Schüco castiga sase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards 2019

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2019-05-09

Schüco castiga sase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards 2019

Schüco, partener al Alukönigstahl Romania, obtine sase premii Red Dot Design 2019, fapt ce recunoaste produsele ca trendsettere in industria de profil, la categoria ”Design de Produs”. Doua sisteme glisante Schüco, un sistem de ferestre, unul de perete cortina si unul de protectie solara, precum si un produs Smart Building, au convins juriul in competitia internationala de design. In total, au fost inscrise peste 5.500 de produse.

Vederi panoramice

Ferestrele Schüco, sistemele glisante si de perete cortina impresioneaza prin limbajul arhitectural si designul panoramic de inalta calitate.

Sistemul de ferestre din aluminiu Schüco AWS 75 PD.SI (Panorama Design, Super Insulated) se caracterizeaza prin deschideri de mari dimensiuni si profile cu latime redusa, efectul fiind maximizarea luminii naturale incidente. Sistemul de elemente glisante din aluminiu Schüco ASE 67 PD (Panorama Design) ofera posibilitatea de a integra usile glisante de mari dimensiuni in peretii cladirii pentru a obtine vederi panoramice. In plus, un prag de nivel zero ofera confort sporit. Sistemul de perete cortina Schüco FWS 35 PD (Panorama Design) permite constructia unor pereti cortina cu cele mai mici latimi de profil, de doar 35 mm - cu valori exceptionale ale izolatiei termice, la nivel de locuinta pasiva.

Actionare mecatronica

Gama de elemente glisante din aluminiu Schüco ASE cu o adancime a profilelor de 60 si 80 mm, cu feroneria mecatronica Schüco TipTronic stabileste noi standarde pentru sistemele glisante. Cercevelele de mari dimensiuni, impreuna cu latimea redusa a profilului, permit o transparenta maxima cu un design purist. Sistemul complet, care este compus din sistemul de actionare, feroneria ascunsa si sistemul de profile, ofera o gama larga de optiuni de deschidere si confort pentru diferite utilizari, avand mereu in vedere estetica si design-ul produsului final.

Pe acelasi subiect:

Alukönigstahl Romania a furnizat, pentru proiectul Binarium din Cluj Napoca, solutii sustenabile si eficiente energetic de la Schüco: profile din aluminiu cu performante de izolare termica excelente, din clasa Super Isolation (SI)

Schüco DCS SmartTouch (Door Control System) combina comunicarea cu usa de intrare si controlul accesului intr-un singur modul, oferind o punere in functiune simpla, o operare intuitiva si un design de inalta calitate. DCS SmartTouch poate fi montat in orice usa de intrare Schüco, pe perete sau incastrat; si poate fi folosit si de la distanta prin intermediul aplicatiei Schüco pentru iOS si Android.

Solutii de protectie solara 

Jaluzele exterioare Schüco CSB cu lamele din aluminiu sunt o solutie eficienta de umbrire, fiabile chiar si la forta vantului de 9-10. Cu un nivel de transparenta de peste 23%, legatura cu lumea exterioara este pastrata chiar si atunci cand jaluzelele sunt complet inchise. Fiind disponibile in diferite variante de eloxare, jaluzelele pot completa designului exterior al unei cladiri sau pentru accente de culoare.

Pentru mai multe informatii despre produse, vizitati:

Schueco-ase-60

Schueco-fws-35-pd-si

Schueco-ase-67-pd

Schueco-aws-75-pd-si

Credit foto: Schüco International KG

castigator-red-dot-design-award-2019-sistemul-de-ferestre-schuco-aws-75-pd-si

Castigator Red Dot Design Award 2019: sistemul de ferestre Schüco AWS 75 PD.SI

castigator-red-dot-design-award-2019-sistemul-glisant-schuco-ase-67-pd

Castigator Red Dot Design Award 2019: sistemul glisant Schüco ASE 67 PD

castigator-red-dot-design-award-2019-gama-de-sistem-glisant-schuco-ase-60-80-tip-tronic

Castigator Red Dot Design Award 2019: gama de sistem glisant Schüco ASE 60/80 TipTronic

castigator-red-dot-design-award-2019-gama-de-sistemul-de-perete-cortina-schuco-fws-35-pd

Castigator Red Dot Design Award 2019: sistemul de perete cortină Schüco FWS 35 PD

castigator-red-dot-design-award-2019-schuco-dcs-smart-touch

Castigator Red Dot Design Award 2019: Schüco DCS SmartTouch

castigator-red-dot-design-award-2019-jaluzelele-schuco-csb

Castigator Red Dot Design Award 2019: Jaluzelele Schüco CSB

Despre Schüco

Cu sediul in Bielefeld, Schüco Group dezvolta si vinde solutii de sisteme pentru ferestre, usi si fatade. Cu peste 4900 de angajati la nivel mondial, compania lucreaza pentru a fi liderul industriei in ceea ce priveste tehnologia si serviciile inovatoare. In plus fata de produsele inovatoare pentru cladirile rezidentiale si comerciale, specialistul in fatade pentru cladiri ofera consultanta si solutii digitale pentru toate fazele unui proiect de constructie - de la ideea initiala pana la proiectare, fabricare si instalare. 12.000 de producatori, dezvoltatori, arhitecti si investitori din intreaga lume colaboreaza cu Schüco. Compania este activa in mai mult de 80 de tari si a atins o cifra de afaceri de 1,575 miliarde de euro in 2017. 

Pentru mai multe informatii vizitati: www.schueco.com.

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.
 
Din 1995 a fost infiintat si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, Pagina de Facebook sau de Instagram.

Vizionari 1067

Alte stiri din “ARHITECTURA”

Jumpthegap talk reprezinta o serie de intalniri cu profesionisti renumiti, din domeniul design-ului si al arhitecturii, ce isi vor impartasi propriile viziuni
Iubesti designul si arhitectura? Vrei sa iti impartasesti pasiunea pe propriul tau blog?
Rolul arhitecturii in societate a fost unul dintre subiectele cele mai dezbatute in cadrul evenimentului Architecture Conference&Expo