Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Noul sistem de sapa uscata pe baza de Placi de Ciment AQUAPANEL

Articol postat de: Knauf Insulation Romania Data: 2008-03-13

Noul sistem de sapa uscata pe baza de Placi de Ciment AQUAPANEL

Knauf USG Systems este un „joint venture” intre Knauf si USG, doi producatori de marca in domeniul materialelor de constructii si a sistemelor pentru interior si exterior. In Europa, Knauf USG Systems este lider in segmentul de piata al placilor pe baza de ciment.

Principalele avantaje ale sistemului sunt:

• Este adecvata si recomandata pentru orice tip de pardoseala;
• Placa de ciment este 100% rezistenta la apa;
• Ofera izolare fonica, termica si protectie indelungata la foc, Placa de Ciment AQUAPANEL® fiind un material incombustibil;
• In timp nu sufera contractii, dilatari, exfolieri si are o rezistenta mecanica ridicata;
• Este adecvat pentru orice tip de finisaj de pardoseala incluzand si parchetul;
• Este potrivit si pentru sistemul de incalzire prin pardoseala atat la cel cu conductori electrici cat si la cel cu tevi cu apa;
• Asigura planeitatea indiferent de denivelarea planseului;
• Se monteaza usor, rapid si economiseste timp;
• Este circulabila imediat dupa montare.

placa-pe-baza-de-ciment-aquapanel-de-interior

Domeniul de aplicare este foarte larg si cuprinde toate tipurile de constructii, fiind aplicabil in complexe rezidentiale, spitale, hoteluri, scoli, cafenele, restaurnate, teatre, cinematografe, sali de conferinta si multe altele.

Sistemul de sapa uscata AQUAPANEL® se constituie ca o alternativa ideala pentru sapa de ciment, datorita punerii in opera in regim uscat si greutatii sale mult mai reduse.

Detalii si pe www.knauf.ro


Vizionari 12374

Alte stiri ale companiei Knauf Insulation Romania

Knauf Insulation a inceput productia de vata minerala in cadrul fabricii de la Tarnaveni, judetul Mures, dupa finalizarea procesului de retehnologizare si modernizare a liniei de productie existente.
Dupa incheierea tranzactiei, Knauf Insulation are in plan sa investeasca in retehnologizarea liniei de productie din Tarnaveni la standardele Knauf Insulation pentru a produce vata minerala din sticla cu tehnologia inovativa ECOSE®.
Seminar dedicat arhitectilor, inginerilor si acusticienilor care doresc sa se familiarizeze cu natura unica a izolatiei termice si, in acelasi timp, a materialului de constructie pe baza de lemn natural, cu o estetica speciala si un set de proprietati unice
Izolarea este un aspect esential al unei case eficiente din punct de vedere energetic si durabil. Surse de pierdere a caldurii in casa: pereti 35%, pardoseala 15%, pod 25%.
O modalitate foarte buna de a va proteja podul de influentiele atmosferice este izolarea acestuia cu un sistem performant, precum Homeseal LDS - o inovatiie a companiei Knauf Insulation.
Knauf Insulation este furnizor agreat de solutii sustenabile pentru cladirile rezidentiale, toate produsele din vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica cu tehnologia ECOSE® precum si placile din fibra de lemn fiind recomandate pentru utilizarea in izolarea cladirilor verzi ce urmeaza a fi certificate ROGBC.
In perioada 28 septembrie - 30 noiembrie 2020 cumpara minimum 200 mp de vata minerala de sticla UNIFIT 035 (100 mm), AKUSTIK BOARD (100 mm) si MINERAL PLUS 037 (100 mm) si primesti pe loc, pentru fiecare 200 mp cumparati, cate 1 rola de HOMESEAL LDS 35.
Iti izolezi casa cu vata minerala? Iata care sunt diferentele dintre produsele de pe piata - Recomandarile Knauf Insulation
Potrivit Knauf Insulation Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, produsele companiei se regasesc in peste 80% dintre cele aproximativ 200 de cladiri certificate verzi din Romania.
Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, alaturi de alti lideri din industria constructiilor, a lansat recent mansarda-mea.ro, o platforma online unde se regasesc cele mai performante solutii si sfaturi de specialitate pentru amenajarea unei mansarde.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.