Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

3 avantaje ale mobilierului Custom Made

Articol postat de: H Metal Data: 2018-07-24

3 avantaje ale mobilierului Custom Made

Alegerea unui mobilier pentru locuinta ta este o decizie cu implicatii pe termen lung. Mobilierul trebuie sa fie intr-un echilibru perfect intre frumusete si functionalitate.

Optiunile in materie de design difera deoarece fiecare dintre noi cauta sa dea o nota personala locuintei, iar acest lucru poate fi foarte usor de realizat cu ajutorul mobilierului custom made.

Daca iti doresti sa optimizezi spatiul din casa, sa ai un design unic si o calitate superioara, atunci mobilierul personalizat este alegerea cea mai buna.

mobilier-custom-made-metal-creativ

3 beneficii ale mobilierului custom made:

* design unic

Mobilierul Custom Made iti ofera posibilitatea sa fii creativ, iar casa ta iti va reflecta personalitatea intr-un stil original. Cu mobilierul de serie este foarte greu sa obtii un design unic si consistent in toata casa.

Cu ajutorul design-ului personalizat, tu decizi ce fel de structura, material si culoare va avea mobilierul tau.

masuta-de-cafea-stil-industrial-mobilier-custom-made-metal-creativ

Mobilierul customizat iti ofera garantia unui stil autentic, in conformitate cu personalitatea si cu dorintele tale.

* dimeniuni si spatii de depozitare optimizate

Intre avantajele produselor de mobilier Custom Made se numara si exploatarea la maximum a fiecarui metru patrat din spatiul pe care il ai la dispozitie, fiind astfel adaptate nevoilor tale.

biblioteca-stil-industrial-Wheels-mobilier-cutom-made-metal-creativ

Mobila la comanda se poate realiza in orice dimeniune, se va potrivi perfect in orice spatiu din casa si va dispune de functionalitatea pe care tu o doresti.

corp-mobilier-bucatarie-cutom-made-metal-creativ

* calitatea pieselor de mobilier

Deoarece tu decizi ce materiale utilizezi, detii controlul direct asupra raportului pret/calitate, fara a exista riscul sa depasesti bugetul pe care il ai la dispozitie.

Pe acelasi subiect:

Metal Creativ: Mobilier inedit pentru zona de lobby

Cu ajutorul mobilierul personalizat poti alege dintr-o gama diversa de materiale si finisaje, toate de cea mai buna calitate.

detaliu-sertar-comoda-lemn-brad-mobilier-custom-made-metal-creativ

Despre Metal Creativ:

Metal Creativ creaza obiecte de design custom made pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem produse deosebite care ies din tipare, impletind functionalitatea cu elementul decorativ.

Telefon: +40.753.124.722 (productie)
E-mail: office@metal-creativ.ro
https://www.facebook.com/MetalCreativRo/
https://www.instagram.com/metalcreativ/


Vizionari 1124

Alte stiri ale companiei H Metal

Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Imprejmuirea, fie ca este vorba de un teren, spatiu productie / depozitare sau orice alta locatie presupune alocarea unui buget insemnat in functie de scop.
Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.
Balustrada de interior are un impact semnificativ asupra spatiului in care este montata, indiferent ca este vorba de o locuinta privata, institutii publice, spatii comerciale sau HORECA. Aceasta trebuie sa indeplineasca atat aspecte practice, cat si estetice.

Alte stiri din “HOME & DECO”

Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.
Usile cu prag 0 sunt o solutie practica si versatila, rezultatul combinarii in cel mai bun mod, a functionalitatii si designului unui element de tamplarie. Usile glisante si usile de balcon cu prag la nivel cu podeaua sunt o solutie excelenta pentru a spori gradul de utilizare a spatiilor, aducand noi valente estetice interioarelor.
Parchetul laminat este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor in ce priveste amenajarea interiorului casei tale. Desi este mai degraba o pardoseala, parchetul laminat are propriile avantaje: pretul redus, usurinta montajului si a asortarii cu design-ul interior.