BIFE-SIM 2019 - o incursiune in fascinanta lume a mobilei!

Articol postat de: Romexpo S.A. Data: 2019-08-13

BIFE-SIM 2019 - o incursiune in fascinanta lume a mobilei!

Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza, in perioada 12-15 septembrie 2019, in Pavilioanele B1 si B2, cea de-a XXVIII-a editie a BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo sustine producatorii romani si importatorii si le asigura o platforma de expunere organizata la standarde internationale, un spatiu unde timp de patru zile acestia isi prezinta produsele si serviciile direct celor interesati sa le achizitioneze.  

BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei romanesti si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si ultimele concepte si tendinte. 

bife-sim-septembrie-2019

In 2018, BIFE-SIM a adunat aproximativ 14.000 de vizitatori si 270 expozanti din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Elvetia si Turcia, pe o suprafata expozitionala de 27.221  de metri patrati.

Ce isi propune BIFE-SIM in 2019?

BIFE-SIM dispune de o sectorizare bine definita, menita sa puna in valoare toti jucatorii de pe piata de mobila romaneasca sau internationala. Asadar, targul isi asteapta expozantii cu sectoarele: 

- Salonul Clasic;
- Salonul Design;
- Salonul Confort;
- Salonul Bucatarii;
- Salonul Decoratiuni si Corpuri de Iluminat;
- Salonul Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii.

bife-sim-septembrie-2019-mobilier

Avand in vedere interesul crescut manifestat de vizitatori in ultimii ani pentru industria mobilei si piata in continua dezvoltare, organizatorii estimeaza ca BIFE-SIM 2019 va atrage aproximativ 15.000 de vizitatori.

Ca o noutate, la BIFE-SIM 2019 isi pot permite sa participe si firmele mai mici, prin accesarea Programului de sustinere a internationalizarii operatorilor economici romani, cu finantare de la bugetul de stat. Acestia pot beneficia de sustinere financiara de 25.000 de lei pentru participarea la expozitie.

Pe acelasi subiect:

BIFE-SIM 2018, spectacol de forme, tendinte si idei!

Participarea internationala devenita deja traditie la BIFE-SIM arata ca eforturile firmelor romanesti din ultimii ani de a se pozitiona corect pe piata externa si eforturile Romexpo si APMR, ca co-organizatori, de a pregati un eveniment comparabil cu cele din afara granitelor, au dat rezultate. La editia de anul acesta a BIFE-SIM estimam participarea a peste 225 de firme, targul contribuind an de an la construirea de parteneriate trainice intre expozantii romani si cei straini, reprezentand punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes.

bife-sim-utilaje-prelucrare-mobila

BIFE-SIM 2019 nu este doar locul unde calitatea, varietatea si ingeniozitatea mobilierului isi dau intalnire, ci si locul de desfasurare a multor evenimente conexe concretizate in demonstratii de prelucrare a lemnului, simulari de design interior, conferinte si seminarii precum Conferinta de Design, Concursul National de Design editia a XVII-a, tombole cu premii pentru vizitatorii specialisti si publicul larg!

BIFE-SIM 2019 se desfasoara in acelasi timp cu cea de-a XXVI-a editie Antique Market - Targ de obiecte de arta si antichitati, organizat in Pavilioanele C1 si C2.

Program de vizitare

12-15 septembrie 2019: intre 10.00-18.00

Acces BIFE-SIM:

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Cost parcare: 5 lei/ora

Acces Antique Market: gratuit

Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe:

www.bife-sim.ro 

• pagina de Facebook @BIFESIM.

Vizionari 256

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa.
Oferte speciale pentru serviciile de cadastru si intabulare!
Proprietarii si cumparatorii asteapta in continuare.