Alukönigstahl Romania furnizeaza pentru Coresi Business Campus sisteme pentru ferestre si pereti cortina din aluminiu

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2019-12-18

Alukönigstahl Romania furnizeaza pentru Coresi Business Campus sisteme pentru ferestre si pereti cortina din aluminiu

Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, doteaza cladirile de birouri de clasa A din cadrul Coresi Business Campus cu sisteme de pereti cortina FW 50+ si FWS 50 si sisteme pentru ferestre AWS 65 de la Schüco, contribuind astfel la modernizarea si revitalizarea celui mai mare proiect de regenerare urbana si comunitara din Romania.

Sistemele Schüco livrate sunt caracterizate prin valori de izolare termica, fonica si antiefractie exceptionale, care permit realizarea unor arhitecturi cu un design inovator, care se adapteaza stilului de viata urban de astazi.

Ne bucuram sa livram solutiile noastre in astfel de proiecte care redefinesc standardele in materie de birouri. Colaborarea cu cei de la Coresi a demarat inca din 2013, cand am inceput primele lucrari pentru schimbarea tamplariei cu sisteme Schüco performante si moderne, iar in prezent continuam sa ii sustinem in constructia de noi cladiri. Acest parteneriat indelungat confirma faptul ca sistemele furnizate raspund cu succes exigentelor actuale, iar serviciile de consultanta tehnica ajuta la reusita in implementare. O confirmare a acestuia este si noul contract pentru cladirea de curand inceputa, care va fi finalizata in 2020”, afirma Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova

Confortul termic si fonic, dar si conditiile de siguranta pentru cei aproximativ 5.500 de angajati din toate cladirile sunt asigurate de anvelopele cladirilor realizate din sisteme de pereti cortina din aluminiu FW 50+/ FWS 50 de la Schüco. Cu finisaje de exceptie, peretele cortina Schüco FW50+/FWS 50 ofera si o eficienta energetica ridicata datorita noilor izolatori, fiind printre cel mai vandut si apreciat sistem arhitectural din intreaga Europa.

Pe acelasi subiect:

Alukönigstahl Romania echipeaza Primaria din Galati cu solutii eficiente energetic

Sustenabilitatea si gestionarea consumului de energie in cladiri devine o preocupare tot mai mare pentru dezvoltatori, prin urmare alegerea sistemului de ferestre Schüco AWS 65 a reprezentat solutia potrivita. Sistemul are caracteristici bune de izolare termica, valoarea Uf este de 2,1 W/(m²K), latimea vizibila de 117mm si permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni, care lasa sa patrunda mai multa lumina naturala in interior.

alukonigstahl-romania-ferestre-pereti-cortina-aluminiu-coresi-business-campus-min

Coresi Business Campus este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbana din Romania ce a transformat fosta platforma industriala, Tractorul, intr-un parc de business vibrant, cu numeroase spatii de birouri neconventionale, contemporane ce au la baza elemente arhitecturale industriale. Dezvoltatorii proiectului continua constructia de cladiri pentru urmatorii opt ani, estimat sa ajunga la 100.000 de metri patrati.

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.
 
Din 1995 a fost infiintat si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, Pagina de Facebook sau de Instagram.

Vizionari 1775

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa.
Oferte speciale pentru serviciile de cadastru si intabulare!
Proprietarii si cumparatorii asteapta in continuare.