Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Alukonigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2022-12-19

Alukonigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider

Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest, pe 13 decembrie, in Bucuresti. De 27 de ani, Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania. Mii de cladiri de birouri au beneficiat de solutii constructive optimizate pentru reusita investitiilor si pentru confortul beneficiarilor. Impreuna cu furnizorii sai de sisteme din aluminiu si otel, compania promoveaza solutii pentru cladiri verzi si economie circulara.

Attila Beer, Administrator Alukönigstahl:Chiar daca anul 2022 nu a fost generos in privinta marilor proiecte de cladiri de birouri, versatilitatea produselor Alukönigstahl ne-a permis sa contractam livrari pentru obiective diverse, din toate domeniile de constructii civile, de la cel rezidential la hoteluri, stadioane si hale industriale. Pentru anul 2022, consider ca vom avea o crestere cu cel putin 5% fata de cifra de afaceri din 2021.

Unul dintre scopurile companiei noastre este de a oferi in permanenta pietei  produse de cea mai buna calitate, cu tehnologii inovative, adaptate cat mai bine cerintelor beneficiarilor. In acelasi timp, venim in sprijinul partnerilor nostri - fabricantii de tamplarie - prin dezvoltarea unor produse caracterizate inclusiv prin eficienta prelucrarii lor. Astfel, am introdus pe piata locala un nou sistem de profile din aluminiu pentru ferestre - Schüco AW CT 72. Conceput pentru o fabricatie simpla, un grad ridicat de eficienta din punct de vedere al costurilor si un coeficient de transfer termic redus, deci izolare termica excelenta, acest sistem robust poate fi utilizat atat in constructii rezidentiale, cat si in cele comerciale. Alukönigstahl are in portofoliu cateva proiecte rezidentiale in care s-au implementat cu succes acest sisteme de ferestre, printre care Tomis Park din Constanta si Cortina North din Bucuresti.

Premiul_Best Sustainable Building Solutions Provider

In aceasta perioada in care economisirea energiei este un deziderat pentru toata lumea, partenerul nostru Schüco a dezvoltat solutii noi pentru ferestre din aluminiu certificate pentru case pasive: sistemele Schüco AWS Optimized cu profile avand adancimea tocului de 75 si 90 mm.

Beneficiarii bine informati continua sa ceara sisteme performante, de aceea livrarile sistemelor cu izolare termica performata la care s-a folosit geam termoizolant triplu au crescut in detrimentul celor standard. 

In 2020, Alukönigstahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. In cei 27 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Swisshotel Bucuresti, Hotelul Radisson Cluj, Millo & Tandem Office, Dacia One, U1 Center, Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, SkyTower, GlobalworthTower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, Luxuria Residence, Isho Living, Nordis Mamaia, Neo Mamaia, Wings Cluj, Nusco City, Cortina North. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei https://www.alukoenigstahl-inow.com/ro si paginile sale de Facebook, LinkedIn si Instagram.

Tags: Alukonigstahl, schuco, tamplarie de aluminiu, Attila Beer, sisteme de aluminiu, pereti cortina, ferestre, usi de intrare, usi pliante, usi glisante

Vizionari 1059

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Schüco One, sediul central al companiei Schüco International, a fost prima cladire din lume care a primit toate cele trei certificari de sustenabilitate: DGNB, LEED si BREEAM. Cladirea de birouri cu forma dinamica a fost proiectata de firma de arhitectura 3XN din Copenhaga, combinand sisteme de fatada orientate spre viitor.
Cu peste 250 de brevete, 950 de certificate de testare si 10.000 de obiecte realizate, Sälzer demonstreaza o mare expertiza in domeniul securitatii de top si arata cum protectia eficienta poate fi implementata cu usurinta si aproape fara a afecta aspectul vizual al cladirilor.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Usile cu prag 0 sunt o solutie practica si versatila, rezultatul combinarii in cel mai bun mod, a functionalitatii si designului unui element de tamplarie. Usile glisante si usile de balcon cu prag la nivel cu podeaua sunt o solutie excelenta pentru a spori gradul de utilizare a spatiilor, aducand noi valente estetice interioarelor.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.
Alukönigstahl a primit premiul Real Estate 2021 pentru „Furnizorul anului de tamplarie, pereti cortina si compartimentari”. Acest premiu incununeaza munca intregii echipe formata din peste 50 de membri, al carei nucleu lucreaza impreuna de peste 20 de ani. O echipa care integreaza rapid colegi noi, care se perfectioneaza continuu si care este mereu pregatita sa faca fata provocarilor.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
CARLISLE® CM Europe a fost distins cu prestigiosul premiu olandez de sustenabilitate „Rethink Award 2023” la categoria „Resurse regenerabile”.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.
Hünnebeck, unul dintre principalii producatori de sisteme de cofraje, esafodaj si schele, si Strukturas, furnizor specializat in echipamente pentru constructia de poduri, anuta extinderea parteneriatului strategic si in Romania.