Incepe CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, o manifestare de top pentru domeniul constructiilor si amenajarilor interioare

Articol postat de: Romexpo S.A. Data: 2019-03-11

Incepe CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, o manifestare de top pentru domeniul constructiilor si amenajarilor interioare

Cei care doresc sa afle care sunt noutatile in materie de amenajari interioare si exterioare sunt asteptati in perioada 14 -17 martie, in Pavilionul B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO, la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozitionala care aduce in prim plan proiecte inovatoare pentru industria constructiilor si cea a amenajarilor interioare.

Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine reuneste firme de top in constructii si amenajari interioare care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in domeniu si are un grad de internationalizare de 47%.

Mentionam ca firme din 18 tari participa la CONSTRUCT – AMBIENT: Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Austria, Romania, Rusia, Slovenia, Spania, Turcia, precum si din China, inclusiv Hong Kong.

Companiile expozante vin la eveniment cu sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie. 

Pe acelasi subiect:

La CONSTRUCT – AMBIENT EXPO se gasesc cele mai inspirate idei de amenajari interioare si exterioare

In plus, vizitatorii vor primi sfaturi utile despre modalitatea de combinare a culorilor, utilizarea corecta a materialelor de constructii si alegerea accesoriilor perfecte pentru fiecare spatiu de lucru sau de locuit.

construct-ambient-expo-pavilion-B2

Targul CONSTRUCT – AMBIENT EXPO include si un program de activitati conexe cu impact pentru aceasta industrie. Dintre ele amintim Conferinta Construct – Ambient, organizata de ROMEXPO, Dizainar si Revista Atelierul, cu tema principala „De la Design la Constructie”. In cadrul evenimentului, 8 speakeri cu experienta in domeniu vor dezbate un subiect de actualitate: „Proiectul de constructie rezidentiala.” Conferinta va avea loc in Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, in intervalul orar 11:00 - 14:00.

construct-ambient-expo-sali-conferinte

CONSTRUCT - AMBIENT este organizat de ROMEXPO impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si se desfasoara concomitent cu: ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I, precum si cu MODEXPO I.

expozitie-romexpo-construct-ambient-expo-2019

Detalii suplimentare despre targ se gasesc pe: www.construct-ambientexpo.ro

PROGRAM DE VIZITARE 
14 - 16 martie 2019 (joi - sambata): intre 10:00 – 18:00; 
17 martie 2019 (duminica): intre 10:00 - 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei.
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Acces:
Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;
Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/ora

Vizionari 203

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa.
Oferte speciale pentru serviciile de cadastru si intabulare!
Proprietarii si cumparatorii asteapta in continuare.