Participa si tu la manifestarile expozitionale home & deco ale anului 2020

Articol postat de: Romexpo S.A. Data: 2020-01-22

Participa si tu la manifestarile expozitionale home & deco ale anului 2020

In perioada 14 – 17 mai 2020, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, se desfasoara 5 manifestari cu tematica home & deco: CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I.

Inovatia si intuirea tendintelor pietei sunt moduri sigure de diferentiere in raport cu concurenta, iar in cadrul acestor targuri, firmele isi pot expune produsele, ideile si proiectele revolutionare care contribuie la dezvoltarea industriei de profil. Mai mult decat atat, aceasta serie expozitionala reprezinta platforma care faciliteaza promovarea brandurilor si incheierea de parteneriate de succes.

Firmele care si-au anuntat pana acum prezenta la editia din 2020 fac parte din arii diverse de activitate: constructii, instalatii, amenajari interioare si exterioare, mobilier, decoratiuni interioare si exterioare si gradinarit. Fiti alaturi de ele cu produse si servicii care asigura confortul si siguranta in spatiile de locuit sau de lucru.

Construct-Flower-Mobila-Romtherm-Antique-min

In cadrul targurilor, reprezentantii companiilor au contact direct cu specialistii din acest sector si se bucura de prezenta unui numar important de vizitatori care au ca scop achizitionarea de produse si servicii home & deco. Mentionam ca in 2019, la cele 5 manifestari au fost prezenti peste 16.000 de vizitatori.

infografic-construct

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO - Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine – este evenimentul care prezinta tendintele din industria materialelor de constructii si a amenajarilor interioare si stabileste directiile de urmat pentru companiile din domeniu. 

76% dintre reprezentantii firmelor expozante intervievati de ROMEXPO au precizat ca expozitia din 2019 i-a ajutat la consolidarea relatiilor cu partenerii traditionali, iar 84% au primit informatii relevante despre evolutia pietei. De ce sa nu profiti si tu?

Pe acelasi subiect:

ROMEXPO a organizat CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, evenimentul reper pentru sectorul constructiilor si amenajarilor interioare

Va asteptam la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020 pentru a expune sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie. De asemenea, ii invitam pe profesionistii din domeniu sa consilieze vizitatorii si sa le ofere informatii utile cu privire la tendintele in materie de amenajari interioare si exterioare pentru anul 2020.

Gasiti impreuna cu echipa de proiect a targului solutii optime de a participa la eveniment si de a va alatura celor mai buni antreprenori din acest sector: 

Irina ZAMAN - Organizator
Mobil: 0725 721 040
E-mail: irina.zaman@romexpo.ro

Liliana CAMPEANU - Organizator
Mobil: 0757 065 652
E-mail: liliana.campeanu@romexpo.ro

Mai multe detalii gasiti pe www.construct-ambientexpo.ro

parteneri-media-construct-ambient-expo-proiectcasa

ROMTHERM - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului - este manifestarea care ilustreaza diversitatea si calitatea in domeniul instalatiilor si reprezinta cadrul profesionist pentru stabilirea de parteneriate intre specialisti si firmele care produc, importa si comercializeaza produsele din acest sector.

ROMTHERM prezinta interes pentru firmele din domeniu, la editia precedenta circa 60% dintre expozanti fiind firme nou atrase.

Editia din 2019 a avut un grad de internationalizare de 45%,  companii de renume din 10 tari participand la expozitie cu produse de cea mai inalta calitate. 51% dintre expozantii intervievati de ROMEXPO au precizat ca la ROMTHERM 2019 au stabilit noi contacte de afaceri, iar 90% au aflat informatii noi despre piata.

De asemenea, 78% dintre expozanti au fost multumiti de calitatea vizitatorilor la stand, iar 71% s-au aratat incantati de manifestarile conexe organizate.

Companiile sunt invitate la ROMEXPO sa expuna tehnologii de ultima generatie si sa-si prezinte oferta bogata de accesorii si instalatii care asigura o functionare cat mai buna a constructiilor.

Gasiti impreuna cu echipa de proiect a targului solutii optime de a participa la eveniment si de a va alatura celor mai buni antreprenori din acest sector: 

Irina TOPCIU – Organizator
Mobil: 0744 333 556
E-mail: irina.topciu@romexpo.ro

Mai multe detalii gasiti pe www.romtherm.ro

parteneri-media-romtherm

MOBILA EXPOTargul de mobila cu vanzare, organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM), se afla anul acesta deja la a 6-a editie. 

Industria mobilei din Romania este un sector dinamic, cu traditie, iar producatorii si asociatiile profesionale din domeniu fac eforturi permanente pentru diversificarea si dezvoltarea calitatii produselor, a tehnologiilor de fabricare, a design-ului si pentru imbunatatirea finisajelor.

Tocmai de aceea, MOBILA EXPO, care va avea loc in Pavilionul B1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, ofera prilejul companiilor din domeniul mobilei de a-si promova in mod direct produsele, de a incheia parteneriate si de a consolida relatiile de afaceri. MOBILA EXPO este un eveniment de succes pentru antreprenorii din industrie. 97% dintre expozantii MOBILA EXPO 2019 intervievati au negociat in cadrul targului noi contracte de afaceri si 93% dintre ei au lansat noi produse. Numarati-va printre expozantii MOBILA EXPO 2020!

Firmele participante sunt invitate sa prezinte vizitatorilor interesati solutii de mobilier si amenajare interioara in tendintele definitorii pentru anul 2020, care ofera un plus de confort caminului si combina designul digital futurist cu elemente decorative inspirate din natura.

Gasiti impreuna cu echipa de proiect a targului solutii optime de a participa la eveniment si de a va alatura celor mai buni antreprenori din acest sector: 

Ana CRACIUN - Organizator
Mobil: 0758 837 712
E-mail: ana.craciun@romexpo.ro

Andreea SUDITU - Organizator
Mobil: 0758 837 711
E-mail: andreea.suditu@romexpo.ro

Mai multe detalii gasiti pe www.mobila-expo.ro

parteneri-media-mobila-expo-proiectcasa

EXPO FLOWERS & GARDEN - Expozitia Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit - ofera solutii practice de design si amenajare a gradinilor si spatiilor exterioare.

ROMEXPO invita firmele care isi desfasoara activitatea in domeniul tehnologiilor de prelucrarea solului, ingrijirea florilor, cultivarea gazonului, si comerciantii de flori, unelte si decoratiuni exterioare sa se inscrie la EXPO FLOWERS & GARDEN 2020!

In cadrul targului, aveti ocazia sa prezentati, in conditii profesioniste, cele mai noi produse, servicii si echipamente pentru facilitarea activitatii horticole. De asemenea, EXPO FLOWERS & GARDEN va ofera oportunitati reale de vanzare si incheiere de parteneriate pe termen lung.

Gasiti impreuna cu echipa de proiect a targului solutii optime de a participa la eveniment si de a va alatura celor mai buni antreprenori din acest sector: 

Irina TITA - Organizator
Mobil: 0749 274 033
E-mail: irina.tita@romexpo.ro

Mai multe detalii gasiti pe www.expoflowers.ro

parteneri-media-expo-flowers-garden

In aceeasi perioada are loc si editia de primavara a ANTIQUE MARKET I 2020, unul dintre evenimentele de traditie ale ROMEXPO la care participa artisti, iubitori de arta si colectionari. 

ANTIQUE MARKET completeaza conceptul „Totul pentru casa ta” si faciliteaza contactul expozantilor cu cat mai multi vizitatori, potentiali cumparatori, investitori sau colectionari de cele mai diverse categorii, dar si cu reprezentantii firmelor participante la evenimentele desfasurate in acelasi timp.

Daca detineti obiecte valoroase mai vechi sau mai noi, timbre sau ilustrate, tablouri de patrimoniu, piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi si jucarii, ANTIQUE MARKET este locul ideal pentru a le expune.

Gasiti impreuna cu echipa de proiect a targului solutii optime de a participa la eveniment si de a va alatura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Andreea ROSU - Organizator
Mobil: 0756 018 716
andreea.rosu@romexpo.ro

Mai multe informatii gasiti pe www.antiquemarket.ro

parteneri-media-antique-market

Prezentati-va produsele si serviciile pe parcursul a patru zile de maraton expozitional, alaturi de cei mai buni antreprenori din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si gradinaritului.

PROGRAM DE VIZITARE

14 – 16 mai 2020 (joi - sambata): intre orele 10:00 - 18:00;
17 mai 2020 (duminica): intre orele 10:00 -16:00.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

ROMEXPO sustine un viitor fara fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

Vizionari 688

Alte stiri ale companiei Romexpo S.A.

La BIFE-SIM au expus peste 230 de companii romanesti si internationale cu oferte pentru mobilier de lux unicat si hand-made si produse de linie, cu un design adaptat cerintelor publicului larg.
BIFE-SIM este platforma de lansare a noutatilor a peste 230 de companii romanesti si internationale, care vor expune diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.
BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei romanesti si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si ultimele concepte si tendinte.
In Pavilionul B2 al Centrului Expozitional au fost expuse sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.
Timp de 4 zile, expozantii au prezentat piese de mobilier pentru diferite stiluri de amenajare, iar vizitatorii au avut ocazia de aleaga dintre ofertele propuse de companii si sa discute direct cu cei care proiecteaza si produc mobila.
Cei care doresc sa afle care sunt noutatile in materie de amenajari interioare si exterioare sunt asteptati in perioada 14 -17 martie, in Pavilionul B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO, la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozitionala care aduce in prim plan proiecte inovatoare pentru industria constructiilor si cea a amenajarilor interioare.
MOBILA EXPO, Targul de mobila cu vanzare - este locul ideal de unde vizitatorii pot alege dintre sute de oferte de mobila, in functie de buget si stilul preferat. Manifestarea are loc in Pavilionul B1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie.
CONSTRUCT - AMBIENT EXPO - Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine are loc in perioada 14 - 17 martie 2019, in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional ROMEXPO.
La MOBILA EXPO, expozantii vor contribui la realizarea unei incursiuni in universul diferitelor stiluri de amenajare, iar vizitatorii vor discuta direct cu cei care proiecteaza si produc mobila.
Premiera in programul expozitional: Bucharest DigIT Expo, Construct - Ambient Expo si Somn Expo. ROMEXPO, cel mai important Centru Expozitional din Romania, organizeaza si gazduieste in 2019 un numar impresionant de evenimente: peste 143 de targuri, expozitii, festivaluri si alte tipuri de manifestari care implica o semnificativa participare nationala si internationala.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Potrivit Hornbach, valoarea medie a cosului de cumparaturi in magazinul online este de doua ori mai mare comparativ cu cea din offline iar in valoare absoluta, achizitia medie realizata de romani in shopul online este de cateva sute de lei.
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a creat un fond de solidaritate dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei pentru actiuni de sprijin imediat