Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Un an - Expozitie permanenta - Nenumarate inovatii!

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2021-02-03

Un an - Expozitie permanenta - Nenumarate inovatii!

Daca sunteti arhitect, reprezentati o firma de tamplarie, sau pur si simplu va ganditi la o casa noua, trebuie sa intrati pe i.NNOVATIONNOW, platforma online pe care puteti face cunostinta cu toate noutatile produselor Schüco, Jansen si Warema, prezentate intr-o expozitie digitala, accesibila oricand, pe tot parcursul anului 2021.

Incepand cu 4 februarie, puteti accesa platforma i.NNOVATIONNOW, unde veti putea experimenta, intr-un mod inovativ si incitant, prezentari de produse, tururi tematice virtuale si participa la webinarii live.

Schüco a grupat produsele noi pe 3 teme principale:

HEALTH - Constructii sanatoase - De la ventilatia naturala cu izolare fonica si recuperare de caldura la praguri fara bariere pentru ferestre, usi si usi glisante.

SMART - Constructii inteligente - Fabricare mai rapida si mai eficienta, fatade textile si mult mai multe informatii despre proiectare, constructii si exploatare inteligenta.

SECURITY - Constructii sigure - Solutii diverse care raspund nevoii fundamentale de siguranta si de protectie impotriva efractiei si incendiilor.

Jansen continua dezvoltarea seriilor de profile din otel pe doua directii principale: DESIGN si SIGURANTA. Fie ca vorbim despre proiecte rezidentiale noi, de renovarea unor monumente istorice, sau de constructii cu cerinte speciale de rezistenta la foc, sistemele de profile din otel aduc solutii viabile, elegante si sigure.

Warema aduce in atentia arhitectilor si beneficiarilor noi solutii de UMBRIRE, pentru interior si exterior precum si aplicatii digitale pentru actionarea acestora si integrarea sistemelor de umbrire in solutiile SMART HOME.

platforma-online-i.NNOVATIONNOW

Despre aceste tehnologii si multe altele, puteti afla aici: alukoenigstahl-inow.com.

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa Centrala si de Sud-Est, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.

Alukönigstahl Romania a fost infiintata in 1995, cu sediul central si depozit in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 26 de ani.

Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, te invitam sa vizitezi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de Facebook, LinkedIn si Instagram.

Tags: i.NNOVATIONNOW, Schüco, Jansen, Warema, Alukönigstahl, casa noua, firma de tamplarie, arhitect, platforma online, expozitie digitala, webinarii live

Vizionari 3161

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Schüco One, sediul central al companiei Schüco International, a fost prima cladire din lume care a primit toate cele trei certificari de sustenabilitate: DGNB, LEED si BREEAM. Cladirea de birouri cu forma dinamica a fost proiectata de firma de arhitectura 3XN din Copenhaga, combinand sisteme de fatada orientate spre viitor.
Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Cu peste 250 de brevete, 950 de certificate de testare si 10.000 de obiecte realizate, Sälzer demonstreaza o mare expertiza in domeniul securitatii de top si arata cum protectia eficienta poate fi implementata cu usurinta si aproape fara a afecta aspectul vizual al cladirilor.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Usile cu prag 0 sunt o solutie practica si versatila, rezultatul combinarii in cel mai bun mod, a functionalitatii si designului unui element de tamplarie. Usile glisante si usile de balcon cu prag la nivel cu podeaua sunt o solutie excelenta pentru a spori gradul de utilizare a spatiilor, aducand noi valente estetice interioarelor.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Alte stiri din “BUSINESS”

Knauf Insulation a inceput productia de vata minerala in cadrul fabricii de la Tarnaveni, judetul Mures, dupa finalizarea procesului de retehnologizare si modernizare a liniei de productie existente.
Dupa incheierea tranzactiei, Knauf Insulation are in plan sa investeasca in retehnologizarea liniei de productie din Tarnaveni la standardele Knauf Insulation pentru a produce vata minerala din sticla cu tehnologia inovativa ECOSE®.
Alukönigstahl a primit premiul Real Estate 2021 pentru „Furnizorul anului de tamplarie, pereti cortina si compartimentari”. Acest premiu incununeaza munca intregii echipe formata din peste 50 de membri, al carei nucleu lucreaza impreuna de peste 20 de ani. O echipa care integreaza rapid colegi noi, care se perfectioneaza continuu si care este mereu pregatita sa faca fata provocarilor.
AluKönigStahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel a indeplinit, cu succes, toate obiectivele pe care si le-a propus pentru anul 2020, inclusiv o cifra de afaceri peste 20,4 milioane de euro.