Experienta digitala continua! ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa - un eveniment virtual dedicat industriei home & deco

Articol postat de: Romexpo S.A. Data: 2021-03-18

Experienta digitala continua! ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa - un eveniment virtual dedicat industriei home & deco

In perioada 8 – 11 aprilie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa – un eveniment virtual care reuneste targurile cu tematica home & deco din programul expozitional: Construct - Ambient Expo, Romtherm si Mobila Expo. Manifestarea este gandita ca un ghid digital gratuit al stilurilor de constructie si design interior.

#TotulPentruCasaTa este un loc virtual de intalnire intre cerere si oferta si o modalitate eficienta prin care expozantii isi pot prezenta produsele si serviciile care satisfac nevoile vizitatorilor. Companiile care au activitate cu specific home & deco sunt invitate sa participe ca expozanti in acest proiect digital unic pentru industrie.

Manifestarea se desfasoara pe o platforma interactiva, imbina latura antreprenoriala cu cea dedicata publicului larg si se adreseaza celor care au un business in domeniul constructiilor sau amenajarilor interioare si exterioare, vand utilaje industriale si echipamente de santier sau ofera servicii de proiectare, consultanta si design; celor care dezvolta tehnologii de ultima generatie pentru industria instalatiilor sau vand produse si accesorii care asigura o functionare cat mai buna a constructiilor si, nu in ultimul rand, producatorilor de mobila sau celor care au o afacere in domeniul decoratiunilor interioare.

La #TotulPentruCasaTa expozantii au ocazia sa-si prezinte produsele si serviciile intr-un stand virtual personalizat, au contact prin chat sau video call cu vizitatorul, beneficiaza de acces rapid la o retea importanta de clienti, au o expunere semnificativa in mediul online si fac un pas spre cresterea vanzarilor companiei pe care o reprezinta.

Construct-Loby-romexpo #totulpentrucasata

Vizitatorii au posibilitatea sa rasfoiasca gratuit un ghid digital al stilurilor de constructie si design interior, sa primeasca sfaturi practice pentru amenajarea locuintei la care viseaza si sa achizitioneze produse din cele mai noi colectii la preturi speciale.

Firmele interesate pot gasi informatii utile despre solutiile si pachetele de participare ca expozant pe www.construct-ambientexpo.ro, www.romtherm.ro si www.mobila-expo.ro, iar vizitatorii se pot inregistra AICI pentru ACCES GRATUIT in platforma virtuala.

Program de vizitare

8 - 11 aprilie 2021, interval orar 10:00 – 18:00

Transformam fiecare „casa” in „acasa” la #TotulPentrCasaTa! Pana atunci ramanem conectati pe conturile noastre de Facebook si Instagram.

#totulpentrucasata -romexpo-digital

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

Tags: romexpo, TotulPentruCasaTa, targuri, home & deco, Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, ghid digital, constructie, design interior, amenajari interioare, amenajari exterioare, utilaje industriale, echipamente de santier, servicii de proiectare

Vizionari 487

Alte stiri ale companiei Romexpo S.A.

#TotulPentruCasaTa, al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO a adus in prim plan creativitatea si originalitatea celor peste 40 de branduri cu specific home & deco care au participat la acest proiect digital unic pentru industrie.
In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
In perioada 14 – 17 Mai 2020, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, se desfasoara 5 manifestari cu tematica home & deco: CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I.
La BIFE-SIM au expus peste 230 de companii romanesti si internationale cu oferte pentru mobilier de lux unicat si hand-made si produse de linie, cu un design adaptat cerintelor publicului larg.
BIFE-SIM este platforma de lansare a noutatilor a peste 230 de companii romanesti si internationale, care vor expune diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.
BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei romanesti si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si ultimele concepte si tendinte.
In Pavilionul B2 al Centrului Expozitional au fost expuse sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.
Timp de 4 zile, expozantii au prezentat piese de mobilier pentru diferite stiluri de amenajare, iar vizitatorii au avut ocazia de aleaga dintre ofertele propuse de companii si sa discute direct cu cei care proiecteaza si produc mobila.
Cei care doresc sa afle care sunt noutatile in materie de amenajari interioare si exterioare sunt asteptati in perioada 14 -17 martie, in Pavilionul B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO, la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozitionala care aduce in prim plan proiecte inovatoare pentru industria constructiilor si cea a amenajarilor interioare.
MOBILA EXPO, Targul de mobila cu vanzare - este locul ideal de unde vizitatorii pot alege dintre sute de oferte de mobila, in functie de buget si stilul preferat. Manifestarea are loc in Pavilionul B1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta deschiderea magazinului din municipiul Targoviste, programata pentru 14 mai. Magazinul este situat pe strada Laminorului numarul 93, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a retelei din Romania a retailerului francez.
#TotulPentruCasaTa, al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO a adus in prim plan creativitatea si originalitatea celor peste 40 de branduri cu specific home & deco care au participat la acest proiect digital unic pentru industrie.
Aluco, partener Alukönigstahl este prima companie din Romania care a obtinut certificarea pentru aplicarea marcajului CE pe usi de exterior rezistente la foc si etanse la fum
Cu GROHE X, LIXIL EMENA lanseaza prima platforma digitala din domeniu pentru brandul sau, lider mondial de produse sanitare, GROHE. Vizitatorii hub-ului au posibilitatea de a-si crea propria experienta GROHE datorita continutului multimedia informativ si inspirational, adaptat nevoilor partenerilor de afaceri si consumatorilor.