Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Copertine de sticla. Modalitatea ideala prin care sa faceti cat mai primitoare intrarea intr-o cladire.

Articol postat de: Securit International Data: 2017-11-12

Copertine de sticla. Modalitatea ideala prin care sa faceti cat mai primitoare intrarea intr-o cladire.

Elementele de modernizare ale unei cladiri se bazeaza in totalitate pe utilizarea unor materiale inovatoare, dar si a unor elemente de design care pot tranforma in mod vizibil perceptia asupra unei cladiri. Unul dintre aceste elemente care ofera un aspect estetic deosebit este reprezentat de copertine de sticla comercializate de una dintre cele mai importante fabrici din Bucuresti.

Compania SECURIT International va pune la dispozitie o serie de produse menite sa impuna o anume personalitate proprie spatiilor exterioare ale cladirilor. Astfel, in colaborare cu specialistii SECURIT International puteti pune in aplicare chiar si cele mai ambitioase proiecte.

Principalele motive pentru care sa alegeti copertine din sticla pentru modernizarea spatiilor exterioare

Cateva dintre caracteristicile prezentate de aceste copertine sticla sunt urmatoarele: 
• Prezinta un aspect estetic deosebit reusind sa transforme totul intr-un mod placut;
• Copertinele sunt fabricate din sticla securizata;
• Sunt rezistente si durabile in timp;
• Se pot personaliza in functie de preferinte;
• Montajul si instalarea se realizeaza deosebit de usor.

Acestea sunt principalele caracteristici, insa un motiv pentru care merita sa le achizitionati de la SECURIT International consta in raportul calitate – pret deosebit asigurat de serviciile acestei companii. 

Accesand serviciile de fabricare la comanda pentru copertine de sticla beneficiezi de rezultate avantajoase pe termen lung

Transparente, discrete si capabile sa asigure accesul la lumina naturala deosebita, copertinele de sticla reprezinta alegerea perfecta pentru a putea sa modernizati intrarea oricarei cladiri. 

Pentru fixarea copertinelor din sticla securizata se utilizeaza elemente din otel inoxidabil, aspect deosebit de important pentru a putea sa isi pastreze estetica initiala pentru un timp indelungat. 

Puteti opta pentru o gama variata de culori prin intermediul carora puteti sa personalizati aceste copertine sticla si sa reusiti sa le adaptati in armonie cu mediul exterior. 

Copertine sticla deosebit de rezistente si la preturi avantajoase numai la SECURIT International

Sticla securizata este rezistenta impotriva intemperiilor asadar veti putea sa aveti garantia ca vor rezista foarte bine pe termen indelungat. 

Intrucat reprezinta o investitie pe termen lung, este foarte important si locul de unde alegeti sa achizitionati copertine sticla. Astfel, pe aceasta cale, specialistii SECURIT International va asigura oferte greu de refuzat. 

Toate cladirile moderne au incorporate astfel de copertine sticla si, daca doriti sa aveti parte de un design modern atunci puteti sa le utilizati intrucat efectul este intotdeauna unul deosebit. 

Copertinele din sticla reusesc sa se adapteze perfect chiar si daca vorbim despre o cladire cu un design clasic. Sticla utilizata pentru realizarea copertinelor poate sa fie sablata, clara, colorata sau serigrafiata. Astfel, puteti sa personalizati totul in functie de preferintele dvs si sa oferiti cladirii aspectul mult dorit.

Proiectarea se face numai la fata locului de catre specialistii nostri si va trebui sa ne contactati la numarul de telefon 021 321 31 77 pentru a stabili o intalnire cu unul dintre consultantii SECURIT International.

Pentru mai multe informatii, accesati website-ul: https://www.securitinternational.ro/ 

Veti descoperi prin intermediul nostru o multime de solutii inovatoare care asigura spatiilor personale si publice cele mai inalte standarde ale calitatii estetice si practice prin intermediul produselor disponibile in portofoliu sau la comanda.


Vizionari 5130

Alte stiri ale companiei Securit International

Sticla securizata prezinta proprietati anti-fonice excelente cu rezistenta mare la presiuni mecanice, uzura, coroziune si agenti atmosferici cu avantaje majore la nivel de design, proiectare si executie pentru functionalitati diverse in diferite aplicatii.
De multe decenii sticla ocupa un loc special pe lista celor mai utilizate materiale in diversele constructii si proiecte de design interior, atat ca elemente de constructie, cat si ca obiecte decorative amplasate in locatiile proiectate.
Ferestrele termoizolante sunt apreciate de tot mai multi beneficiari ai acestor produse menite sa izoleze termic si fonic casele si locuintele romanilor
Alternative elegante pentru compartimentarea spatiilor cu usi de sticla securizata
Indiferent de spatiul disponibil, baia este acea incapere care ne permite sa dam frau liber imaginatiei, fara nicio inhibitie, si sa punem in aplicare cele mai indraznete proiecte de amenajare.
Vitraliile sunt elemente decorative compuse din bucati de sticla colorata asamblate cu ajutorul unei armaturi de plumb, ce pot fi montate in cadrul ferestrelor sau usilor
Simpla eleganta si aspectul luxuriant al produselor si peretilor din sticla sunt considerente importante in privinta sticlei securizate.
Instalarea oglinzilor in locurile potrivite ale unei incaperi, creeaza luminozitate si extinde acel spatiu astfel incat sporeste confortul din cadrul locuintei sau casei.
Vitraliile sunt reprezentate de bucati din sticla colorate sau pictate in culori de smalt, apoi sunt montate in bare metalice, rezistente in timp
Compania pune la dispozitie o gama variata de produse din sticla gata sa ajute la transformarea interiorului tau intr-o incapere care va va taia rasuflarea

Alte stiri din “ARHITECTURA”

Schüco One, sediul central al companiei Schüco International, a fost prima cladire din lume care a primit toate cele trei certificari de sustenabilitate: DGNB, LEED si BREEAM. Cladirea de birouri cu forma dinamica a fost proiectata de firma de arhitectura 3XN din Copenhaga, combinand sisteme de fatada orientate spre viitor.
Asociatia De-a Arhitectura continua integrarea activitatilor online in programele sale cu provocarile #DeaArhitecturaAcasa, primul curs de vara online al proiectului „De-a arhitectura in camera mea” si prima editie a atelierului nou-nout „De-a pedagogia – Colectie de metode si jocuri”.
OAR Bucuresti si Habitat for Humanity Romania lanseaza concursul de solutii de arhitectura „Acasa pentru umanitate", cu premii in valoare de 13.400 de euro.
Proiectat de 3XN Architects din Copenhaga, cube Berlin iese in evidenta datorita fatadei sale ventilate double skin, care integreaza cladirea in mediul inconjurator. Fatada unica, cu un design personalizat, indeplineste nu doar cerintele arhitectului, ci si cerintele ridicate de performanta structurala si energetica.