Elemente de constructie ce transforma radical proiectele de amenajari interioare: scari sticla securizata.

Data: 2018-02-07

Elemente de constructie ce transforma radical proiectele de amenajari interioare: scari sticla securizata.

Se spune ca cele mai reusite proiecte de amenajare nu sunt cele ostentative si pline de combinatii de materiale, forme si culori, ci dimpotriva: spatiile aerisite, care permit circulatia libera a luminii, acolo unde elementele sunt alaturate cu atentie, iar precizia selectiei de obiecte decorative se remarca din primele minute petrecute in interiorul unui spatiu dat.

Spatiile amenajate cu usi, balustrade, scari sticla securizata si geamuri imense care completeaza o parte din peretii din beton reprezinta spatiile ideale pentru o foarte mare parte din utilizatori, fie ca este vorba de ansambluri rezidentiale sau de spatii destinate birourilor.

Sticla securizata, o inovatie in decorurile interioare contemporane

De multe decenii sticla ocupa un loc special pe lista celor mai utilizate materiale in diversele constructii si proiecte de design interior, atat ca elemente de constructie, cat si ca obiecte decorative amplasate in locatiile proiectate.

In specificul diverselor stiluri abordate la ora actuala de arhitecti, ingineri constructori si decoratori se vor regasi elemente masive realizate din sticla securizata integrate cladirilor amenajate, precum si elemente decorative, care vin sa completeze stilul predominant caracteristic spatiului. Proiectele de amenajare cele mai indraznete utilizeaza deseori si vitralii pentru montarea la exterior, dar si pentru valoare adaugata spatiilor interioare. Lumina este difuzata in culorile prezente pe materialul confectionat.

scari_sticla_securizata-securit 

Balustrade si scari sticla. Elemente ergonomice de modernizare a spatiilor interioare.

In mod traditional, balustrada scarilor a fost intotdeauna confectionata din otel, lemn sau fier forjar, in timp ce scarile au fost intotdeauna din beton sau lemn. Tendintele contemporane insa plaseaza acest material in atentia tuturor utilizatorilor care considera ca spatiilor pe care le detin li se potriveste acest materiale, ca fiind accesibil atat ca investitie, dar si ca adaptabilitate in orice tip de decor contemporan. Stilurile moderne se concentreaza pe minimalizare si reducerea resurselor energetice, fiind incorporate culori neutre, nonculori si tonuri calde ale culorilor selectate. 

Marginile elementelor sunt clare si caracterizate de simplitate, atat in ceea ce priveste zidaria, cat si elementele de constructie si mobila achizitionata. 

Sticla, respectiv scarile din sticla, asortate sau nu cu balustrada confectionata din acelasi material, incorporeaza caracteristicile solicitate de acest tip de decor: se curata usor, mentine suprafetele curate si permite luminii sa circule neobstructionat in incapere.

In ceea ce priveste curatarea si mentinerea scarilor din sticla, aceasta se realizeaza facil, fara a fi nevoie de retusari si revigorari periodice, ca in cazul lemnului. Pentru curatarea scarilor este recomandata o solutie clasica destinata intretinerii obiectelor din sticla, care va fi aplicata saptamanal sau zilnic, in functie de trafic si tipul de spatiu in care sunt instalate. Proiectele de constructie si amenajare sunt realizate cu succes atunci cand utilizatorii aleg sa isi personalizeze cele mai pregnante parti ale casei. 

In functie de specificul spatiului amenajat, consultantii companiei Securit va vor dirija spre selectarea celei mai bune decizii cu privire la materialele auxiliare utilizate si tipul sticlei din care se vor confectiona elementele comandate. 

Accesati website-ul companiei pentru a vizualiza categoriile de produse, partenerii si colaboratorii companiei SecuritInternational.ro

Date de contact utile:

• Telefon: 021 321 31 77
• E-Mail: office@securitinternational.ro
• Adresa: Str.Agricultori, Nr. 113, Sector 2, Bucuresti

Vizionari 227

Alte stiri din “HOME & DECO”

Proges aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet - singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP
Tehnica de forjare a metalului a evoluat foarte mult in ultimele decenii
Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.