Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2021-04-26

Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale

Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale si lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel - vine cu o serie de solutii moderne pentru cei care isi doresc confort, siguranta, functionalitate si cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale caminului intregii familii. Alegerea produselor premium reprezinta o investitie in securitatea si performanta casei si, in egala masura, o masura care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuinte.

Alegerea materialelor premium in construirea unui spatiu rezidential asigura pe termen lung o serie de beneficii importante. Unul dintre aceste avantaje este diminuarea consumului de energie si, astfel, a costurilor aferente. Gandim mereu noi solutii cu care venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Confortul locuintei este un lucru dorit de toata lumea si se obtine, de exemplu, cu ajutorul ferestrelor care se deschid usor, indiferent cat de mari sunt, se inchid bine, nu lasa sa intre inauntru frigul si zgomotul de afara, cu o usa glisanta cu deschidere larga, cum ar fi varianta Schüco ASS 77 PD.HI, care anuleaza optic limitele intre interior si exterior in timp ce asigura izolare termica ridicata, afirma Attila Beer, administrator al Alukönigstahl. 

Un alt factor important pentru starea de bine a rezidentilor, cu atat mai mult in aceasta perioada in care casa a devenit si birou, este ventilarea corecta a incaperilor. Sistemele de ventilatie descentralizata au avantajul ca aduc aer proaspat in fiecare camera. Aparatele Schüco VentoTherm, integrate in ferestrele Schüco din aluminiu sau PVC au in plus avantajul recuperarii a 80% din caldura aerului evacuat, deci aerul care intra este preincalzit, nu reduce temperatura camerei si scade consumul de energie fata de varianta clasica de aerisire prin deschiderea ferestrei. Aceasta solutie are, de asemenea, avantajul filtrarii  aerului. In ceea ce priveste izolatia termica, ferestrele Schüco AWS 90.SI imbina beneficiile oferite de aluminiu cu izolarea termica de exceptie, reprezentand un avantaj pentru cei care isi doresc o casa sustenabila, fara a face rabat la design sau la suprafata ferestrei. 

alukonigstahl-solutii-constructii-rezidentiale

Produsele noastre premium ofera un alt beneficiu cautat adesea de arhitectii si proprietarii de case si anume siguranta. In acest sens, oferim o serie de produse premium care pot fi personalizate in functie de cerintele clientului. Unul dintre produsele care asigura acest beneficiu este usa de intrare Schüco AD UP 90, noul sistem pentru usi cu profile pentacamerale, caracterizat prin stabilitate mecanica, izolare termica foarte buna si izolare fonica ridicata, de pana la 42 d., spune Attila Beer, administrator al AluKönigStahl

In plus, sistemele de control acces Schüco DCSSmartTouch si de comunicare cu usa de intrare Schüco BlueCon (comunicare prin Bluetooth) se combina perfect atat estetic, cat si functional cu usile de intrare si aduc un plus de confort si siguranta utilizatorilor. Arhitecturile sustenabile realizate cu solutii premium marca Alukönigkstahl, garanteaza securitate, durabilitate si fiabilitate,  produsele fiind testate in toate conditiile de functionare si in diverse zone climatice.

Toate produsele premium sunt usor de integrat in orice tip de casa deoarece respecta cerintele estetice si functionale ale celor mai exigenti arhitecti, asemenea sistemului de usi glisante tip Panorama Design Schüco ASE 67 PD. In egala masura, solutiile oferite sunt inovatoare, oferind confort si accesibilitate. Un exemplu in acest sens este Schüco DCS cu display tactil, cu un afisaj discret, integrat armonios in profil, reusind astfel sa sublinieze elegant design-ul usii.

alukonigstahl-solutii-premium-constructii-rezidentiale

In 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. In cei 25 de ani de activitate din Romania, AluKönigStahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, AsmitaTowers, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de Facebook, LinkedIn si Instagram.

Tags: alukonigstahl, constructii rezidentiale, sisteme din aluminiu, sisteme din otel, izolare termica, ferestre schuco, aluminiu, pvc, usa de intrare

Vizionari 247

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

Aluco, partener Alukönigstahl este prima companie din Romania care a obtinut certificarea pentru aplicarea marcajului CE pe usi de exterior rezistente la foc si etanse la fum
AluKönigStahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel a indeplinit, cu succes, toate obiectivele pe care si le-a propus pentru anul 2020, inclusiv o cifra de afaceri peste 20,4 milioane de euro.
Daca sunteti arhitect, reprezentati o firma de tamplarie, sau pur si simplu va ganditi la o casa noua, trebuie sa intrati pe i.NNOVATIONNOW, platforma online pe care puteti face cunostinta cu toate noutatile produselor Schüco, Jansen si Warema, prezentate intr-o expozitie digitala, accesibila oricand, pe tot parcursul anului 2021
Alukönigstahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel, implineste 25 de ani de performanta si inovatie in Romania. Pioniera in industria anvelopelor pentru cladiri, compania si-a adus contributia, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte si constructii reprezentative pentru care a identificat solutii arhitecturale complexe, menite sa optimizeze eficienta energetica si sustenabilitatea.
Digitalizarea face lumea noastra tot mai inteligenta. Chiar si acasa. Schüco va ofera produse si sisteme inteligente si conectabile in retea, care va vor inspira si va vor imbogati viata de tip ”smart”.
Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate contribuie la modernizarea si revitalizarea celui mai mare proiect de regenerare urbana si comunitara din Romania: Coresi Business Campus
Alukönigstahl Romania furnizeaza solutii Schüco: perete cortina, ferestre, usi glisante, dar si panouri fixe din profile de otel inoxidabil Jansen pentru Primaria din Galati, o cladire cu performante energetice exceptionale si un design modern.
Alukönigstahl Romania aduce in luna septembrie, in patru orase mari din Romania, cele mai recent lansate sisteme si solutii pentru tamplarie de aluminiu, prin expozitia mobila SCHÜCO DEMOTRUCK.
Schüco, partener al Alukönigstahl Romania, obtine sase premii Red Dot Design 2019, fapt ce recunoaste produsele ca trendsettere in industria de profil, la cate-goria ”Design de Produs”.
Alukönigstahl Romania a furnizat, pentru proiectul Binarium din Cluj Napoca, solutii sustenabile si eficiente energetic de la Schüco: profile din aluminiu cu performante de izolare termica excelente, din clasa Super Isolation (SI).

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Daca locuiesti la casa, stii ca este important sa te pregatesti cu atentie pentru vara, deoarece nu doar avantajele prind viata odata cu venirea caldurii. Si elementele care ar putea afecta structurile din lemn ale gospodariei tale revin in forta si trebuie contraatacate corespunzator.
Exista pe piata foarte multe variante de materiale de constructii, fiecare fiind capabil sa ofere atat avantaje cat si dezavantaje. Una dintre cele mai vechi si longevive solutii este cea reprezentata de lemn pentru constructii.
Seminar dedicat arhitectilor, inginerilor si acusticienilor care doresc sa se familiarizeze cu natura unica a izolatiei termice si, in acelasi timp, a materialului de constructie pe baza de lemn natural, cu o estetica speciala si un set de proprietati unice
Izolarea este un aspect esential al unei case eficiente din punct de vedere energetic si durabil. Surse de pierdere a caldurii in casa: pereti 35%, pardoseala 15%, pod 25%.