Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

BIFE-SIM 2018 in casa noua!

Articol postat de: Romexpo S.A. Data: 2018-08-22

BIFE-SIM 2018 in casa noua!

BIFE-SIM, cel mai important targ international dedicat industriei mobilei, echipamentelor si accesoriilor din Romania, va avea loc intre 12 si 16 septembrie 2018, la Romexpo.

Editia din acest an se va desfasura in noile spatii expozitionale - pavilioanele B1 si B2, locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

BIFE-SIM promite sa fie platforma de lansare a noutatilor a peste 350 de companii romanesti si straine, care vor prezenta solutii ingenioase pentru orice tip de spatiu, dar si pentru toate gusturile. Vor fi expuse si prezentate diferite stiluri de mobilier printre care: contemporan, vintage, art deco, minimalist, baroc, racoco, rustic, neo clasic, eclectic, art nouveau, glamour si multe altele.

O serie de demonstratii practice se vor desfasura de-a lungul zilelor la BIFE-SIM, astfel incat cei interesati sa fie informati cu obiectivitate despre calitatea si caracteristicile mobilierului pe care doresc sa-l achizitioneze fie pentru casa si gradina, fie pentru birouri sau alte spatii.

In cadrul evenimentului organizat de Romexpo in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camera de Comert si Industrie a Romaniei va avea loc si cea de-a XVI-a editie a Concursului National de Design.

romexpo-targ-international-de-mobila-bife-sim-2018-interior-stand-mobila

Competitia se va desfasura in doua etape si isi propune sa ofere tinerilor designeri de mobilier si decoratiuni interioare posibilitatea de a se afirma. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul targului.

bife-sim-2018-romexpo-targ-international-de-mobila-pavilion-interior

BIFE-SIM este un targ de referinta in industria mobilei. Este expozitia anuala cu cel mai mare impact asupra sectorului, iar faptul ca, de anul acesta avem si spatii de expunere a produselor si echipamentelor adecvate, poate aduce numai beneficii. De aceea le transmit managerilor companiilor membre APMR, care s-au inscris deja ca participanti la BIFE-SIM 2018, sa fie atenti la construirea standurilor si la promovarea la fata locului. Trebuie profitat la maximum de acest spatiu de expunere. Noile pavilioane sunt inalte si permit branduirea la inaltime. In acest sens, va recomandam sa faceti prospectie, respectiv sa vizionati noile pavilioane B 1 si B2, sa discutati cu reprezentantii ROMEXPO modalitatile de construire si de promovare impreuna cu designerii standurilor.

Pe acelasi subiect:

Tendintele in mobila, in lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

Firmelor care nu s-au decis inca daca sa participe la cea de-a XXVII-a editie a Targului International de Mobila, Echipamente si Accesorii, BIFE-SIM 2018, le comunicam ca APMR impreuna cu ROMEXPO au facut deja repartizarea pe spatii pentru cele inscrise pana in prezent. Le recomandam companiilor producatoare de mobila si accesorii sa se grabeasca in luarea deciziei, pentru a putea rezerva spatiile pe care si le doresc si pentru a avea timpul necesar realizarii unor standuri adecvate noilor pavilioane expozitionale.Aurica Sereny, presedinte APMR.

romexpo-targ-international-de-mobila-bife-sim-2018

BIFE-SIM este una dintre cele mai mari si mai importante manifestari expozitionale pe care Romexpo le organizeaza. Impreuna cu partenerii de la Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania ne propunem sa sustinem producatorii romani si importatorii si sa le asiguram o platforma de expunere organizata la standarde internationale, un spatiu unde timp de 5 zile sa isi prezinte produsele si serviciile direct celor interesati sa le achizitioneze. Totodata, ne dorim sa contribuim la construirea de parteneriate trainice intre expozantii romani si cei straini, iar BIFE-SIM 2018 sa reprezinte punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes. 

In ceea ce-i priveste pe vizitatori, le putem promite ca BIFE-SIM 2018 le va dezvalui cele mai populare tendinte din domeniul mobilierului si le va furniza cele mai bune sfaturi si idei creative pentru transformarea casei in caminul ideal, in concordanta cu personalitatea si preferintele lor! Va asteptam la BIFE-SIM 2018, locul unde calitatea, varietatea si ingeniozitatea mobilierului isi dau intalnire!Mihai Costris, Director General Romexpo.

romexpo-targ-international-de-mobila-si-accesorii-bife-sim-2018

Mai multe detalii gasiti pe: 
• site: www.bife-sim.ro
• pagina de Facebook: (https://www.facebook.com/BIFESIM/)
• site: www.industriamobilei.ro


Vizionari 1511

Alte stiri ale companiei Romexpo S.A.

#TotulPentruCasaTa, al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO a adus in prim plan creativitatea si originalitatea celor peste 40 de branduri cu specific home & deco care au participat la acest proiect digital unic pentru industrie.
In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
In perioada 8 – 11 aprilie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa - un eveniment virtual care reuneste targurile cu tematica home & deco din programul expozitional: Construct - Ambient Expo, Romtherm si Mobila Expo. Manifestarea este gandita ca un ghid digital gratuit al stilurilor de constructie si design interior.
In perioada 14 – 17 Mai 2020, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, se desfasoara 5 manifestari cu tematica home & deco: CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I.
La BIFE-SIM au expus peste 230 de companii romanesti si internationale cu oferte pentru mobilier de lux unicat si hand-made si produse de linie, cu un design adaptat cerintelor publicului larg.
BIFE-SIM este platforma de lansare a noutatilor a peste 230 de companii romanesti si internationale, care vor expune diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.
BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei romanesti si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si ultimele concepte si tendinte.
In Pavilionul B2 al Centrului Expozitional au fost expuse sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.
Timp de 4 zile, expozantii au prezentat piese de mobilier pentru diferite stiluri de amenajare, iar vizitatorii au avut ocazia de aleaga dintre ofertele propuse de companii si sa discute direct cu cei care proiecteaza si produc mobila.
Cei care doresc sa afle care sunt noutatile in materie de amenajari interioare si exterioare sunt asteptati in perioada 14 -17 martie, in Pavilionul B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO, la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozitionala care aduce in prim plan proiecte inovatoare pentru industria constructiilor si cea a amenajarilor interioare.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
CARLISLE® CM Europe a fost distins cu prestigiosul premiu olandez de sustenabilitate „Rethink Award 2023” la categoria „Resurse regenerabile”.
Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.