Alukönigstahl Romania furnizeaza pentru Coresi Business Campus sisteme pentru ferestre si pereti cortina din aluminiu

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2019-12-18

Alukönigstahl Romania furnizeaza pentru Coresi Business Campus sisteme pentru ferestre si pereti cortina din aluminiu

Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, doteaza cladirile de birouri de clasa A din cadrul Coresi Business Campus cu sisteme de pereti cortina FW 50+ si FWS 50 si sisteme pentru ferestre AWS 65 de la Schüco, contribuind astfel la modernizarea si revitalizarea celui mai mare proiect de regenerare urbana si comunitara din Romania.

Sistemele Schüco livrate sunt caracterizate prin valori de izolare termica, fonica si antiefractie exceptionale, care permit realizarea unor arhitecturi cu un design inovator, care se adapteaza stilului de viata urban de astazi.

Ne bucuram sa livram solutiile noastre in astfel de proiecte care redefinesc standardele in materie de birouri. Colaborarea cu cei de la Coresi a demarat inca din 2013, cand am inceput primele lucrari pentru schimbarea tamplariei cu sisteme Schüco performante si moderne, iar in prezent continuam sa ii sustinem in constructia de noi cladiri. Acest parteneriat indelungat confirma faptul ca sistemele furnizate raspund cu succes exigentelor actuale, iar serviciile de consultanta tehnica ajuta la reusita in implementare. O confirmare a acestuia este si noul contract pentru cladirea de curand inceputa, care va fi finalizata in 2020”, afirma Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova

Confortul termic si fonic, dar si conditiile de siguranta pentru cei aproximativ 5.500 de angajati din toate cladirile sunt asigurate de anvelopele cladirilor realizate din sisteme de pereti cortina din aluminiu FW 50+/ FWS 50 de la Schüco. Cu finisaje de exceptie, peretele cortina Schüco FW50+/FWS 50 ofera si o eficienta energetica ridicata datorita noilor izolatori, fiind printre cel mai vandut si apreciat sistem arhitectural din intreaga Europa.

Pe acelasi subiect:

Alukönigstahl Romania echipeaza Primaria din Galati cu solutii eficiente energetic

Sustenabilitatea si gestionarea consumului de energie in cladiri devine o preocupare tot mai mare pentru dezvoltatori, prin urmare alegerea sistemului de ferestre Schüco AWS 65 a reprezentat solutia potrivita. Sistemul are caracteristici bune de izolare termica, valoarea Uf este de 2,1 W/(m²K), latimea vizibila de 117mm si permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni, care lasa sa patrunda mai multa lumina naturala in interior.

alukonigstahl-romania-ferestre-pereti-cortina-aluminiu-coresi-business-campus-min

Coresi Business Campus este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbana din Romania ce a transformat fosta platforma industriala, Tractorul, intr-un parc de business vibrant, cu numeroase spatii de birouri neconventionale, contemporane ce au la baza elemente arhitecturale industriale. Dezvoltatorii proiectului continua constructia de cladiri pentru urmatorii opt ani, estimat sa ajunga la 100.000 de metri patrati.

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.
 
Din 1995 a fost infiintat si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, Pagina de Facebook sau de Instagram.


Vizionari 2074

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

Sustenabilitatea si durabilitatea sunt elemente cheie in proiectarea unei locuinte construite pentru viitor, motiv pentru care Alukönigstahl propune solutii moderne si eficiente, avand in portofoliu 55 de sisteme Schüco certificate CradleToCradle (C2C). Utilizarea atenta a resurselor reprezinta un pas responsabil care poate fi facut in prezent pentru un viitor mai putin poluat, dand o mai mare atentie circulatiei materialelor in cicluri inchise.
Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara.
Alukönigstahl vine cu o serie de solutii moderne pentru cei care isi doresc confort, siguranta, functionalitate si cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale caminului intregii familii. Alegerea produselor premium reprezinta o investitie in securitatea si performanta casei si, in egala masura, o masura care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuinte.
Aluco, partener Alukönigstahl este prima companie din Romania care a obtinut certificarea pentru aplicarea marcajului CE pe usi de exterior rezistente la foc si etanse la fum
AluKönigStahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel a indeplinit, cu succes, toate obiectivele pe care si le-a propus pentru anul 2020, inclusiv o cifra de afaceri peste 20,4 milioane de euro.
Daca sunteti arhitect, reprezentati o firma de tamplarie, sau pur si simplu va ganditi la o casa noua, trebuie sa intrati pe i.NNOVATIONNOW, platforma online pe care puteti face cunostinta cu toate noutatile produselor Schüco, Jansen si Warema, prezentate intr-o expozitie digitala, accesibila oricand, pe tot parcursul anului 2021
Alukönigstahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel, implineste 25 de ani de performanta si inovatie in Romania. Pioniera in industria anvelopelor pentru cladiri, compania si-a adus contributia, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte si constructii reprezentative pentru care a identificat solutii arhitecturale complexe, menite sa optimizeze eficienta energetica si sustenabilitatea.
Digitalizarea face lumea noastra tot mai inteligenta. Chiar si acasa. Schüco va ofera produse si sisteme inteligente si conectabile in retea, care va vor inspira si va vor imbogati viata de tip ”smart”.
Alukönigstahl Romania furnizeaza solutii Schüco: perete cortina, ferestre, usi glisante, dar si panouri fixe din profile de otel inoxidabil Jansen pentru Primaria din Galati, o cladire cu performante energetice exceptionale si un design modern.
Alukönigstahl Romania aduce in luna septembrie, in patru orase mari din Romania, cele mai recent lansate sisteme si solutii pentru tamplarie de aluminiu, prin expozitia mobila SCHÜCO DEMOTRUCK.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Clientii Leroy Merlin din toata tara vor avea posibilitatea sa cumpere online sau sa comande telefonic, alegand din cele 30.000 de produse care alcatuiesc gama completa a retailerului. Printre categoriile nou adaugate in magazinul online sunt produsele de dimensiuni mari si medii precum materialele de constructii sau utilajele.
De la declansarea crizei sanitare generate de Coronavirus, cererea pentru sistemele de control acces fara contact (touchless) a crescut cu cca. 10%, potrivit ASSA ABLOY Romania. In acest sens, o mare parte dintre companii se indreapta catre solutii de control al accesului fara contact, dar si catre sisteme care sa permita localizarea persoanelor dintr-un anumit spatiu si, astfel, gestionarea optima a vizitatorilor.
Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara.
Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta deschiderea magazinului din municipiul Targoviste, programata pentru 14 mai. Magazinul este situat pe strada Laminorului numarul 93, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a retelei din Romania a retailerului francez.