Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Knauf Insulation Romania

Cu peste 40 de ani experienta in industria izolatiilor, Knauf Insulation ofera sisteme complete de izolare cu vata minerala de sticla tehnologia ECOSE®, vata bazaltica sau placi din fibre de lemn Heraklith.

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Bd. Tudor Vladimirescu nr. 29, Cladirea AFI Tech Park 1, etaj 1, Sector 5
Telefon: 021 224 02 06Cuvinte asociate cu aceasta firma:
izolatii, vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica, placi din fibre de lemn, izolare termica, izolare acustica, tehnologia Ecose, knauf insulation,
Vizionari 15814

Ultimele produse adaugate de Knauf Insulation Romania

Ultimele stiri adaugate de Knauf Insulation Romania

Tehnologia ECOSE® - 10 motive pentru care ar trebui sa utilizati vata minerala cu Tehnologia Ecose®, liantul unic Knauf Insulation, revolutionar, bazat pe materii prime naturale.
Producator materiale de izolatii vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica, placi din fibre de lemn

Lideri mondiali in produse de izolatie. Cu o experienta de peste 40 de ani si o dezvoltare rapida, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii globale din industria izolatiilor. Prezent din 2008 in Romania, Knauf Insulation este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor izolante, cu un portofoliu ce include vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica si placi din fibre de lemn (Heraklith).

Knauf Insulation utilizeaza tehnologii avansate care confera calitate superioara produselor fabricate si ambalarii acestora. Asigura in acelasi timp o reducere substantiala a emisiilor de CO2 in timpul procesului de productie. Modul de ambalare permite reducerea timpului de incarcare/descarcare, micsorarea suprafetei de transport si depozitare a produselor, precum si reducerea consumului de combustibil necesar livrarii produselor catre clienti.

Portofoliul de vata minerala include o tehnologie inovatoare, ECOSE® Technology, care foloseste un liant fara continut de formaldehida, fabricat din materiale organice regenerabile, nu din produse chimice pe baza de petrol. Astfel, produsele Knauf Insulation sunt mai placute la atingere, produc mai putin praf, au miros neutru si sunt prietenoase cu mediul.

Grupul Knauf este astazi una dintre cele mai importante companii din industria materialelor de constructii: 220 de fabrici, 27.400 de angajati, in 80 de tari.

Initial un producator de materiale de gips conventionale, Knauf Insulation ofera acum sisteme si solutii complete pentru cladiri din intreaga lume.

Produse de izolatie:

• Vata minerala de sticla

Knauf Insulation produce o gama larga de materiale izolante din vata minerala de sticla cu un spectru foarte variat de aplicatii.

Vata minerala de sticla obtinuta cu ECOSE® Technology, este o schimbare semnificativa in domeniul materialelor de izolare - utilizeaza un liant fara formaldehida adaugata, realizat din materiale organice, regenerabile rapid spre deosebire de produsele chimice pe baza de petrol. Aceasta face produsul mult mai usor de instalat fiind mai putin prafos, inodor si usor de taiat.

• Vata minerala bazaltica

Produsele din vata minerala bazaltica ofera un portofoliu variat de solutii pentru aplicatiile ce impun o protectie sporita impotriva incendiilor.

Sunt materiale mai dure, dar flexibile, ce permit pastrarea pe termen lung a excelentelor proprietati mecanice ideale pentru izolarea termica a sistemelor de incalzire sau de aer conditionat.

Materia prima pentru fabricarea vatei minerale bazaltice este roca numita bazalt.

• Izolatii tehnice

Divizia Knauf Insulation Tehnice Solutions ofera o gama completa de produse pentru izolarea termica si acustica a echipamentelor si instalatiilor din centrale, unitati chimice si petrochimice, precum si multe alte activitati industriale.

Solutiile noastre tehnice sunt recomandate pentru aplicatii industriale si rezidentiale variate: finisaje industriale, izolarea echipamentelor, boilerelor, usilor de incendiu, rezervoarelor, conductelor, cuptoarelor, vaselor, retelelor de termoficare, stâlpi si solutii pentru amortizarea sunetului.

• Placi din fibre de lemn

Gama de produse Heraklith de la Knauf Insulation Romania are in componenta placi din fibre de lemn cu liant pe baza de ciment care se pot folosi in sisteme de termoizolare si izolare acustica. In functie de locul aplicarii si situatiile specifice, placile din fibre de lemn se pot folosi si in varianta cu miez de vata minerala pentu sistemele cu cerinte de protectie la foc, sau cu miez de polistiren pentru o rezistenta mecanica mai ridicata.

Compania Knauf Insulation Romania furnizeaza:

Knauf Insulation Romania ofera urmatoarele servicii: