Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2021-04-26

Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale

Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale si lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel - vine cu o serie de solutii moderne pentru cei care isi doresc confort, siguranta, functionalitate si cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale caminului intregii familii. Alegerea produselor premium reprezinta o investitie in securitatea si performanta casei si, in egala masura, o masura care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuinte.

Alegerea materialelor premium in construirea unui spatiu rezidential asigura pe termen lung o serie de beneficii importante. Unul dintre aceste avantaje este diminuarea consumului de energie si, astfel, a costurilor aferente. Gandim mereu noi solutii cu care venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Confortul locuintei este un lucru dorit de toata lumea si se obtine, de exemplu, cu ajutorul ferestrelor care se deschid usor, indiferent cat de mari sunt, se inchid bine, nu lasa sa intre inauntru frigul si zgomotul de afara, cu o usa glisanta cu deschidere larga, cum ar fi varianta Schüco ASS 77 PD.HI, care anuleaza optic limitele intre interior si exterior in timp ce asigura izolare termica ridicata, afirma Attila Beer, administrator al Alukönigstahl. 

Un alt factor important pentru starea de bine a rezidentilor, cu atat mai mult in aceasta perioada in care casa a devenit si birou, este ventilarea corecta a incaperilor. Sistemele de ventilatie descentralizata au avantajul ca aduc aer proaspat in fiecare camera. Aparatele Schüco VentoTherm, integrate in ferestrele Schüco din aluminiu sau PVC au in plus avantajul recuperarii a 80% din caldura aerului evacuat, deci aerul care intra este preincalzit, nu reduce temperatura camerei si scade consumul de energie fata de varianta clasica de aerisire prin deschiderea ferestrei. Aceasta solutie are, de asemenea, avantajul filtrarii  aerului. In ceea ce priveste izolatia termica, ferestrele Schüco AWS 90.SI imbina beneficiile oferite de aluminiu cu izolarea termica de exceptie, reprezentand un avantaj pentru cei care isi doresc o casa sustenabila, fara a face rabat la design sau la suprafata ferestrei. 

alukonigstahl-solutii-constructii-rezidentiale

Produsele noastre premium ofera un alt beneficiu cautat adesea de arhitectii si proprietarii de case si anume siguranta. In acest sens, oferim o serie de produse premium care pot fi personalizate in functie de cerintele clientului. Unul dintre produsele care asigura acest beneficiu este usa de intrare Schüco AD UP 90, noul sistem pentru usi cu profile pentacamerale, caracterizat prin stabilitate mecanica, izolare termica foarte buna si izolare fonica ridicata, de pana la 42 d., spune Attila Beer, administrator al AluKönigStahl

In plus, sistemele de control acces Schüco DCSSmartTouch si de comunicare cu usa de intrare Schüco BlueCon (comunicare prin Bluetooth) se combina perfect atat estetic, cat si functional cu usile de intrare si aduc un plus de confort si siguranta utilizatorilor. Arhitecturile sustenabile realizate cu solutii premium marca Alukönigkstahl, garanteaza securitate, durabilitate si fiabilitate,  produsele fiind testate in toate conditiile de functionare si in diverse zone climatice.

Toate produsele premium sunt usor de integrat in orice tip de casa deoarece respecta cerintele estetice si functionale ale celor mai exigenti arhitecti, asemenea sistemului de usi glisante tip Panorama Design Schüco ASE 67 PD. In egala masura, solutiile oferite sunt inovatoare, oferind confort si accesibilitate. Un exemplu in acest sens este Schüco DCS cu display tactil, cu un afisaj discret, integrat armonios in profil, reusind astfel sa sublinieze elegant design-ul usii.

alukonigstahl-solutii-premium-constructii-rezidentiale

In 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. In cei 25 de ani de activitate din Romania, AluKönigStahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, AsmitaTowers, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de Facebook, LinkedIn si Instagram.

Tags: alukonigstahl, constructii rezidentiale, sisteme din aluminiu, sisteme din otel, izolare termica, ferestre schuco, aluminiu, pvc, usa de intrare

Vizionari 1272

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Usile cu prag 0 sunt o solutie practica si versatila, rezultatul combinarii in cel mai bun mod, a functionalitatii si designului unui element de tamplarie. Usile glisante si usile de balcon cu prag la nivel cu podeaua sunt o solutie excelenta pentru a spori gradul de utilizare a spatiilor, aducand noi valente estetice interioarelor.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.
Alukönigstahl a primit premiul Real Estate 2021 pentru „Furnizorul anului de tamplarie, pereti cortina si compartimentari”. Acest premiu incununeaza munca intregii echipe formata din peste 50 de membri, al carei nucleu lucreaza impreuna de peste 20 de ani. O echipa care integreaza rapid colegi noi, care se perfectioneaza continuu si care este mereu pregatita sa faca fata provocarilor.
Conform principiului NZEB (Nearly Zero Energy Buildings) cladirile nou-construite nu trebuie sa consume energie, fapt obligatoriu prin legislatia care a intrat in vigoare la inceputul anului, cu toate ca modul de aplicare al acestuia nu este complet reglementat la nivel legislativ. Reducerea pierderilor energetice a fost un obiectiv esential in proiectele Alukonigstahl inca de acum zece ani, pe care l-a indeplinit prin aplicarea principiilor de proiectare care optimizeaza o constructie din punct de vedere functional si energetic.
Alukönigstahl si Schüco mentin pasul alert in adoptarea celor mai noi descoperiri tehnologice, incluzand digitalizarea in palmaresul de responsabilitati asumate. In industria constructiilor, digitalizarea are impact direct in toate procesele, de la proiectare si ofertare pana la faza de planificare, productie si apoi la asamblarea pe santier, respectiv functionarea unei cladiri.
Sustenabilitatea si durabilitatea sunt elemente cheie in proiectarea unei locuinte construite pentru viitor, motiv pentru care Alukönigstahl propune solutii moderne si eficiente, avand in portofoliu 55 de sisteme Schüco certificate CradleToCradle (C2C). Utilizarea atenta a resurselor reprezinta un pas responsabil care poate fi facut in prezent pentru un viitor mai putin poluat, dand o mai mare atentie circulatiei materialelor in cicluri inchise.
Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara.
Aluco, partener Alukönigstahl este prima companie din Romania care a obtinut certificarea pentru aplicarea marcajului CE pe usi de exterior rezistente la foc si etanse la fum

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukönigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
Utilizarea corespunzatoare a unei astfel de supape garanteaza, mai mult sau mai putin, siguranta unui echipament, utilaj, dar si a angajatilor companiei. In functie de materialul din care sunt confectionate, supapele de siguranta pot rezista la temperaturi incredibile: +400 grade Celsius si -270 grade Celsius.
Locuirea intr-o casa construita conform criteriilor de constructie ecologice afecteaza pozitiv starea de bine a oamenilor si protejeaza mediul, reducand consumul si poluarea. Dar, care sunt caracteristicile care definesc o casa durabila? O locuinta durabila va permite sa reduceti impactul asupra mediului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.
Conform principiului NZEB (Nearly Zero Energy Buildings) cladirile nou-construite nu trebuie sa consume energie, fapt obligatoriu prin legislatia care a intrat in vigoare la inceputul anului, cu toate ca modul de aplicare al acestuia nu este complet reglementat la nivel legislativ. Reducerea pierderilor energetice a fost un obiectiv esential in proiectele Alukonigstahl inca de acum zece ani, pe care l-a indeplinit prin aplicarea principiilor de proiectare care optimizeaza o constructie din punct de vedere functional si energetic.