Incepe #TotulPentruCasaTa - ghidul digital al stilurilor de constructie si design interior

Articol postat de: Romexpo S.A. Data: 2021-04-01

Incepe #TotulPentruCasaTa - ghidul digital al stilurilor de constructie si design interior

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta.

#TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.

In platforma #TotulPentruCasaTa vizitatorul are ocazia sa descopere elementele care aduc un plus de armonie in stilul de amenajare, sa se consulte cu specialisti din domeniu si sa achizitioneze materiale, produse si accesorii la preturi speciale.

In plus, manifestarea online se adreseaza si componentei B2B, companiile avand acces la cei mai buni furnizori din domeniu si posibilitatea de a incheia parteneriate de succes si pe termen lung.

Astfel, cei care sunt in cautare de utilaje industriale si echipamente de santier, sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, instalatii si echipamente sanitare, au nevoie de servicii de proiectare, consultanta si design sau vor sfaturi utile despre utilizarea corecta a materialelor si culorilor, precum si despre alegerea accesoriilor ideale pentru fiecare spatiu amenajat, sunt invitati la #TotulPentruCasaTa.

totulpentrucasata-virtual-romexpo

ACCESUL este GRATUIT si se face pe baza inregistrarii in platforma digitala.

#TotulPentruCasaTa promoveaza ideea de sustenabilitate in constructii si recomanda amenajarile care reduc riscurile de mediu, au o eficienta energetica si asigura confortul prin solutii smart.

In cadrul evenimentului, ROMEXPO - in parteneriat cu #Better si Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania, organizeaza si o serie de sesiuni live adaptate contextului actual:

- Conferinta #reConstruim, pe teme precum: legislatia in constructii, riscurile si controlul preventiv, educatia pentru mediul construit, impactul financiar;

- Simpozion Tehnico - stiintific Romtherm, pe teme precum: solutii frigorifice, provocarile energetice ale noilor tehnologii, solutii moderne si inteligente de masurare; 

#TotulPentruCasaTa reda experienta targurilor Construct Ambient Expo, Romtherm si Mobila Expo in mediul online.

Platforma permite participantilor sa se conecteze cu expozantii si partenerii prin chat sau video call si ofera continut digital de interes atat pentru reprezentantii industriei home&deco, cat si pentru publicul larg.

Evenimentul se desfasoara pe www.virtual.totulpentrucasata.ro.

Program de vizitare:

8 - 11 aprilie 2021, interval orar 10:00 – 18:00

Transformam fiecare „casa” in „acasa” la #TotulPentrCasaTa! Pana atunci ramanem conectati pe conturile noastre de Facebook si Instagram.

parteneri-media-totulpentrucasata-romexpo

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

Tags: totulpentrucasata, romexpo, constructie, design interior, ghid digital, amenajari interioare, home & deco, Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, better, reConstruim

Vizionari 303

Alte stiri ale companiei Romexpo S.A.

#TotulPentruCasaTa, al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO a adus in prim plan creativitatea si originalitatea celor peste 40 de branduri cu specific home & deco care au participat la acest proiect digital unic pentru industrie.
In perioada 8 – 11 aprilie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa - un eveniment virtual care reuneste targurile cu tematica home & deco din programul expozitional: Construct - Ambient Expo, Romtherm si Mobila Expo. Manifestarea este gandita ca un ghid digital gratuit al stilurilor de constructie si design interior.
In perioada 14 – 17 Mai 2020, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, se desfasoara 5 manifestari cu tematica home & deco: CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I.
La BIFE-SIM au expus peste 230 de companii romanesti si internationale cu oferte pentru mobilier de lux unicat si hand-made si produse de linie, cu un design adaptat cerintelor publicului larg.
BIFE-SIM este platforma de lansare a noutatilor a peste 230 de companii romanesti si internationale, care vor expune diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.
BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei romanesti si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si ultimele concepte si tendinte.
In Pavilionul B2 al Centrului Expozitional au fost expuse sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.
Timp de 4 zile, expozantii au prezentat piese de mobilier pentru diferite stiluri de amenajare, iar vizitatorii au avut ocazia de aleaga dintre ofertele propuse de companii si sa discute direct cu cei care proiecteaza si produc mobila.
Cei care doresc sa afle care sunt noutatile in materie de amenajari interioare si exterioare sunt asteptati in perioada 14 -17 martie, in Pavilionul B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO, la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozitionala care aduce in prim plan proiecte inovatoare pentru industria constructiilor si cea a amenajarilor interioare.
MOBILA EXPO, Targul de mobila cu vanzare - este locul ideal de unde vizitatorii pot alege dintre sute de oferte de mobila, in functie de buget si stilul preferat. Manifestarea are loc in Pavilionul B1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie.

Stiri din aceeasi categorie”

Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.
Halele sunt proiectate in functie de amplasament si de fluxurile tehnologice interioare si exterioare.