Alukönigstahl Romania, furnizor de sisteme de pereti cortina pentru cladirile de birouri The Bridge 1 si 2

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2019-02-26

Alukönigstahl Romania, furnizor de sisteme de pereti cortina pentru cladirile de birouri The Bridge 1 si 2

Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, a furnizat, pentru noul ansamblu de birouri The Bridge 1 si 2, aproximativ 20.000 de metri patrati de sisteme de pereti cortina din aluminiu de la unul dintre partenerii sai strategici - Schüco International.

The Bridge, cu un spatiu inchiriabil de 58.079 mp, este un raspuns arhitectural care indeplineste cele mai importante cerinte tehnice de sustenabilitate si de performanta energetica, fiind certificat LEED Platinum. Acest fapt contribuie la un mediu de viata si de munca mai placut pentru cei care lucreaza in aceste cladiri.

Confortul termic, fonic si siguranta in exploatare a beneficiarilor din spatiile de birouri sunt sustinute de fatada vitrata - aproximativ 20.000 mp de sisteme de pereti cortina din aluminiu FW 50+ de la Schüco. Pentru a fi in conformitate cu dorintele arhitectului, pentru acest proiect s-a livrat un capac presor extrudat special. Pentru ventilatia naturala, in peretele cortina au fost prevazute 190 de ferestre cu deschidere tip clapa spre exterior. 

Ne bucuram ca am continuat parteneriatul cu proiectul The Bridge, acesta fiind o inca o colaborare de succes care ne-a permis sa furnizam sisteme performante in cele mai noi cladiri de birouri din Bucuresti. Cladirea The Bridge 1 este o reusita si ca urmare ne-am dorit ca si in cea de-a doua sa inregistram aceleasi rezultate, iar sistemele furnizate raspund cu succes cerintelor arhitecturale actuale. In plus, serviciul de consultanta tehnica a contribuit constant la bunul mers si la reusita proiectului”, afirma Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova

Alukönigstahl-The-Bridge-1-©Vlad-Patru

Pentru aceste cladiri de birouri de clasa A, cu finisaje de exceptie si instalatii performante, care detin certificare LEED Platinum, sistemele de pereti cortina din aluminiu Schüco FW 50+ contribuie la crearea fatadelor cu standarde inalte de siguranta si rezistenta. 

Pe acelasi subiect:

Alukonigstahl Romania estimeaza afaceri in crestere, de peste 20 de milioane de euro

Dupa aproape 20 de ani de prezenta pe piata a sistemului Schüco FW 50+, acum exista o solutie inbunatatita pentru fatade vitrate in constructii rezidentiale si comerciale: Schüco FWS 50. Acesta este un sistem pentru pereti cortina care se caracterizaza prin prelucrare simpla si eficienta energetica ridicata, si care face posibila realizarea unor constructii cu pereti cortina, cu suprafete vitrate mari. Sistemul realizeaza o foarte buna izolare termica datorita noilor izolatori cu geometrie speciala.

Alukönigstahl-The-Bridge-2-©Vlad-Patru

Ferestrele cu deschidere tip clapa spre exterior prezinta avantaje functionale, care se combina cu caracteristicile arhitecturale si de design. Din punct de vedere estetic, deschiderile mari devin posibile si pot fi integrate cu usurinta in fatade cu diverse geometrii, chiar si cu cercevele cu greutati de pana la 250 kg. In plus, paleta larga de vitraje permite particularizarea solutiilor in functie de cerintele proiectului, izolatia termica fiind asigurata printr-un vitraj triplu, cu grosimea sticlei de pana la 52 mm. 

Pe langa sistemele inovatoare, unul dintre serviciile acordate gratuit de catre Alukönigstahl partenerilor sai, atat pentru proiecte de arhitectura, cat si pentru executie, este serviciul de consultanta tehnica ce asigura reusita tuturor proiectelor.

Alukönigstahl-The-Bridge-©Vlad-Patru

Despre Alukönigstahl Romania
Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Aceasta ofera, sub semnul calitatii RHS, tevi din otel, de diferite forme, pentru domeniul confectiilor metalice, al constructiei de poduri, masini si utilaje, precum si pentru constructia de automobile sau vapoare. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata, iar, de aproape 60 de ani, exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme renumite: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profilele din otel.
 
Din 1995 a fost infiintat si Alukönigstahl Romania, cu sediul si depozitul centrale in Bucuresti. Cu ajutorul celor peste 3000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 23 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

www.alukoenigstahl.ro

Vizionari 774

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Lindab Romania lanseaza sistemul de tigle metalice cu acoperire granulata Lindab Roca
ISOCELL se produce in Austria, intr-una din cele mai moderne instalatii ale Europei
O piscina va fi o investitie pe termen lung, este bine sa va asigurati ca ea va fi in fond si una potrivita.