Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Knauf Insulation Romania a lansat platforma online mansarda-mea.ro, un proiect dedicat construirii de mansarde moderne

Articol postat de: Knauf Insulation Romania Data: 2018-11-30

Knauf Insulation Romania a lansat platforma online mansarda-mea.ro, un proiect dedicat construirii de mansarde moderne

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, alaturi de alti lideri din industria constructiilor, a lansat recent mansarda-mea.ro, o platforma online unde se regasesc cele mai performante solutii si sfaturi de specialitate pentru amenajarea unei mansarde. Initiativa este menita sa vina in sprijinul proiectelor individuale, in procesul de transformare sau de constructie a unui astfel de spatiu, prin prezentarea unor informatii complete despre toate produsele si solutiile necesare in acest sens.

Proiectul Mansarda Mea isi propune sa ofere opinii si sfaturi de specialitate pentru a veni in sprijinul actualilor si viitorilor proprietari de mansarde din Romania, mizand pe expertiza companiilor de top din industrie, precum Knauf Insulation (solutii de izolatie), Velux (solutii si sisteme pentru ferestre), Knauf Gips (finisaje) si Bramac (sisteme de acoperis). Pe langa recomandarile profesionistilor din domeniu, fiecare pune la dispozitia clientului cele mai performante produse si detalii personalizate pentru proiectul sau.

parteneri-mansarda-mea-ro-knauf-insulation-velux-bramac

Ne bucuram ca in contextul acestui demers Knauf Insulation poate contribui proactiv in deciziile clientului final, precum si la raspandirea informatiilor actualizate despre produsele si solutiile proprii pentru termoizolare, protectie acustica, protectie la foc, iluminat natural etc. Totodata, consideram ca solutiile inovatoare si dedicarea profesionala a fiecarui partener sunt punctele forte ale acestui proiect, aceste criterii fiind, de fapt, secretul valorii adaugate aduse utilizatorului final. Misiunea noastra este de a lansa o provocare catre gandirea conventionala si de a oferi solutii optime de amenajare a spatiilor de la mansarda, cu grija pentru oamenii care le construiesc, dar mai ales pentru cei care le folosesc”, a declarat Oana Badescu, Marketing Manager Knauf Insulation Romania.

Pe acelasi subiect:

Cum iti pregatesti mansarda pentru sezonul rece?

Am plecat de la dorinta de a inspira oamenii sa locuiasca la mansarda. La noi in tara, atat in orasele mari, cat si in mediul rural, sunt foarte multe poduri cu un potential urias, poduri care se pot transforma in locuinte moderne sau rustice, respectiv in spatii care pot fi folosite de intreaga familie. Podurile existente, cu putina investitie, pot deveni locuinte atractive, care pot uni generatiile sa locuiasca impreuna, fiecare bucurandu-se de un spatiu intim. De aceea, implicarea noastra in acest proiect, care doreste sa includa la un loc totul despre mansarda, a venit firesc, ca o dorinta de a vedea cum orasele renasc, cladirile sunt renovate, iar spatiile sunt folosite la potentialul lor maxim”, a declarat Noemi Ritea, General Manager VELUX Romania.

Prin intermediul acestui proiect, initiatorii isi propun sa le arate romanilor ca podurile intunecoase pot fi transformate in spatii calde si luminoase, cu un aer proaspat, iar posibilitatile de amenajare sunt nelimitate, daca se folosesc articolele corespunzatoare.

knauf insulation mansarda-mea-constructii-mansarde-moderne

Potrivit reprezentantilor companiei, perspectivele legate de cresterea si aprecierea acestui proiect sunt optimiste, mizand, in primul rand, pe calitatea informatiilor oferite si a expertizei partenerilor implicati, a caror opinii si sfaturi de specialitate prezinta o autoritate in domeniu. Totodata, acestia considera ca platforma online va fi la fel de populara in randul romanilor, asa cum este deja in celelalte tari in care a fost lansata, bazandu-si presupunerile pe feedbackul imbucurator oferit atat de clientii finali, cat si de arhitectii locatiilor unde astfel de proiecte se bucura de un real succes.


Vizionari 14922

Alte stiri ale companiei Knauf Insulation Romania

Knauf Insulation a inceput productia de vata minerala in cadrul fabricii de la Tarnaveni, judetul Mures, dupa finalizarea procesului de retehnologizare si modernizare a liniei de productie existente.
Dupa incheierea tranzactiei, Knauf Insulation are in plan sa investeasca in retehnologizarea liniei de productie din Tarnaveni la standardele Knauf Insulation pentru a produce vata minerala din sticla cu tehnologia inovativa ECOSE®.
Seminar dedicat arhitectilor, inginerilor si acusticienilor care doresc sa se familiarizeze cu natura unica a izolatiei termice si, in acelasi timp, a materialului de constructie pe baza de lemn natural, cu o estetica speciala si un set de proprietati unice
Izolarea este un aspect esential al unei case eficiente din punct de vedere energetic si durabil. Surse de pierdere a caldurii in casa: pereti 35%, pardoseala 15%, pod 25%.
O modalitate foarte buna de a va proteja podul de influentiele atmosferice este izolarea acestuia cu un sistem performant, precum Homeseal LDS - o inovatiie a companiei Knauf Insulation.
Knauf Insulation este furnizor agreat de solutii sustenabile pentru cladirile rezidentiale, toate produsele din vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica cu tehnologia ECOSE® precum si placile din fibra de lemn fiind recomandate pentru utilizarea in izolarea cladirilor verzi ce urmeaza a fi certificate ROGBC.
In perioada 28 septembrie - 30 noiembrie 2020 cumpara minimum 200 mp de vata minerala de sticla UNIFIT 035 (100 mm), AKUSTIK BOARD (100 mm) si MINERAL PLUS 037 (100 mm) si primesti pe loc, pentru fiecare 200 mp cumparati, cate 1 rola de HOMESEAL LDS 35.
Iti izolezi casa cu vata minerala? Iata care sunt diferentele dintre produsele de pe piata - Recomandarile Knauf Insulation
Potrivit Knauf Insulation Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, produsele companiei se regasesc in peste 80% dintre cele aproximativ 200 de cladiri certificate verzi din Romania.
Acest tip de placi vine sa completeze paleta de solutii uscate in domeniul constructiilor pe care grupul Knauf o ofera in Romania.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
CARLISLE® CM Europe a fost distins cu prestigiosul premiu olandez de sustenabilitate „Rethink Award 2023” la categoria „Resurse regenerabile”.
Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.