Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

O casa izolata este o casa premiata. Knauf Insulation te premiaza pentru initiativa de a-ti izola casa!

Articol postat de: Knauf Insulation Romania Data: 2020-11-07

O casa izolata este o casa premiata. Knauf Insulation te premiaza pentru initiativa de a-ti izola casa!

Knauf Insulation este in pas cu nevoile tale si aduce in prim plan produse din vata minerala eficiente, care nu au aspectul si nici textura similare altor tipuri de izolatii pe care le-ai mai intalnit. In plus, Knauf Insulation te premiaza pentru initiativa de a-ti izola casa!

Fie ca iti construiesti o locuinta noua sau iti doresti sa o reabilitezi pe cea veche, alege solutiile propuse de Knauf Insulation pentru cresterea confortului de acasa si aplica acum pentru programul national „Casa Eficienta Energetic”. 

Sustinem reducerea impactului emisiilor de carbon ale cladirilor asupra mediului si programul national de finantare a cresterii eficientei energetice a caselor. Aplicarea pentru programul „Casa Eficienta Energetic” a inceput cu data de 15 septembrie, iar prin inscrierea la acest program de finantare poti recupera pana la 60% din costurile necesare renovarii. Pentru mai multe detalii acceseaza: https://www.afm.ro/casa_eficienta_energetic.php

Asadar, dam startul campaniei promotionale:

O CASA IZOLATA ESTE O CASA PREMIATA

In perioada 28 septembrie - 30 noiembrie 2020 cumpara minimum 200 mp de vata minerala de sticla UNIFIT 035 (100 mm), AKUSTIK BOARD (100 mm) si MINERAL PLUS 037 (100 mm) si primesti pe loc, pentru fiecare 200 mp cumparati, cate 1 rola de HOMESEAL LDS 35.

Campania se desfasoara in toata reteaua de distribuitori agreati Knauf Insulation de pe intreg teritoriul Romaniei si se adreseaza persoanelor fizice - care nu sunt clienti directi Knauf Insulation.

Citeste si:

Ce tip de vata minerala se poate alege pentru izolatia unei locuinte?

Clientii care doresc sa participe trebuie:

1) Sa cumpere in perioada desfasurarii campaniei cel putin 200 mp de vata minerala de sticla UNIFIT 035 (100mm), AKUSTIK BOARD (100mm) si MINERAL PLUS 037 (100mm) pe o singura factura.

2) Sa furnizeze datele de contact si sa semneze formularul de Campanie, pus la dispozitie de catre un reprezentant al Distribuitorului Knauf Insulation.

Mai multe detalii si regulamentul le gasiti pe https://izolezi.ro/o-casa-izolata-este-o-casa-premiata/ si la Distribuitorii Knauf Insulation.

o-casa-izolata-este-o-casa-premiata-knauf-insulation

Izolarea termica a peretilor exteriori si interiori ai unei constructii inseamna economie de energie, reducerea cheltuielilor si sporirea contributiei la protejarea mediului. 

Alege sa-ti izolezi casa sustenabil utilizand produsele Knauf Insulation prevazute cu tehnologia ECOSE®. Astfel, ai grija de familia protejand in acelasi timp si natura. 

izolatie-casa-iarna-vara-knauf-insulation

Natural si la interior! Vata minerala Knauf Insulation, obtinuta cu tehnologia ECOSE®, ofera performante de izolare excelente si contribuie la imbunatatirea calitatii aerului. Iata o serie de caracteristici principale: 

- Miros neutru
- Rezistenta la foc
- Instalare usoara
- Materie prima organica
- Fara coloranti artificiali
- Eficienta energetica ridicata
- Izolare perfecta, acustica si termica
- Detine nivelul Gold al certificatului Indoor Air Quality de la Eurofins - cel mai inalt standard disponibil cu privire la calitatea aerului din interior

Tags: casa izolata, knauf insulation, vata minerala, unifit, AKUSTIK BOARD, mineral plus, homeseal, Casa Eficienta Energetic, izolatie, vata minerala de sticla

Vizionari 7247

Alte stiri ale companiei Knauf Insulation Romania

Knauf Insulation a inceput productia de vata minerala in cadrul fabricii de la Tarnaveni, judetul Mures, dupa finalizarea procesului de retehnologizare si modernizare a liniei de productie existente.
Dupa incheierea tranzactiei, Knauf Insulation are in plan sa investeasca in retehnologizarea liniei de productie din Tarnaveni la standardele Knauf Insulation pentru a produce vata minerala din sticla cu tehnologia inovativa ECOSE®.
Seminar dedicat arhitectilor, inginerilor si acusticienilor care doresc sa se familiarizeze cu natura unica a izolatiei termice si, in acelasi timp, a materialului de constructie pe baza de lemn natural, cu o estetica speciala si un set de proprietati unice
Izolarea este un aspect esential al unei case eficiente din punct de vedere energetic si durabil. Surse de pierdere a caldurii in casa: pereti 35%, pardoseala 15%, pod 25%.
O modalitate foarte buna de a va proteja podul de influentiele atmosferice este izolarea acestuia cu un sistem performant, precum Homeseal LDS - o inovatiie a companiei Knauf Insulation.
Knauf Insulation este furnizor agreat de solutii sustenabile pentru cladirile rezidentiale, toate produsele din vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica cu tehnologia ECOSE® precum si placile din fibra de lemn fiind recomandate pentru utilizarea in izolarea cladirilor verzi ce urmeaza a fi certificate ROGBC.
Iti izolezi casa cu vata minerala? Iata care sunt diferentele dintre produsele de pe piata - Recomandarile Knauf Insulation
Potrivit Knauf Insulation Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, produsele companiei se regasesc in peste 80% dintre cele aproximativ 200 de cladiri certificate verzi din Romania.
Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, alaturi de alti lideri din industria constructiilor, a lansat recent mansarda-mea.ro, o platforma online unde se regasesc cele mai performante solutii si sfaturi de specialitate pentru amenajarea unei mansarde.
Acest tip de placi vine sa completeze paleta de solutii uscate in domeniul constructiilor pe care grupul Knauf o ofera in Romania.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
CARLISLE® CM Europe a fost distins cu prestigiosul premiu olandez de sustenabilitate „Rethink Award 2023” la categoria „Resurse regenerabile”.
Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.