Alukonigstahl

Ferestre, usi, pereti cortina, sisteme si elemente pentru constructii metalice din aluminiu si PVC de la Schüco si profile din otel de la Jansen

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Bvd. Unirii nr. 64, bl. K4
Telefon 021 327 7780 / 81 / 82
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
constructii metalice, sisteme aluminiu, sisteme PVC, sisteme otel, Schuco, Jansen, tevi, tevi din otel, tevi rotunde, ferestre, usi, pereti cortina, profile otel
Vizionari 7839

Ultimele produse adaugate de Alukonigstahl

Constructii metalice - sisteme aluminiu, PVC si otel de la Schüco si Jansen
Constructii metalice - Sisteme si tehnologie de la ALUKÖNIGSTAHL - Alege din cea mai mare varietate de sisteme diferite de aluminiu, PVC si otel de la Schüco si Jansen!

Compania Alukönigstahl ofera sisteme si componente de cea mai inalta calitate din aluminiu, otel si PVC. Produsele si sistemele oferite de Alukönigstahl se folosesc pentru realizarea arhitecturii contemporane, eficiente energetic, sustinand astfel implementarea conceptelor de constructii durabile. Alukönigstahl comercializeaza marci de renume si este permanent in pas cu trendurile arhitecturilor si normativelor din domeniul constructiilor.

In alianta cu doi producatori de sisteme de renume international (Schüco - lider mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen - specialist in profilele din otel), Alukönigstahl sprijina partenerii cu servicii competente, in toate fazele unui proiect de constructii. Compania ofera ofera sub semnul calitatii RHS, tevi din otel, tevi de diferite forme si tevi rotunde pentru domeniul confectiilor metalice, al constructiei de poduri, masini si utilaje, precum si pentru constructia de automobile sau vapoare.