Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Securit International

Prelucrare sticla si geam securizat, realizam proiecte si design interior pe baza de sticla pentru vitraje, balustrade, copertine si mobilier din sticla

Judet Ilfov
Oras: Bucuresti
Adresa: Strada Agricultori, nr. 113, Sector 2
Telefon: 0751 101 141 / 021 321 31 76Cuvinte asociate cu aceasta firma:
sticla, sticla securizata, Compartimentari, Balustrade de sticla, Cabine de dus, Copertine din sticla, Geamuri termopan, Lifturi din sticla, Mobilier din sticla, Oglinzi, Pardoseli de sticla, Pereti de sticla, Scari sticla securizata, Sticla colorata Emai
Vizionari 11087

Ultimele produse adaugate de Securit International

Ultimele stiri adaugate de Securit International

Securit SA proiecteaza, produce si monteaza toate tipurile de aplicatii din sticla pentru domeniul comercial si rezidential
Infiintata in anul 1925 in Bucuresti, fabrica de sticla, cristale si oglinzi Securit, a activat in regim privat pana in anul 1947 cand a fost nationalizata ca intreprindere socialista. In timp, fabrica Securit devine un brand cu renume in productia de geamuri securizate si oglinzi venetiene lucrate manual, gravate, argintate, cu felurite decoratiuni.

Odata cu privatizarea fabricii in anul 1996, compania Securit investeste in utilaje noi, moderne, ecologice si economice. Incepand cu anii 2000 Securit incepe productia de tamplarie si geam termopan cu geam furnizat de compania Saint Gobain, etalon de industrie in domeniul sticlei de calitate.

SECURIT International mentine o traditie notabila in prelucrarea sticlei si realizarea de proiecte de arhitectura si design interior pe baza de sticla, vitraje speciale, geam securizat si tamplarie termopan, accesorii si sisteme de prindere si montaj.

In prezent, fabrica SECURIT isi continua propria traditie notabila in prelucrarea sticlei si realizarea de proiecte de arhitectura si design interior pe baza de sticla, vitraje speciale, geam securizat si tamplarie termopan, accesorii si sisteme de prindere si montaj.

Fabrica SECURIT proiecteaza, produce si monteaza toate tipurile de aplicatii din sticla pentru variate destinatii comerciale si rezidentiale:

- Compartimentari
- Balustrade de sticla
- Cabine de dus
- Copertine din sticla
- Geamuri termopan
- Lifturi din sticla
- Mobilier din sticla
- Oglinzi
- Pardoseli de sticla
- Pereti de sticla
- Scari sticla securizata
- Sticla colorata Emailat
- Sticla colorata LACOBEL
- Sticla laminata
- Sticla securizata
- Tamplarie aluminiu
- Tamplarie PVC
- Usi de sticla securizata
- Vitrine de magazin
- Vitralii

Compania Securit International furnizeaza: