Alukönigstahl, 25 de ani de performanta si inovatie in Romania

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2020-12-10

Alukönigstahl, 25 de ani de performanta si inovatie in Romania

Alukönigstahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel, implineste 25 de ani de performanta si inovatie in Romania. Pioniera in industria anvelopelor pentru cladiri, compania si-a adus contributia, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte si constructii reprezentative pentru care a identificat solutii arhitecturale complexe, menite sa optimizeze eficienta energetica si sustenabilitatea.

Prezenta pe piata din 1995, Alukönigstahl reprezinta un etalon de excelenta si creativitate in industria in care activeaza. Pe parcursul activitatii in Romania, Alukönigstahl s-a implicat in proiecte de anvergura si a asigurat cele mai eficace solutii tehnice pentru cladiri de birouri emblematice precum Sky Tower (Bucuresti), City Gate Towers (Bucuresti), Cluj Business Center (Cluj). Printre constructiile notabile recent finalizate se numara: cladiri de birouri - Globalworth Square (Bucuresti), Ana Tower (Bucuresti), UBC Timisoara (Timisoara), Coresi Business Campus (Brasov); ansambluri rezidentiale: Luxuria Residence (Bucuresti), Cortina Academy (Bucuresti), Cloud 9 Residence (Bucuresti), 102The Adress (Bucuresti), Neo Mamaia (Constanta) si Isho LivingU1 (Timisoara).

Pe acelasi subiect:

Mai mult confort, siguranta si eficienta energetica cu solutii de tip Smart Home de la Schuco

Preocuparea constanta si grija pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator au stat la baza deciziei de a implementa produse certificate C2C - „CradletoCradle”, alaturi de partenerul sau de peste 60 de ani, Schüco International. Astfel, Alukönigstahl a devenit una dintre primele companii care a oferit astfel de solutii in Romania. Inovatia oferita de conceptul de proiectare C2C o reprezinta atentia stricta pentru eficientizarea resurselor si sustenabilitatea, o abordare integrata reflectata si astazi in sistemele pentru usi, ferestre si pereti cortina marca Schüco.

fatada-Alukonigstahl

De peste 25 de ani, scriem istorie arhitecturala in Romania si contribuim la imbunatatirea calitatii vietii romanilor prin proiectele de cladiri moderne in care ne implicam. Ne mandrim cu faptul ca astazi Alukönigstahl este lider in sectorul constructiilor de ferestre si fatade. Produsele si serviciile de inalta calitate, solutiile tehnice optime care valorifica eficienta si sustenabilitatea lor, alaturi de satisfactia clientilor, constientizarea constanta a costurilor si rentabilitatea antreprenoriala maxima, toate acestea stau la baza succesului nostru. Vom continua sa ne implicam in dezvoltarea pietei de profil si sa investim in expertiza tehnica a angajatilor nostri. Pe termen lung, ne dorim sa ramanem un partener de incredere pentru partenerii nostri si un angajator de incredere pe piata. De asemenea, vom investi in continuare in digitalizarea proceselor proprii pentru a raspunde provocarilor si cerintelor pietei actuale," afirma Attila Beer, Administrator Alukönigstahl SRL.

Attila-Beer-Administrator-Alukonigstahl-SRL

Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, au transformat Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitecti, fiind recunoscut astazi drept un jucator principal pe piata locala. 

Cu toate ca 2020 a fost un an al incertitudinilor cauzate de pandemie, compania a raspuns cu determinare provocarilor, prin adoptarea tuturor masurilor necesare pentru protectia angajatilor si adaptarea afacerilor companiei la noul model de business global. In primele zece luni ale anului 2020, compania AKS a inregistrat o cifra de afaceri de 17,5 mil. euro, conforma asteptarilor si evolutiei pietei de profil. 

showroom-Alukonigstahl

Alukönigstahl este o companie activa in Europa Centrala si de Sud-Est, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, lider mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de Facebook, LinkedIn si Instagram.

Tags: Alukonigstahl, sisteme din aluminiu si otel, PVC, Jansen, profile din otel, Schuco

Vizionari 701

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

Sustenabilitatea si durabilitatea sunt elemente cheie in proiectarea unei locuinte construite pentru viitor, motiv pentru care Alukönigstahl propune solutii moderne si eficiente, avand in portofoliu 55 de sisteme Schüco certificate CradleToCradle (C2C). Utilizarea atenta a resurselor reprezinta un pas responsabil care poate fi facut in prezent pentru un viitor mai putin poluat, dand o mai mare atentie circulatiei materialelor in cicluri inchise.
Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara.
Alukönigstahl vine cu o serie de solutii moderne pentru cei care isi doresc confort, siguranta, functionalitate si cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale caminului intregii familii. Alegerea produselor premium reprezinta o investitie in securitatea si performanta casei si, in egala masura, o masura care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuinte.
Aluco, partener Alukönigstahl este prima companie din Romania care a obtinut certificarea pentru aplicarea marcajului CE pe usi de exterior rezistente la foc si etanse la fum
AluKönigStahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel a indeplinit, cu succes, toate obiectivele pe care si le-a propus pentru anul 2020, inclusiv o cifra de afaceri peste 20,4 milioane de euro.
Daca sunteti arhitect, reprezentati o firma de tamplarie, sau pur si simplu va ganditi la o casa noua, trebuie sa intrati pe i.NNOVATIONNOW, platforma online pe care puteti face cunostinta cu toate noutatile produselor Schüco, Jansen si Warema, prezentate intr-o expozitie digitala, accesibila oricand, pe tot parcursul anului 2021
Digitalizarea face lumea noastra tot mai inteligenta. Chiar si acasa. Schüco va ofera produse si sisteme inteligente si conectabile in retea, care va vor inspira si va vor imbogati viata de tip ”smart”.
Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate contribuie la modernizarea si revitalizarea celui mai mare proiect de regenerare urbana si comunitara din Romania: Coresi Business Campus
Alukönigstahl Romania furnizeaza solutii Schüco: perete cortina, ferestre, usi glisante, dar si panouri fixe din profile de otel inoxidabil Jansen pentru Primaria din Galati, o cladire cu performante energetice exceptionale si un design modern.
Alukönigstahl Romania aduce in luna septembrie, in patru orase mari din Romania, cele mai recent lansate sisteme si solutii pentru tamplarie de aluminiu, prin expozitia mobila SCHÜCO DEMOTRUCK.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Clientii Leroy Merlin din toata tara vor avea posibilitatea sa cumpere online sau sa comande telefonic, alegand din cele 30.000 de produse care alcatuiesc gama completa a retailerului. Printre categoriile nou adaugate in magazinul online sunt produsele de dimensiuni mari si medii precum materialele de constructii sau utilajele.
De la declansarea crizei sanitare generate de Coronavirus, cererea pentru sistemele de control acces fara contact (touchless) a crescut cu cca. 10%, potrivit ASSA ABLOY Romania. In acest sens, o mare parte dintre companii se indreapta catre solutii de control al accesului fara contact, dar si catre sisteme care sa permita localizarea persoanelor dintr-un anumit spatiu si, astfel, gestionarea optima a vizitatorilor.
Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara.
Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta deschiderea magazinului din municipiul Targoviste, programata pentru 14 mai. Magazinul este situat pe strada Laminorului numarul 93, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a retelei din Romania a retailerului francez.