Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Sticla colorata Lacobel, solutia inspirata oferita de Securit International

Articol postat de: Securit International Data: 2016-06-02

Sticla colorata Lacobel, solutia inspirata oferita de Securit International
Spatiile interioare ale caselor dumneavoastra cu siguranta merita tot ce este mai bun. Securit International va ofera o solutie pe cat de inspirata si practica pe atat de originala pentru casele dumneavoastra. Dupa cum stiti, bucataria este locul unde va petreceti cea mai mare parte a zile si trebuie sa gasiti o solutie pentru ca sa pastrati o curatenie corespunzatoare. Si nu numai atat. Intreaga casa are nevoie de o solutie care sa va perrmita sa puneti in practica idei ingenioase si practice.

Securit International va pune la dispozitie sticla colorata Lacobel care prezinta anumite avantaje care sunt greu de egalat de alte materiale, in special atunci cand doriti ca acesta sa indeplineasca caracteristici precum rezistenta sporita si durabilitatea.

Un finisaj impecabil oferit de sticla colorata Lacobel

Elementele pentru finisajele interioare trebuie alese intotdeauna cu o atentie maxima intrucat depinde de calitatea acestora sa isi pastreze proprietatile dar si sa ofere avantajele pentru care au fost create. Indiferent de spatiul pentru care este destinata, sticla colorata Lacobel a reusit sa devina una dintre cele mai bune solutii alternative.

Prin intermediul caracteristicilor pe care le prezinta, aplicarea placilor de sticla colorata Lacobel se poate face pe orice tip de suprafata. Montajul se realizeaza cu silicon si astfel se usureaza cu mult intreg procesul.

In afara de faptul ca sticla colorata Lacobel vine intr-o gama de culori diversificata din paleta RAL, se poate personaliza in functie de preferinte fie prin intermediul unor elemente grafice fie prin printarea direct pe sticla a unor peisaje.

sticla-colorata-lacobel


Suprafata perfect neteda pe care o ofera reprezinta alegerea perfecta in special pentru amenajarile in stil minimalist sau pentru spatii mici care necesita luminozitate multa pentru a-l face in mod vizibil mai mare.

Optiunile oferite de sticla colorata Lacobel

Sticla colorata Lacobel se poate personaliza prin pigmentarea sticlei sau prin diferite alte tehnici pentru a se putea obtine modelele dorite. De asemenea, acopera toata gama de dimensiuni astfel incat indiferent de cerintele pe care le aveti sa poata raspunde cu succes la acestea. Astfel puteti opta pentru imbracarea unui perete intreg cu sticla colorata si sa reusiti sa creati un design interior demn de apreciat.

sticla-colorata-lacobel-securit


Daca va doriti ceva igienic, simplu dar si spectaculos in acelasi timp, atunci aceasta sticla colorata Lacobel vi le poate oferi pe toate acestea intr-un singur produs. Din punct de vedere al igienei este demn de mentionat faptul ca se poate curata numai cu ajutorul unei solutii speciale pentru geamuri.

Pentru comenzi dar si pentru contact intrati pe site-ul nostru. Securit International, inca de la inceputul activitatii sale, se concentreaza pe oferirea unor produse obtinute in urma prelucrarii sticlei, de inalta calitate care sa intreaca orice asteptari.

Sticla colorata Lacobel reuneste toate calitatile pe care le doriti din partea unor finisaje pentru interior si va poate oferi acel plus de originalitate pe care il cautati. Daca doriti sa aflati mai multe informatii sau sa comandati astfel de placi din sticla colorata atunci intrati pe site-ul nostru www.securitinternational.ro unde veti gasi toate datele esentiale pentru plasarea unor comenzi ferme.

Vizionari 6196

Alte stiri ale companiei Securit International

Sticla securizata prezinta proprietati anti-fonice excelente cu rezistenta mare la presiuni mecanice, uzura, coroziune si agenti atmosferici cu avantaje majore la nivel de design, proiectare si executie pentru functionalitati diverse in diferite aplicatii.
De multe decenii sticla ocupa un loc special pe lista celor mai utilizate materiale in diversele constructii si proiecte de design interior, atat ca elemente de constructie, cat si ca obiecte decorative amplasate in locatiile proiectate.
Transparente, discrete si capabile sa asigure accesul la lumina naturala deosebita, copertinele de sticla reprezinta alegerea perfecta pentru a putea sa modernizati intrarea oricarei cladiri.
Ferestrele termoizolante sunt apreciate de tot mai multi beneficiari ai acestor produse menite sa izoleze termic si fonic casele si locuintele romanilor
Alternative elegante pentru compartimentarea spatiilor cu usi de sticla securizata
Indiferent de spatiul disponibil, baia este acea incapere care ne permite sa dam frau liber imaginatiei, fara nicio inhibitie, si sa punem in aplicare cele mai indraznete proiecte de amenajare.
Vitraliile sunt elemente decorative compuse din bucati de sticla colorata asamblate cu ajutorul unei armaturi de plumb, ce pot fi montate in cadrul ferestrelor sau usilor
Simpla eleganta si aspectul luxuriant al produselor si peretilor din sticla sunt considerente importante in privinta sticlei securizate.
Instalarea oglinzilor in locurile potrivite ale unei incaperi, creeaza luminozitate si extinde acel spatiu astfel incat sporeste confortul din cadrul locuintei sau casei.
Vitraliile sunt reprezentate de bucati din sticla colorate sau pictate in culori de smalt, apoi sunt montate in bare metalice, rezistente in timp

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.