Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Alukonigstahl - furnizorul anului de tamplarie, pereti cortina si compartimentari

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2021-12-16

Alukonigstahl - furnizorul anului de tamplarie, pereti cortina si compartimentari

Ca in fiecare an, publicatia Real Estate Magazine a facut o selectie a celor mai importanti jucatori pe piata de imobiliare. Juriul, format din 9 personalitati din domeniu, a evidentiat performantele unei companii desemnate castigatoare din cele 18 categorii. Alukönigstahl a primit premiul Real Estate 2021 pentru „Furnizorul anului de tamplarie, pereti cortina si compartimentari”. Acest premiu incununeaza munca intregii echipe formata din peste 50 de membri, al carei nucleu lucreaza impreuna de peste 20 de ani. O echipa care integreaza rapid colegi noi, care se perfectioneaza continuu si care este mereu pregatita sa faca fata provocarilor.

Realizarile anului 2021

Una dintre cele mai importante realizari este iNOW - platforma online de expozitie digitala care a integrat o serie de webinare live si inregistrate pentru prezentarea celor mai noi solutii si tehnologii pentru ferestre, usi si pereti cortina, gandite sa ofere un mediu mai sigur, mai sanatos si mai confortabi pentru cei care locuiesc sau lucreaza in el. 

"Ne mandrim cu faptul ca primele 2 firme din Romania certificate CE pentru fabricarea usilor rezistente la foc folosesc sisteme Schüco. Prima cladire de birouri certificata in Romania drept „Casa pasiva” are perete cortina pe toata lungimea constructiei, iar testele facute au confirmat caracteristicle solutiilor folosite (peretele cortina Schüco FWS 50.SI si tamplarie Schüco AWS /ADS 90.SI+). De asemenea, Dacia One, Millo Office si La Gloire sunt cateva proiecte la care am contribuit in ultimul an cu sisteme arhitecturale pentru anvelopa cladirii, care au fost premiate la diferite evenimente importante de arhitectura," declara Atilla Beer, Country Manager AluKönigstahl Romania si Moldova.

alukonigstahl-Wings

Sustinem preocuparile actuale pentru constructii sustenabile cu 55 de sisteme arhitecturale din aluminiu pentru ferestre, usi si pereti cortina certificate Cradle 2 Cradle. Acestea confirma responsabilitatea asumata pe termen lung de furnizorul nostru Schüco de a-si aduce contributia pentru o lume mai durabila cu produsele si serviciile sale. Suntem mandri de contributia noastra la proiectele pentru care am creat solutii pentru ferestre, usi glisante, usi si pereti cortina, care au obtinut certificare de cladire verde la cel mai inalt nivel.

Trofeu-real-estate-2021-furnizorul-anului-tamplarie-pereti-cortina-compartimentari

In calitate de membru in diverse organizatii profesionale sau asociatii non-profit am promovat principiile constructiilor eficiente energetic si am actionat continuu pentru pregatirea profesionala a partenerilor nostri si pentru implementarea principiilor de fabricatie eficienta.

Performanta echipei de vanzari in 2021 inseamna peste 300 de contracte, peste 22000 de mp de tamplarie si peste 13000 mp de perete cortina integrate in constructii de locuinte unifamiliale si dezvoltari rezidentiale, magazine Lidl si Penny in toata tara, hoteluri si cladiri de birouri. Pentru toate proiectele, in aceasta perioada caracterizata de lipsa materiilor prime si de fluctuatia preturilor, echipa de achizitii si logistica a depus eforturi sustinute pentru a oferi partenerilor nostri serviciile asumate.

alukonigstahl-dacia_one

In 2020, Alukönigstahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. In cei 26 de ani de activitate din Romania, AluKönigstahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Millo& Tandem Office, Dacia One, U Center, Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, SkyTower, GlobalworthTower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, Luxuria Residence, Isho Living U1 & U2, Nordis Mamaia, Neo Mamaia, Wings Cluj, Nusco City, Cortina North. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina. 

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de Facebook, LinkedIn si Instagram.

Tags: Alukonigstahl, schuco, tamplarie de aluminiu, Casa pasiva, Atilla Beer, sisteme de aluminiu, Real Estate 2021, pereti cortina, ferestre, usi de intrare, usi pliante, usi glisante, iNOW

Vizionari 991

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Schüco One, sediul central al companiei Schüco International, a fost prima cladire din lume care a primit toate cele trei certificari de sustenabilitate: DGNB, LEED si BREEAM. Cladirea de birouri cu forma dinamica a fost proiectata de firma de arhitectura 3XN din Copenhaga, combinand sisteme de fatada orientate spre viitor.
Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Cu peste 250 de brevete, 950 de certificate de testare si 10.000 de obiecte realizate, Sälzer demonstreaza o mare expertiza in domeniul securitatii de top si arata cum protectia eficienta poate fi implementata cu usurinta si aproape fara a afecta aspectul vizual al cladirilor.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Usile cu prag 0 sunt o solutie practica si versatila, rezultatul combinarii in cel mai bun mod, a functionalitatii si designului unui element de tamplarie. Usile glisante si usile de balcon cu prag la nivel cu podeaua sunt o solutie excelenta pentru a spori gradul de utilizare a spatiilor, aducand noi valente estetice interioarelor.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Alte stiri din “BUSINESS”

Knauf Insulation a inceput productia de vata minerala in cadrul fabricii de la Tarnaveni, judetul Mures, dupa finalizarea procesului de retehnologizare si modernizare a liniei de productie existente.
Dupa incheierea tranzactiei, Knauf Insulation are in plan sa investeasca in retehnologizarea liniei de productie din Tarnaveni la standardele Knauf Insulation pentru a produce vata minerala din sticla cu tehnologia inovativa ECOSE®.
AluKönigStahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel a indeplinit, cu succes, toate obiectivele pe care si le-a propus pentru anul 2020, inclusiv o cifra de afaceri peste 20,4 milioane de euro.
Daca sunteti arhitect, reprezentati o firma de tamplarie, sau pur si simplu va ganditi la o casa noua, trebuie sa intrati pe i.NNOVATIONNOW, platforma online pe care puteti face cunostinta cu toate noutatile produselor Schüco, Jansen si Warema, prezentate intr-o expozitie digitala, accesibila oricand, pe tot parcursul anului 2021