Arta si tehnica in realizarea aplicatiilor din sticla securizata

Articol postat de: Securit International Data: 2019-12-05

Arta si tehnica in realizarea aplicatiilor din sticla securizata

Caracteristici tehnice pentru sticla securizata

In comparatie cu o sticla normala cu aceeasi configuratie, sticla securizata dispune de o stabilitate mult mai mare la diferente de temperaturi de pana la 200°C, unde, la solicitari peste limitele de rezistenta, se sfarama prin fragmentare in particule mici si astfel nu prezinta riscuri majore de accidentare. O sticla securizata va rezista de pana la 5 ori mai mult la socuri decat o sticla obisnuita inregistrand o presiune medie de rupere la incovoiere de 120N/mmp.

Sticla securizata are proprietati anti-fonice excelente cu rezistenta mare la presiuni mecanice, uzura, coroziune si agenti atmosferici. Mai mult, sticla securizata prezinta avantaje la nivel de design, proiectare si executie pentru functionalitati diverse in diferite aplicatii.

Securit International - Lideri in domeniul procesarii sticlei securizate

Producem sticla securizata de calitate in fabrica SECURIT de peste 20 de ani. Pentru a rezistenta la socuri puternice, sticla securizata este fabricata folosind un tratament termic controlat electronic la parametri optimi. Geamul plan este incalzit la o temperatura de cca 680°C, procedura urmata de o racire brusca, fapt care genereaza o compresie puternica, pentru a permite sticlei securizate sa dobandeasca o rezistenta de 3-4 ori mai mare fata de sticla normala la stresul mecanic si termic.

Unde este folosita sticla securizata

Fatade magazine

Firma SECURIT International realizeaza si monteaza fatade de magazine din sticla securizata. Geamuri din sticla securizata pot fi montate pe profile din aluminiu sau pe structuri metalice.

Pe acelasi subiect:

Elemente de constructie ce transforma radical proiectele de amenajari interioare: scari sticla securizata

Geamurile pot fi din sticla securizata sau sticla laminata si pot avea grosimi intre 10 si 30 mm. Fatadele de magazine din sticla securizata pot fi dotate cu usi cu prindere laterala sau usi glisante.

vitrine-fatade-magazine-sticla-securizata-securit-international

Compartimentari si pereti de sticla

Compartimentarile si peretii din sticla securizata au o aplicabilitate din ce in ce mai mare atat pentru birouri cat si pentru spatiile rezidentiale. Peretii din sticla securizata folositi pentru partajarea birourilor permit divizarea si utilizarea eficienta a spatiului, mentinand lumina naturala si oferind in acelasi timp intimitate. In spatiul rezidential, peretii din sticla securizata sunt importanti pentru a separa spatiul de gatit de dining, separarea dressing-ului de spatiul de dormit si compartimentarea eficienta a spatiului in variate zone de interes.

compartimentari-pereti-de-sticla-securit-international

Usi de sticla

Usile din sticla securizata reprezinta un element decorativ modern si functional atat pentru birouri si spatii comerciale, cat si pentru acasa. Usile realizate din sticla securizata pot fi batante sau culisante si pot fi decorate cu autocolant decupat pe cutter plotter, cu autocolant printat sau prin sablare.

usi-de-sticla-securit-international

Balustrade de sticla

Balustradele din sticla securizata reprezinta o solutie moderna ce acopera atat nevoia de siguranta cat si aspectul decorativ. Balustradele pot fi utilizate la interior si exterior. Sticla securizata folosita pentru balustrade poate fi sablata sau colorata in functie de preferintele dumneavoastra.

balustrade-de-sticla-securit-international

Placari si blaturi din sticla colorata

Sticla colorata reprezinta o solutie eficienta pentru orice suprafata atat in zona comerciala cat si in zona rezidentiala. Sticla colorata poate fi folosita pentru realizarea de blaturi si placari pentru bucatarie si baie, pentru acoperirea diverselor obiecte (radiatoare, aparate de aer conditionat) si pentru decorarea spatiilor comerciale.

placari-blaturi-sticla-colorata-securit-international

Cabine de dus

Cabinele de dus din sticla securizata reprezinta o solutie moderna de organizare a spatiului si pot fi realizate in orice dimensiune. Cabinele de dus realizate din sticla securizata pot avea grosimi intre 6 si 12 mm si pot fi personalizate pana la cel mai mic detaliu prin sablare.

cabine-de-dus-sticla-securit-international

Despre Securit

Compania SECURIT International mentine o traditie notabila in prelucrarea sticlei si realizarea de proiecte de arhitectura si design interior pe baza de sticla, vitraje speciale, geam securizat si tamplarie termopan, accesorii si sisteme de prindere si montaj.

Pentru comenzi si informatii ne puteti contacta:
Adresa: Strada Agricultori, nr. 113, Sector 2
Telefon: 0751 101 141 / 021 321 31 76
Email: office@securitinternational.ro
https://www.securitinternational.ro

Vizionari 613

Alte stiri ale companiei Securit International

Compania pune la dispozitie o gama variata de produse din sticla gata sa ajute la transformarea interiorului tau intr-o incapere care va va taia rasuflarea

Alte stiri din “BUSINESS”

Hünnebeck Romania, unul dintre principalii furnizori locali de sisteme de cofraje, esafodaj si schele, mizeaza si in acest an pe mentinerea cresterii inregistrate in ultimii ani, estimand ca va incheia 2020 cu un business de cca. 20 de milioane de euro.
Echipamentul de ultima generatie foloseste o tehnologie avansata pentru transformarea sticlei float standard in sticla cu valoare adaugata de inalta performanta.
Oferta de scaune de birou este una tot mai variata, gratie cererii acestui tip de produse. Cele mai bune scaune de birou te vor asigura ca durerile de spate si de gat sunt indepartate, in timp ce coloana vertebrala se bucura de o pozitie corecta.
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, estimeaza ca piata de consultanta imobiliara din Romania a ajuns la o valoare de circa 80 de milioane de euro. Totodata, avand in vedere ascensiunea cifrelor din industrie la nivel european, specialistii RE/MAX estimeaza ca acest segment are un potential de dublare a valorii in aproximativ 5 ani.