SCHÜCO DEMOTRUCK TOUR 2019 in Romania: 5-11 septembrie

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2019-08-27

SCHÜCO DEMOTRUCK TOUR 2019 in Romania: 5-11 septembrie

Alukönigstahl Romania aduce in luna septembrie, in patru orase mari din Romania, cele mai recent lansate sisteme si solutii pentru tamplarie de aluminiu, prin expozitia mobila SCHÜCO DEMOTRUCK. Aceasta face parte din turul sau european al Schüco International, prin care optimizeaza intr-un spatiu redus, mostre de mari dimensiuni, dar complet functionale, cu intentia de a le prezenta unui numar cat mai mare de specialisti din domeniul constructiilor.

Aceasta initiativa este o ocazie unica prin care partenerii, arhitectii, constructorii locali, dar si toti cei interesati pot vedea si studia noutatile din portofoliul nostru de produse, prezentate in cadrul expozitiei BAU 2019. Asa cum veti vedea, progresam constant pentru a va oferi solutii inovatoare, orientate catre realizarea unor arhitecturi contemporane, inteligente si eficiente energetic, cat si confortabile pentru ocupanti. Va asteptam sa va convingeti”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova. 

Printre highlight-urile anului se numara fereastra AWS 75.PD, integrata in perete cortina FWS 35 PD, cu design panoramic - profile inguste si suprafete mari de sticla, noile sisteme pentru usi AD UP 75 sau sistemul de control acces DCS Smart Touch.

In plus, noile sisteme de ventilatie descentralizata Schüco VentoTherm Twist si Ventolife, montate pe ferestre construite din diverse sisteme de aluminiu, sustin directia noastra de dezvoltare centrata pe un stil de viata mai confortabil atat acasa, cat si la birou.

alukonigstahl-CE592-114

Usa de balcon cu prag 0, dar perfect etansa la intemperii, este un nou beneficiu pentru accesul fara bariere si facil pentru varstnici, copii sau persoane cu dizabilitati.

Pe acelasi subiect:

Schüco castiga sase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards 2019

Sistemul de pereti cortina Schüco FWS 60 CV este in continuare un punct de atractie, fiind solutia constructiva care face ca latimile vizibile ale profilelor sa fie identice pentru elementele mobile si pentru campurile fixe. Acesta permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni, egale cu inaltimea etajului, spectaculoase din punct de vedere estetic, dar, in acelasi timp, sigure.

alukonigstahl-CE592-schuco

Pentru producatorii de tamplarie, asa numitul Fabrication Data Center ofera un nou mod de acces la documentatia de fabricatie, la video-uri despre executie si montaj, fiind un instrument foarte util pentru eficientizarea proceselor de productie.

O gama interesanta de mostre de dimensiuni reduse completeaza exponatele din aceasta expozitie mobila.

SCHÜCO DEMOTRUCK va face urmatoarele opriri in Cluj, Sibiu, Brasov si Bucuresti:

5 septembrie –  de la 9.00 la 16.00 – Grand Hotel Napoca , Str. Octavian Goga nr.1 Cluj Napoca 
9 septembrie – de la 11.00 la 17.00 – Piata Habermann, Str. Berarilor nr. 4, Sibiu
10 septembrie – de la 11.00 la 17.00 - Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brasov
11 septembrie – de la 9.00 la 18.00 - Timpuri Noi Square - Splaiul Unirii 165,  Bucuresti

Accesul este gratuit.

DEMotruc-case-alukonigstahl

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.
 
Din 1995 a fost infiintat si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, Pagina de Facebook sau de Instagram

Tags: Alukonigstahl, schuco, tamplarie de aluminiu, SCHUCO DEMOTRUCK, Schuco FWS 60 CV, Schuco VentoTherm Twist, DCS Smart Touch, Ventolife, sisteme de aluminiu

Vizionari 1963

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

Sustenabilitatea si durabilitatea sunt elemente cheie in proiectarea unei locuinte construite pentru viitor, motiv pentru care Alukönigstahl propune solutii moderne si eficiente, avand in portofoliu 55 de sisteme Schüco certificate CradleToCradle (C2C). Utilizarea atenta a resurselor reprezinta un pas responsabil care poate fi facut in prezent pentru un viitor mai putin poluat, dand o mai mare atentie circulatiei materialelor in cicluri inchise.
Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara.
Alukönigstahl vine cu o serie de solutii moderne pentru cei care isi doresc confort, siguranta, functionalitate si cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale caminului intregii familii. Alegerea produselor premium reprezinta o investitie in securitatea si performanta casei si, in egala masura, o masura care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuinte.
Aluco, partener Alukönigstahl este prima companie din Romania care a obtinut certificarea pentru aplicarea marcajului CE pe usi de exterior rezistente la foc si etanse la fum
AluKönigStahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel a indeplinit, cu succes, toate obiectivele pe care si le-a propus pentru anul 2020, inclusiv o cifra de afaceri peste 20,4 milioane de euro.
Daca sunteti arhitect, reprezentati o firma de tamplarie, sau pur si simplu va ganditi la o casa noua, trebuie sa intrati pe i.NNOVATIONNOW, platforma online pe care puteti face cunostinta cu toate noutatile produselor Schüco, Jansen si Warema, prezentate intr-o expozitie digitala, accesibila oricand, pe tot parcursul anului 2021
Alukönigstahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel, implineste 25 de ani de performanta si inovatie in Romania. Pioniera in industria anvelopelor pentru cladiri, compania si-a adus contributia, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte si constructii reprezentative pentru care a identificat solutii arhitecturale complexe, menite sa optimizeze eficienta energetica si sustenabilitatea.
Digitalizarea face lumea noastra tot mai inteligenta. Chiar si acasa. Schüco va ofera produse si sisteme inteligente si conectabile in retea, care va vor inspira si va vor imbogati viata de tip ”smart”.
Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate contribuie la modernizarea si revitalizarea celui mai mare proiect de regenerare urbana si comunitara din Romania: Coresi Business Campus
Alukönigstahl Romania furnizeaza solutii Schüco: perete cortina, ferestre, usi glisante, dar si panouri fixe din profile de otel inoxidabil Jansen pentru Primaria din Galati, o cladire cu performante energetice exceptionale si un design modern.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Clientii Leroy Merlin din toata tara vor avea posibilitatea sa cumpere online sau sa comande telefonic, alegand din cele 30.000 de produse care alcatuiesc gama completa a retailerului. Printre categoriile nou adaugate in magazinul online sunt produsele de dimensiuni mari si medii precum materialele de constructii sau utilajele.
De la declansarea crizei sanitare generate de Coronavirus, cererea pentru sistemele de control acces fara contact (touchless) a crescut cu cca. 10%, potrivit ASSA ABLOY Romania. In acest sens, o mare parte dintre companii se indreapta catre solutii de control al accesului fara contact, dar si catre sisteme care sa permita localizarea persoanelor dintr-un anumit spatiu si, astfel, gestionarea optima a vizitatorilor.
Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara.
Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta deschiderea magazinului din municipiul Targoviste, programata pentru 14 mai. Magazinul este situat pe strada Laminorului numarul 93, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a retelei din Romania a retailerului francez.