SCHÜCO DEMOTRUCK TOUR 2019 in Romania: 5-11 septembrie

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2019-08-27

SCHÜCO DEMOTRUCK TOUR 2019 in Romania: 5-11 septembrie

Alukönigstahl Romania aduce in luna septembrie, in patru orase mari din Romania, cele mai recent lansate sisteme si solutii pentru tamplarie de aluminiu, prin expozitia mobila SCHÜCO DEMOTRUCK. Aceasta face parte din turul sau european al Schüco International, prin care optimizeaza intr-un spatiu redus, mostre de mari dimensiuni, dar complet functionale, cu intentia de a le prezenta unui numar cat mai mare de specialisti din domeniul constructiilor.

Aceasta initiativa este o ocazie unica prin care partenerii, arhitectii, constructorii locali, dar si toti cei interesati pot vedea si studia noutatile din portofoliul nostru de produse, prezentate in cadrul expozitiei BAU 2019. Asa cum veti vedea, progresam constant pentru a va oferi solutii inovatoare, orientate catre realizarea unor arhitecturi contemporane, inteligente si eficiente energetic, cat si confortabile pentru ocupanti. Va asteptam sa va convingeti”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova. 

Printre highlight-urile anului se numara fereastra AWS 75.PD, integrata in perete cortina FWS 35 PD, cu design panoramic - profile inguste si suprafete mari de sticla, noile sisteme pentru usi AD UP 75 sau sistemul de control acces DCS Smart Touch.

In plus, noile sisteme de ventilatie descentralizata Schüco VentoTherm Twist si Ventolife, montate pe ferestre construite din diverse sisteme de aluminiu, sustin directia noastra de dezvoltare centrata pe un stil de viata mai confortabil atat acasa, cat si la birou.

alukonigstahl-CE592-114

Usa de balcon cu prag 0, dar perfect etansa la intemperii, este un nou beneficiu pentru accesul fara bariere si facil pentru varstnici, copii sau persoane cu dizabilitati.

Pe acelasi subiect:

Schüco castiga sase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards 2019

Sistemul de pereti cortina Schüco FWS 60 CV este in continuare un punct de atractie, fiind solutia constructiva care face ca latimile vizibile ale profilelor sa fie identice pentru elementele mobile si pentru campurile fixe. Acesta permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni, egale cu inaltimea etajului, spectaculoase din punct de vedere estetic, dar, in acelasi timp, sigure.

alukonigstahl-CE592-schuco

Pentru producatorii de tamplarie, asa numitul Fabrication Data Center ofera un nou mod de acces la documentatia de fabricatie, la video-uri despre executie si montaj, fiind un instrument foarte util pentru eficientizarea proceselor de productie.

O gama interesanta de mostre de dimensiuni reduse completeaza exponatele din aceasta expozitie mobila.

SCHÜCO DEMOTRUCK va face urmatoarele opriri in Cluj, Sibiu, Brasov si Bucuresti:

5 septembrie –  de la 9.00 la 16.00 – Grand Hotel Napoca , Str. Octavian Goga nr.1 Cluj Napoca 
9 septembrie – de la 11.00 la 17.00 – Piata Habermann, Str. Berarilor nr. 4, Sibiu
10 septembrie – de la 11.00 la 17.00 - Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brasov
11 septembrie – de la 9.00 la 18.00 - Timpuri Noi Square - Splaiul Unirii 165,  Bucuresti

Accesul este gratuit.

DEMotruc-case-alukonigstahl

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.
 
Din 1995 a fost infiintat si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, Pagina de Facebook sau de Instagram

Vizionari 614

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa.
Oferte speciale pentru serviciile de cadastru si intabulare!
Proprietarii si cumparatorii asteapta in continuare.