Itechsol Sisteme solare termice, pompe de caldura, centrale electrice fotovoltaice

Romexpo S.A. - Organizator de targuri, expozitii si evenimente, Romexpo S.A. ofera solutii si servicii pentru inchiriere pavilioane, sali de conferinta si spatii interioare.

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Bd. Marasti nr. 65-67, sector 1, Casuta postala 32-3, cod 011465
Telefon 021 207 70 00 / 021 207 70 70
Email

Vizionari 1638
ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei.

ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO.

Societatea dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Centrul Expozitional ROMEXPO, care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp. Din 1991, strategia de dezvoltare a societatii ROMEXPO S.A. s-a concentrat pe trei directii prioritare: modernizare, diversificare si specializare, toate acestea intr-un efort de crestere substantiala a calitatii serviciilor atat pentru expozanti cat si pentru vizitatorii specialisti, din ce in ce mai exigenti.