Webinar Heraklith - Sinergia perfecta dintre natura si tehnologie

Articol postat de: Knauf Insulation Romania Data: 2021-01-26

Webinar Heraklith - Sinergia perfecta dintre natura si tehnologie

Piata constructiilor se dezvolta de la an la an si cu aceasta si cererea tot mai mare de materiale de constructii inovatoare cu impact redus asupra mediului, cu protectie ridicata la foc si fabricate din materiale naturale.

Asadar, va invitam sa discutam totul despre performantele termice, acustice si comportarea la foc a produselor din fibre de lemn HERAKLITH, dezvoltate de Knauf Insulation in cadrul unui webinar sustinut de Maria Vicol, consultant tehnic in cadrul companiei.

In mai putin de o ora veti primi toate informatiile necesare despre un material izolator sustenabil, care poate raspunde si celor mai ridicate cerinte acustice si termice, indiferent de destinatia cladirii proiectate.

rezerva un loc heraklith

Panourile din fibra din lemn Heraklith® sunt, usoare si prietenoase cu mediul, putand fi instalate rapid si cu economie de timp.

heraklith-webinar-11-febriarie-2021

Fabricate din materii prime naturale, acestea indeplinesc cele mai inalte standarde de sustenabilitate si au un impact scazut asupra mediului. Panourile noastre sunt iubite de clientii nostri, apreciate de instalatori si admirate de toti cei care intra in contact cu ele.

Placile Heraklith au urmatoarele proprietati:

rezistenta-la-focRezistenta la foc
acustica-interioaraImbunatatesc acustica interioara
rezistenta-termicaRezistenta termica
aspect-vizual-deosebitAspect vizual deosebit
materiale-sustenabileProdus din materiale sustenabile
rezistenta-la-eforturi-mecaniceRezistent la eforturi mecanice
usor-de-instalatUsor de instalat

rezerva un loc heraklith

O solutie fara compromisuri

Placile din fibre de lemn Heraklith® reprezinta o solutie la nevoile actuale de proiectare si construire. Acestea combina rezistenta la foc cu performante acustice si termice superioare intr-un singur produs durabil si ecologic.

Tags: webinar, Heraklith, Knauf Insulation, arhitecti, ingineri, acusticieni, izolatii termice, materiale de constructii, lemn natural, performante termice, materiale izolatoare

Vizionari 821

Alte stiri ale companiei Knauf Insulation Romania

Izolarea este un aspect esential al unei case eficiente din punct de vedere energetic si durabil. Surse de pierdere a caldurii in casa: pereti 35%, pardoseala 15%, pod 25%.
O modalitate foarte buna de a va proteja podul de influentiele atmosferice este izolarea acestuia cu un sistem performant, precum Homeseal LDS - o inovatiie a companiei Knauf Insulation.
Knauf Insulation este furnizor agreat de solutii sustenabile pentru cladirile rezidentiale, toate produsele din vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica cu tehnologia ECOSE® precum si placile din fibra de lemn fiind recomandate pentru utilizarea in izolarea cladirilor verzi ce urmeaza a fi certificate ROGBC.
In perioada 28 septembrie - 30 noiembrie 2020 cumpara minimum 200 mp de vata minerala de sticla UNIFIT 035 (100 mm), AKUSTIK BOARD (100 mm) si MINERAL PLUS 037 (100 mm) si primesti pe loc, pentru fiecare 200 mp cumparati, cate 1 rola de HOMESEAL LDS 35.
Iti izolezi casa cu vata minerala? Iata care sunt diferentele dintre produsele de pe piata - Recomandarile Knauf Insulation
Potrivit Knauf Insulation Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, produsele companiei se regasesc in peste 80% dintre cele aproximativ 200 de cladiri certificate verzi din Romania.
Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, alaturi de alti lideri din industria constructiilor, a lansat recent mansarda-mea.ro, o platforma online unde se regasesc cele mai performante solutii si sfaturi de specialitate pentru amenajarea unei mansarde.
Acest tip de placi vine sa completeze paleta de solutii uscate in domeniul constructiilor pe care grupul Knauf o ofera in Romania.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Daca locuiesti la casa, stii ca este important sa te pregatesti cu atentie pentru vara, deoarece nu doar avantajele prind viata odata cu venirea caldurii. Si elementele care ar putea afecta structurile din lemn ale gospodariei tale revin in forta si trebuie contraatacate corespunzator.
Alukönigstahl vine cu o serie de solutii moderne pentru cei care isi doresc confort, siguranta, functionalitate si cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale caminului intregii familii. Alegerea produselor premium reprezinta o investitie in securitatea si performanta casei si, in egala masura, o masura care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuinte.
Exista pe piata foarte multe variante de materiale de constructii, fiecare fiind capabil sa ofere atat avantaje cat si dezavantaje. Una dintre cele mai vechi si longevive solutii este cea reprezentata de lemn pentru constructii.
Izolarea este un aspect esential al unei case eficiente din punct de vedere energetic si durabil. Surse de pierdere a caldurii in casa: pereti 35%, pardoseala 15%, pod 25%.