ROMEXPO a organizat CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, evenimentul reper pentru sectorul constructiilor si amenajarilor interioare

Articol postat de: Romexpo S.A. Data: 2019-03-21

ROMEXPO a organizat CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, evenimentul reper pentru sectorul constructiilor si amenajarilor interioare

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO - Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine a avut loc la ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie.

Evenimentul a beneficiat de un grad de internationalizare de 47% si a reunit firme de top din 18 tari: Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Austria, Romania, Rusia, Slovenia, Spania, Turcia, precum si din China, inclusiv Hong Kong.

Acestea au prezentat la ROMEXPO solutii inovative pentru domeniul constructiilor si amenajarilor interioare.

In Pavilionul B2 al Centrului Expozitional au fost expuse sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.

In plus, vizitatorii au beneficiat de consultanta in ceea ce priveste amenajarea unui spatiu de lucru sau de locuit.

Pe acelasi subiect:

Incepe CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, o manifestare de top pentru domeniul constructiilor si amenajarilor interioare

Mentionam ca in cadrul targului s-au desfasurat si o serie de activitati conexe. Dintre ele amintim Conferinta „Construct Ambient”, unde 8 speakeri specializati au prezentat si dezbatut Proiectul Constructiei Rezidentiale. 

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO s-a desfasurat in aceeasi perioada cu ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum si MODEXPO I. Aceste manifestari au reunit peste 16.000 de vizitatori.

construct-expo-ambient-romexpo-2019-foto-proiectcasa

Vizionari 450

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa.
Oferte speciale pentru serviciile de cadastru si intabulare!
Proprietarii si cumparatorii asteapta in continuare.