Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

CARLISLE® distins cu Premiul Rethink 2023

Articol postat de: Carlisle Construction Materials RO - Sisteme de Acoperis cu Membrane EPDM HERTALAN Data: 2023-11-29

CARLISLE® distins cu Premiul Rethink 2023

Cele cinci ,,R’’-uri ale programului Rethink:

  • - Reinnoire (materii prime),
  • - Reducere (productie si produs),
  • - Reproiectare (proiectare si utilizare),
  • - Reutilizare (reutilizare),
  • - Reciclare (colectare si reciclare). 


Pe 20 septembrie 2023, CARLISLE® CM Europe a fost distins cu prestigiosul premiu olandez de sustenabilitate „Rethink Award 2023” la categoria „Resurse regenerabile”. Juriul independent de experti a premiat sistemul nostru circular de impermeabilizare HERTALAN® EASY COVER (FR) ca solutie exceptional de inovatoare, care se potriveste perfect abordarii economiei circulare. 

Prin ce se distinge sistemul HERTALAN® EASY COVER?  

Sistemul combina membranele noastre HERTALAN® EPDM cu sistemul de inductie CARLISLE® pentru o fixare mecanica fara penetrare prin sudare si prin inductie. Acest lucru permite atat renovarea directa a acoperisurilor vechi din PVC fara demolare si eliminare, cat si „deconstructia” in cazul unei extinderi ulterioare a acoperisului. Membranele pot fi apoi reutilizate. La sfarsitul duratei de viata, pot fi reciclate pur si simplu, reintroduse in ciclul de productie.

sistem-hertalan-easy-cover

Juriul Premiilor Rethink a fost impresionat:
"Arata ca o perspectiva asupra unui viitor in care materiile prime devin din ce in ce mai rare. De la liniar la circular." 

membrana-hertalan
  
Premiile Rethink - Sustenabilitate Regandita

Premiile Rethink sunt concepute pentru a creste gradul de constientizare cu privire la numeroasele inovatii din industria cauciucului si a materialelor plastice dincolo de industria in sine. Un grup independent de experti evalueaza cu atentie toate intrarile in conformitate cu cele cinci ,,R’’-uri ale programului Rethink: Reinnoire (materii prime), Reducere (productie si produs), Reproiectare (proiectare si utilizare), Reutilizare (reutilizare) si Reciclare (colectare si reciclare).

Acest premiu important este acordat la fiecare doi ani pentru a promova economia circulara si a recunoaste realizarile industriei in domeniul durabilitatii.

SISTEMUL DE INDUCTIE CARLISLE

sistemul-de-inductie-carisle

Eficient, fiabil si demonstrat

 

CARLISLE® - "Creating Solutions, Building Value" (Cream solutii, construim valoare).

carlisle-QR

Tags: carlisle, Rethink Award 2023, Resurse regenerabile, HERTALAN, EASY COVER, EPDM, Sustenabilitate, membrane

Vizionari 356

Alte stiri ale companiei Carlisle Construction Materials RO - Sisteme de Acoperis cu Membrane EPDM HERTALAN

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.
Hünnebeck, unul dintre principalii producatori de sisteme de cofraje, esafodaj si schele, si Strukturas, furnizor specializat in echipamente pentru constructia de poduri, anuta extinderea parteneriatului strategic si in Romania.