Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Webinar Heraklith - Sinergia perfecta dintre natura si tehnologie

Articol postat de: Knauf Insulation Romania Data: 2021-01-26

Webinar Heraklith - Sinergia perfecta dintre natura si tehnologie

Piata constructiilor se dezvolta de la an la an si cu aceasta si cererea tot mai mare de materiale de constructii inovatoare cu impact redus asupra mediului, cu protectie ridicata la foc si fabricate din materiale naturale.

Asadar, va invitam sa discutam totul despre performantele termice, acustice si comportarea la foc a produselor din fibre de lemn HERAKLITH, dezvoltate de Knauf Insulation in cadrul unui webinar sustinut de Maria Vicol, consultant tehnic in cadrul companiei.

In mai putin de o ora veti primi toate informatiile necesare despre un material izolator sustenabil, care poate raspunde si celor mai ridicate cerinte acustice si termice, indiferent de destinatia cladirii proiectate.

rezerva un loc heraklith

Panourile din fibra din lemn Heraklith® sunt, usoare si prietenoase cu mediul, putand fi instalate rapid si cu economie de timp.

heraklith-webinar-11-febriarie-2021

Fabricate din materii prime naturale, acestea indeplinesc cele mai inalte standarde de sustenabilitate si au un impact scazut asupra mediului. Panourile noastre sunt iubite de clientii nostri, apreciate de instalatori si admirate de toti cei care intra in contact cu ele.

Placile Heraklith au urmatoarele proprietati:

rezistenta-la-focRezistenta la foc
acustica-interioaraImbunatatesc acustica interioara
rezistenta-termicaRezistenta termica
aspect-vizual-deosebitAspect vizual deosebit
materiale-sustenabileProdus din materiale sustenabile
rezistenta-la-eforturi-mecaniceRezistent la eforturi mecanice
usor-de-instalatUsor de instalat

rezerva un loc heraklith

O solutie fara compromisuri

Placile din fibre de lemn Heraklith® reprezinta o solutie la nevoile actuale de proiectare si construire. Acestea combina rezistenta la foc cu performante acustice si termice superioare intr-un singur produs durabil si ecologic.

Tags: webinar, Heraklith, Knauf Insulation, arhitecti, ingineri, acusticieni, izolatii termice, materiale de constructii, lemn natural, performante termice, materiale izolatoare

Vizionari 4415

Alte stiri ale companiei Knauf Insulation Romania

Knauf Insulation a inceput productia de vata minerala in cadrul fabricii de la Tarnaveni, judetul Mures, dupa finalizarea procesului de retehnologizare si modernizare a liniei de productie existente.
Dupa incheierea tranzactiei, Knauf Insulation are in plan sa investeasca in retehnologizarea liniei de productie din Tarnaveni la standardele Knauf Insulation pentru a produce vata minerala din sticla cu tehnologia inovativa ECOSE®.
Izolarea este un aspect esential al unei case eficiente din punct de vedere energetic si durabil. Surse de pierdere a caldurii in casa: pereti 35%, pardoseala 15%, pod 25%.
O modalitate foarte buna de a va proteja podul de influentiele atmosferice este izolarea acestuia cu un sistem performant, precum Homeseal LDS - o inovatiie a companiei Knauf Insulation.
Knauf Insulation este furnizor agreat de solutii sustenabile pentru cladirile rezidentiale, toate produsele din vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica cu tehnologia ECOSE® precum si placile din fibra de lemn fiind recomandate pentru utilizarea in izolarea cladirilor verzi ce urmeaza a fi certificate ROGBC.
In perioada 28 septembrie - 30 noiembrie 2020 cumpara minimum 200 mp de vata minerala de sticla UNIFIT 035 (100 mm), AKUSTIK BOARD (100 mm) si MINERAL PLUS 037 (100 mm) si primesti pe loc, pentru fiecare 200 mp cumparati, cate 1 rola de HOMESEAL LDS 35.
Iti izolezi casa cu vata minerala? Iata care sunt diferentele dintre produsele de pe piata - Recomandarile Knauf Insulation
Potrivit Knauf Insulation Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, produsele companiei se regasesc in peste 80% dintre cele aproximativ 200 de cladiri certificate verzi din Romania.
Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, alaturi de alti lideri din industria constructiilor, a lansat recent mansarda-mea.ro, o platforma online unde se regasesc cele mai performante solutii si sfaturi de specialitate pentru amenajarea unei mansarde.
Acest tip de placi vine sa completeze paleta de solutii uscate in domeniul constructiilor pe care grupul Knauf o ofera in Romania.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Utilizarea corespunzatoare a unei astfel de supape garanteaza, mai mult sau mai putin, siguranta unui echipament, utilaj, dar si a angajatilor companiei. In functie de materialul din care sunt confectionate, supapele de siguranta pot rezista la temperaturi incredibile: +400 grade Celsius si -270 grade Celsius.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.