Alukönigstahl, 25 de ani de performanta si inovatie in Romania

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2020-12-10

Alukönigstahl, 25 de ani de performanta si inovatie in Romania

Alukönigstahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel, implineste 25 de ani de performanta si inovatie in Romania. Pioniera in industria anvelopelor pentru cladiri, compania si-a adus contributia, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte si constructii reprezentative pentru care a identificat solutii arhitecturale complexe, menite sa optimizeze eficienta energetica si sustenabilitatea.

Prezenta pe piata din 1995, Alukönigstahl reprezinta un etalon de excelenta si creativitate in industria in care activeaza. Pe parcursul activitatii in Romania, Alukönigstahl s-a implicat in proiecte de anvergura si a asigurat cele mai eficace solutii tehnice pentru cladiri de birouri emblematice precum Sky Tower (Bucuresti), City Gate Towers (Bucuresti), Cluj Business Center (Cluj). Printre constructiile notabile recent finalizate se numara: cladiri de birouri - Globalworth Square (Bucuresti), Ana Tower (Bucuresti), UBC Timisoara (Timisoara), Coresi Business Campus (Brasov); ansambluri rezidentiale: Luxuria Residence (Bucuresti), Cortina Academy (Bucuresti), Cloud 9 Residence (Bucuresti), 102The Adress (Bucuresti), Neo Mamaia (Constanta) si Isho LivingU1 (Timisoara).

Pe acelasi subiect:

Mai mult confort, siguranta si eficienta energetica cu solutii de tip Smart Home de la Schuco

Preocuparea constanta si grija pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator au stat la baza deciziei de a implementa produse certificate C2C - „CradletoCradle”, alaturi de partenerul sau de peste 60 de ani, Schüco International. Astfel, Alukönigstahl a devenit una dintre primele companii care a oferit astfel de solutii in Romania. Inovatia oferita de conceptul de proiectare C2C o reprezinta atentia stricta pentru eficientizarea resurselor si sustenabilitatea, o abordare integrata reflectata si astazi in sistemele pentru usi, ferestre si pereti cortina marca Schüco.

fatada-Alukonigstahl

De peste 25 de ani, scriem istorie arhitecturala in Romania si contribuim la imbunatatirea calitatii vietii romanilor prin proiectele de cladiri moderne in care ne implicam. Ne mandrim cu faptul ca astazi Alukönigstahl este lider in sectorul constructiilor de ferestre si fatade. Produsele si serviciile de inalta calitate, solutiile tehnice optime care valorifica eficienta si sustenabilitatea lor, alaturi de satisfactia clientilor, constientizarea constanta a costurilor si rentabilitatea antreprenoriala maxima, toate acestea stau la baza succesului nostru. Vom continua sa ne implicam in dezvoltarea pietei de profil si sa investim in expertiza tehnica a angajatilor nostri. Pe termen lung, ne dorim sa ramanem un partener de incredere pentru partenerii nostri si un angajator de incredere pe piata. De asemenea, vom investi in continuare in digitalizarea proceselor proprii pentru a raspunde provocarilor si cerintelor pietei actuale," afirma Attila Beer, Administrator Alukönigstahl SRL.

Attila-Beer-Administrator-Alukonigstahl-SRL

Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, au transformat Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitecti, fiind recunoscut astazi drept un jucator principal pe piata locala. 

Cu toate ca 2020 a fost un an al incertitudinilor cauzate de pandemie, compania a raspuns cu determinare provocarilor, prin adoptarea tuturor masurilor necesare pentru protectia angajatilor si adaptarea afacerilor companiei la noul model de business global. In primele zece luni ale anului 2020, compania AKS a inregistrat o cifra de afaceri de 17,5 mil. euro, conforma asteptarilor si evolutiei pietei de profil. 

showroom-Alukonigstahl

Alukönigstahl este o companie activa in Europa Centrala si de Sud-Est, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, lider mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de Facebook, LinkedIn si Instagram.

Tags: Alukonigstahl, sisteme din aluminiu si otel, PVC, Jansen, profile din otel, Schuco


Vizionari 406

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

Digitalizarea face lumea noastra tot mai inteligenta. Chiar si acasa. Schüco va ofera produse si sisteme inteligente si conectabile in retea, care va vor inspira si va vor imbogati viata de tip ”smart”.
Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate contribuie la modernizarea si revitalizarea celui mai mare proiect de regenerare urbana si comunitara din Romania: Coresi Business Campus
Alukönigstahl Romania furnizeaza solutii Schüco: perete cortina, ferestre, usi glisante, dar si panouri fixe din profile de otel inoxidabil Jansen pentru Primaria din Galati, o cladire cu performante energetice exceptionale si un design modern.
Alukönigstahl Romania aduce in luna septembrie, in patru orase mari din Romania, cele mai recent lansate sisteme si solutii pentru tamplarie de aluminiu, prin expozitia mobila SCHÜCO DEMOTRUCK.
Schüco, partener al Alukönigstahl Romania, obtine sase premii Red Dot Design 2019, fapt ce recunoaste produsele ca trendsettere in industria de profil, la cate-goria ”Design de Produs”.
Alukönigstahl Romania a furnizat, pentru proiectul Binarium din Cluj Napoca, solutii sustenabile si eficiente energetic de la Schüco: profile din aluminiu cu performante de izolare termica excelente, din clasa Super Isolation (SI).
Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, a furnizat, pentru noul ansamblu de birouri The Bridge 1 si 2, aproximativ 20.000 de metri patrati de sisteme de pereti cortina din aluminiu de la unul dintre partenerii sai strategici - Schüco International.
Modulul Schüco BlueCon este ascuns in faltul usii si verifica autorizarea accesului in momentul in care cineva se apropie de usa.
Alukönigstahl Romania, lider pe piata sistemelor din aluminiu, PVC si otel, sustine realizarea noului proiect EFdeN cu solutii moderne si performante energetic: usi, ferestre si perete cortina Schüco.
Noul sediu, cu o suprafata de 120 de mp, expune cele mai noi produse si solutii, devenind locul ideal pentru informarea si inspirarea partenerilor.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Se spune ca de Craciun sa fii mai bun. Adevarul este ca bunatatea o manifestam prin fiecare gest marunt de-a lungul anului. Alma Parchet te indeamna sa cumperi o papusa decorativa, sustinand in acelasi timp educatia copiilor
Grupul Legrand, specialistul global in infrastructuri electrice si digitale, anunta lansarea programului Netatmo Pro, unul dintre cele mai avansate sisteme in domeniul energiei si al sigurantei, pentru case inteligente.
Knauf Insulation este furnizor agreat de solutii sustenabile pentru cladirile rezidentiale, toate produsele din vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica cu tehnologia ECOSE® precum si placile din fibra de lemn fiind recomandate pentru utilizarea in izolarea cladirilor verzi ce urmeaza a fi certificate ROGBC.
In perioada 28 septembrie - 30 noiembrie 2020 cumpara minimum 200 mp de vata minerala de sticla UNIFIT 035 (100 mm), AKUSTIK BOARD (100 mm) si MINERAL PLUS 037 (100 mm) si primesti pe loc, pentru fiecare 200 mp cumparati, cate 1 rola de HOMESEAL LDS 35.