;
- ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile;
- acoperirea pieselor vopsite este uniforma.

Pe acelasi subiect:

Care sunt cele mai bune solutii de compartimentare pentru o locuinta?

Trebuie precizat faptul ca aceste partitii au in cea mai mare parte rol decorativ, deoarece nu creeaza izolatii fonice sau olfactive foarte bune.

partitii metal si sticla

Partitiile din metal si sticla te ajuta sa obtii interioare moderne care corespund cerintelor cu privire la calitate, aspect si functiune.

Despre Metal Creativ:

Ne place provocarea design-ului realizat la comanda, iar „Ideile tale prind viata cu noi” este sloganul dupa care ne ghidam.

Concepem si producem mobilier si piese de design la comanda pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spatiu care se vrea locuit de imaginatie.

Iti asteptam proiectele la office@metal-creativ.ro!

Urmareste-ne pe: 
https://www.facebook.com/MetalCreativRo/
https://www.instagram.com/metalcreativ/Vizionari 605

Alte stiri ale companiei H Metal

Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.
Livingul este punctul central al locuintei, iar mobilierul pentru living trebuie sa atinga echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Fiecare dintre noi ne dorim o camera amenajata cu stil in care sa ne relaxam dupa o zi lunga de munca.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Izolarea este un aspect esential al unei case eficiente din punct de vedere energetic si durabil. Surse de pierdere a caldurii in casa: pereti 35%, pardoseala 15%, pod 25%.
O modalitate foarte buna de a va proteja podul de influentiele atmosferice este izolarea acestuia cu un sistem performant, precum Homeseal LDS - o inovatiie a companiei Knauf Insulation.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Noul trend in acoperisuri in Germania si Polonia - combinatia de culori: gri + cupru. Tigla metalica gri se potriveste de minune cu un sageac cupru-aramiu si cu un sistem pluvial in aceeasi nuanta de cupru.