SCHÜCO DEMOTRUCK TOUR 2019 in Romania: 5-11 septembrie

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2019-08-27

SCHÜCO DEMOTRUCK TOUR 2019 in Romania: 5-11 septembrie

Alukönigstahl Romania aduce in luna septembrie, in patru orase mari din Romania, cele mai recent lansate sisteme si solutii pentru tamplarie de aluminiu, prin expozitia mobila SCHÜCO DEMOTRUCK. Aceasta face parte din turul sau european al Schüco International, prin care optimizeaza intr-un spatiu redus, mostre de mari dimensiuni, dar complet functionale, cu intentia de a le prezenta unui numar cat mai mare de specialisti din domeniul constructiilor.

Aceasta initiativa este o ocazie unica prin care partenerii, arhitectii, constructorii locali, dar si toti cei interesati pot vedea si studia noutatile din portofoliul nostru de produse, prezentate in cadrul expozitiei BAU 2019. Asa cum veti vedea, progresam constant pentru a va oferi solutii inovatoare, orientate catre realizarea unor arhitecturi contemporane, inteligente si eficiente energetic, cat si confortabile pentru ocupanti. Va asteptam sa va convingeti”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova. 

Printre highlight-urile anului se numara fereastra AWS 75.PD, integrata in perete cortina FWS 35 PD, cu design panoramic - profile inguste si suprafete mari de sticla, noile sisteme pentru usi AD UP 75 sau sistemul de control acces DCS Smart Touch.

In plus, noile sisteme de ventilatie descentralizata Schüco VentoTherm Twist si Ventolife, montate pe ferestre construite din diverse sisteme de aluminiu, sustin directia noastra de dezvoltare centrata pe un stil de viata mai confortabil atat acasa, cat si la birou.

alukonigstahl-CE592-114

Usa de balcon cu prag 0, dar perfect etansa la intemperii, este un nou beneficiu pentru accesul fara bariere si facil pentru varstnici, copii sau persoane cu dizabilitati.

Pe acelasi subiect:

Schüco castiga sase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards 2019

Sistemul de pereti cortina Schüco FWS 60 CV este in continuare un punct de atractie, fiind solutia constructiva care face ca latimile vizibile ale profilelor sa fie identice pentru elementele mobile si pentru campurile fixe. Acesta permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni, egale cu inaltimea etajului, spectaculoase din punct de vedere estetic, dar, in acelasi timp, sigure.

alukonigstahl-CE592-schuco

Pentru producatorii de tamplarie, asa numitul Fabrication Data Center ofera un nou mod de acces la documentatia de fabricatie, la video-uri despre executie si montaj, fiind un instrument foarte util pentru eficientizarea proceselor de productie.

O gama interesanta de mostre de dimensiuni reduse completeaza exponatele din aceasta expozitie mobila.

SCHÜCO DEMOTRUCK va face urmatoarele opriri in Cluj, Sibiu, Brasov si Bucuresti:

5 septembrie –  de la 9.00 la 16.00 – Grand Hotel Napoca , Str. Octavian Goga nr.1 Cluj Napoca 
9 septembrie – de la 11.00 la 17.00 – Piata Habermann, Str. Berarilor nr. 4, Sibiu
10 septembrie – de la 11.00 la 17.00 - Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brasov
11 septembrie – de la 9.00 la 18.00 - Timpuri Noi Square - Splaiul Unirii 165,  Bucuresti

Accesul este gratuit.

DEMotruc-case-alukonigstahl

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.
 
Din 1995 a fost infiintat si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, Pagina de Facebook sau de Instagram

Vizionari 1708

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate contribuie la modernizarea si revitalizarea celui mai mare proiect de regenerare urbana si comunitara din Romania: Coresi Business Campus
Alukönigstahl Romania furnizeaza solutii Schüco: perete cortina, ferestre, usi glisante, dar si panouri fixe din profile de otel inoxidabil Jansen pentru Primaria din Galati, o cladire cu performante energetice exceptionale si un design modern.
Schüco, partener al Alukönigstahl Romania, obtine sase premii Red Dot Design 2019, fapt ce recunoaste produsele ca trendsettere in industria de profil, la cate-goria ”Design de Produs”.
Alukönigstahl Romania a furnizat, pentru proiectul Binarium din Cluj Napoca, solutii sustenabile si eficiente energetic de la Schüco: profile din aluminiu cu performante de izolare termica excelente, din clasa Super Isolation (SI).
Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, a furnizat, pentru noul ansamblu de birouri The Bridge 1 si 2, aproximativ 20.000 de metri patrati de sisteme de pereti cortina din aluminiu de la unul dintre partenerii sai strategici - Schüco International.
Alukönigstahl Romania, lider pe piata sistemelor din aluminiu, PVC si otel, sustine realizarea noului proiect EFdeN cu solutii moderne si performante energetic: usi, ferestre si perete cortina Schüco.
Noul sediu, cu o suprafata de 120 de mp, expune cele mai noi produse si solutii, devenind locul ideal pentru informarea si inspirarea partenerilor.
Alukönigstahl Romania contribuie la crearea unei noi generatii de constructii verzi, cu ajutorul sistemelor si solutiilor Green Schüco
Alukönigstahl asigura o gama larga de produse si servicii: sisteme de profile Schüco din PVC si aluminiu pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; sisteme de profile din otel Jansen pentru ferestre si usi

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a creat un fond de solidaritate dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei pentru actiuni de sprijin imediat
Inchideri de magazine din cauza crizei de generate de Covid-19. Albrecht Hornbach considera „amar“ faptul ca succesul anului financiar incheiat se estompeaza din cauza vestilor, care se modifica de la ora la ora, legate de criza generata de Covid-19.