Cele mai inspirate produse home & deco au fost expuse virtual la #TotulPentruCasaTa

Articol postat de: Romexpo S.A. Data: 2021-04-16

Cele mai inspirate produse home & deco au fost expuse virtual la #TotulPentruCasaTa

#TotulPentruCasaTa, al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO a adus in prim plan creativitatea si originalitatea celor peste 40 de branduri cu specific home & deco care au participat la acest proiect digital unic pentru industrie.

Platforma www.virtual.totulpentrucasata.ro a inregistrat aproape 3.000 de vizite pe parcursul a 4 zile de desfasurare online. Vizitatorii au „rasfoit” ghidul digital al stilurilor de constructie si design si s-au bucurat de reduceri de pana la 30% la produsele achizitionate pe perioada evenimentului virtual.

#TotulPentruCasaTa a inregistrat un grad de internationalizare de 19% si a facilitat prin instrumente digitale promovarea brandurilor si incheierea de parteneriate de succes.

romexpo-totulpentrucasata-diego

Oferta expozantilor a fost extrem de generoasa pentru vizitatorii platformei. Cei care s-au inscris pe #TotulPentruCasaTa au gasit solutii de acoperire sau inchidere a terasei, sisteme de automatizare, sisteme de securitate, senzori de miscare, camere de supraveghere, accesorii pentru optimizarea costurilor aferente incalzirii sau racirii, si iluminatului, usi moderne la preturi speciale, mobila din lemn, servicii complete de amenajare a locuintei si piese de mobilier custom made cu elemente ornamentale sculptate manual sau accesorii atemporale care ofera o eleganta desavarsita.

romexpo-totulpentrucasata-simex

Nu au lipsit nici modelele de statii de epurare prin tehnologii de varf apreciate la nivel global, solutiile de automatizare si control pentru instalatii de incalzire si racire, aspiratoarele robot care se conecteaza la Wi-Fi, Siri, OK Google, solutiile integrate de incalzire pe biomasa sau sistemele de incalzire electrica in pardoseala destinate uzului casnic.

romexpo-modele-statii-epurare

Evenimentul virtual a reunit targurile cu tematica home & deco din programul expozitional al ROMEXPO: Construct Ambient Expo, Romthem si Mobila Expo.

romexpo-totulpentrucasata-editie-virtuala

Le multumim tuturor celor care au avut curiozitatea de a participa si de a vizita online #TotulPentruCasaTa, iar pe cei care nu au reusit sa acceseze platforma, ii invitam la proiectele noastre viitoare, pentru ca experienta digitala nu se opreste aici! Prin intermediul acestor concepte virtuale ramanem conectati cu expozantii, partenerii si vizitatorii fideli si avem ocazia sa ne perfectionam abilitatile digitale pentru evenimentele in format hibrid pe care ne dorim sa le organizam in viitor. Consideram ca acesta este doar inceputul unui parcurs in care vom imbina prezenta fizica cu interactiunea virtuala”, a declarat Mihai Costris, Director Executiv ROMEXPO

romexpo-totulpentrucasata-smart-home

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

romexpo-totulpentrucasata-parteneri-media-proiectcasa

parteneri-media-totulpentrucasata-romexpo

Tags: romexpo, TotulPentruCasaTa, targuri, home & deco, Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, ghid digital, constructie, design interior, amenajari interioare, amenajari exterioare, utilaje industriale, echipamente de santier, servicii de proiectare

Vizionari 394

Alte stiri ale companiei Romexpo S.A.

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
In perioada 8 – 11 aprilie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa - un eveniment virtual care reuneste targurile cu tematica home & deco din programul expozitional: Construct - Ambient Expo, Romtherm si Mobila Expo. Manifestarea este gandita ca un ghid digital gratuit al stilurilor de constructie si design interior.
In perioada 14 – 17 Mai 2020, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, se desfasoara 5 manifestari cu tematica home & deco: CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I.
La BIFE-SIM au expus peste 230 de companii romanesti si internationale cu oferte pentru mobilier de lux unicat si hand-made si produse de linie, cu un design adaptat cerintelor publicului larg.
BIFE-SIM este platforma de lansare a noutatilor a peste 230 de companii romanesti si internationale, care vor expune diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.
BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei romanesti si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si ultimele concepte si tendinte.
In Pavilionul B2 al Centrului Expozitional au fost expuse sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.
Timp de 4 zile, expozantii au prezentat piese de mobilier pentru diferite stiluri de amenajare, iar vizitatorii au avut ocazia de aleaga dintre ofertele propuse de companii si sa discute direct cu cei care proiecteaza si produc mobila.
Cei care doresc sa afle care sunt noutatile in materie de amenajari interioare si exterioare sunt asteptati in perioada 14 -17 martie, in Pavilionul B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO, la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozitionala care aduce in prim plan proiecte inovatoare pentru industria constructiilor si cea a amenajarilor interioare.
MOBILA EXPO, Targul de mobila cu vanzare - este locul ideal de unde vizitatorii pot alege dintre sute de oferte de mobila, in functie de buget si stilul preferat. Manifestarea are loc in Pavilionul B1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta deschiderea magazinului din municipiul Targoviste, programata pentru 14 mai. Magazinul este situat pe strada Laminorului numarul 93, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a retelei din Romania a retailerului francez.
Aluco, partener Alukönigstahl este prima companie din Romania care a obtinut certificarea pentru aplicarea marcajului CE pe usi de exterior rezistente la foc si etanse la fum
In perioada 8 – 11 aprilie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa - un eveniment virtual care reuneste targurile cu tematica home & deco din programul expozitional: Construct - Ambient Expo, Romtherm si Mobila Expo. Manifestarea este gandita ca un ghid digital gratuit al stilurilor de constructie si design interior.
Cu GROHE X, LIXIL EMENA lanseaza prima platforma digitala din domeniu pentru brandul sau, lider mondial de produse sanitare, GROHE. Vizitatorii hub-ului au posibilitatea de a-si crea propria experienta GROHE datorita continutului multimedia informativ si inspirational, adaptat nevoilor partenerilor de afaceri si consumatorilor.